Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
okuyun...AŞIK MI OLMAK İSTİYOSUN OLMADAN ÖNCE OKUUU
ellerine sağlık güzel olmuş walla okuyunca içim acıyo ama yapılcak bişe yok zamanın geçmesini bekliyorum zaman herşeyin ilacıysa mutlaka geçicektir..geçmesini bekliyorumm
içkimi içiyorum yatmadan önce de unuttun artık diyorum sabah kalkıyorum perdemi açıyorum odama günesten önce o girio.daırelerımz karsı karsıya hatta odalarımız bile.ne yani ben şimdi hersabah asık mı oluyorum
cok güzel acıklamışsın bir aşk acıklamasıda ben yapayım ..
evet gine yanlızlıgı yaşıyorsun herzamanki gibi bırakıp gidenemi aglarsın yoksa harcadıgın zamanamı aşkı tatmak isterdin işte tattın koca yürek şidm ufaldın şimdi yok oldun yanlızlıga bırakıldın gündüzler gece geceler soguk güneşse kara bulutlara döndü gözyaşların deniz oldu aşkını koydugun sandal harap oldu şimdi soruyorum kendime tekrar severmisin aşık olurmusun diye aşıkta olurum ölesiyede severim çünki o duygu bile güzel ..
İşte bende böyle aşk cok şey demek acı demek mutluluk demek ama o olmadanda olmuyor bence saygılar..