One minute hiç aklımdan çıkmıyor

Aktivist

Banned
Reaction score
0
One minute hiç aklımdan çıkmıyor

Nathalie Cardone'den Atatürk ve Başbakan Erdoğan'a övgü dolu sözler.

Dünyaca ünlü Fransız şarkıcı Nathalie Cardone son albümüyle aynı adı taşıyan 'New Generation - Yeni Nesil' adlı şarkısının klibinde Atatürk ve Başbakan Erdoğan'ı da oynattı.

Söz ve müziğin Cardone'ye ait olduğu şarkıda dünya tarihine yön veren liderlerle savaş karşıtı mesajlar veriliyor. Klip'te Hitler, George Bush gibi liderler savaşla özdeşleştirilirken, Atatük, Gandhi, Che Guavera da barışı temsil ediyor. Cardone, Türk yönetmen Orhan Varol'un çektiği klipte neden Atatürk ve Erdoğan'a yer verdiğini anlattı:

ATATÜRK MÜTHİŞ BİRİ

Nasıl ki Fransa'nın sembolü General De Gaulle ise, Gazi Mustafa Kemal de Türkler için önemli bir sembol ve Türkiye'yi temsil ediyor. Atatürk, savaş ve barış temalı klibimizde, iyi insan ve iyi mücadeleyi temsil eden bir örnek ve milletinin kaderine önderlik etmiş müthiş bir şahsiyet.

'ONE MINUTE' AKLIMDA
Konuşma yeteneği olan cesur insanlara ve dünyayı yönlendiren zamanın kahramanlarına hayranım. Başbakanınız, dimdik ayakta durabilen cesur bir adam. Tüm dünya Filistin'deki drama sessiz kalırken, Davos'ta dimdik durarak Filistinlilerin sesi oldu. 'One Minute' dediğini ilk duyduğumdan beri hiç aklımdan çıkmıyor. O kalabalık mecliste, sadece tek bir adam kalkıp onurlu bir şekilde Filistin için sesini yükseltti. Bu sebeple Erdoğan'a klipte yer verdik.

ensonhaber

[video=Recep Tayyip Erdogan One minute!]12813[/video]

Sadece sen değilsin unutamayan Nathalie Cardone . Tüm dünyanın beynine kazındı o anlar

Gerçekten müthiş bir andı one minute restini çektiği an

biz israile gobekten bağlıyız beyler. one minute çeksen ne olur. Bütün silahlarımızın işletim sistemi adamların ellerinde. F16'ın işletim sisteminin aynısını yaptı bizim TÜBİTAK'lı aslanlar sonra ne oldu. Hepsi arka arkaya intihar etti. Siyonist yahudinin kökünü dünyadan temizlemeden bu dünyaya rahat yok. Bunu böyle bilesiniz. Bırakın vatan millet sakarya ayaklarını.

ya şaşkınlık içerisinde izliyorum.
gösteriş peygamberleri sizi.. peynir gemisi boş lafla yürümez icraat ister.

neyin one minute daha İsrail'in arkasında olan Abd nin , AB'nin maşası olmuş bi Türkiye'nin mi one minütüü.
lafları ve icraatları uyuşmayan insanların utanmadan birde bundan nemalanmaya çalışması büyük bi ahlak sorunudur ! ama siz dini bütündünüz demi ya unutmuşum !

R€B€L;5499176' Alıntı:
ya şaşkınlık içerisinde izliyorum.
gösteriş peygamberleri sizi.. peynir gemisi boş lafla yürümez icraat ister.

neyin one minute daha İsrail'in arkasında olan Abd nin , AB'nin maşası olmuş bi Türkiye'nin mi one minütüü.
lafları ve icraatları uyuşmayan insanların utanmadan birde bundan nemalanmaya çalışması büyük bi ahlak sorunudur ! ama siz dini bütündünüz demi ya unutmuşum !

bu ülkede eğitim seviyesi düştükçe insanı din ile aldatanlar kahraman kesilir,bu seviye ne kadar düşerse o kadar oy oranı artar.

bakınız lys,sbs ve diğer abuzittirik sınavlarda sıfır çekenlerin artışı bu memleket evlatlarının nasıl cahil diplomalılar olarak karşımıza geldiğinin bir işareti değilmidir?

Bu iktidarları halka şirin gösteren yalakalarda olmalı ki,aldığı vizite ücretinin karşılığını ödemiş bulunsun :)

Kimin alından çıkıyor ki

[video=(one minute) ''DAVOS FATİHi'' Recep Tayyip ERDOĞAN]12815[/video]

biz israile gobekten bağlıyız beyler. one minute çeksen ne olur. Bütün silahlarımızın işletim sistemi adamların ellerinde. F16'ın işletim sisteminin aynısını yaptı bizim TÜBİTAK'lı aslanlar sonra ne oldu. Hepsi arka arkaya intihar etti. Siyonist yahudinin kökünü dünyadan temizlemeden bu dünyaya rahat yok. Bunu böyle bilesiniz. Bırakın vatan millet sakarya ayaklarını.

aynen valla istediğin kadar one minute de aldığın bütün silahlar bütün teknolojiler arkasında abd israil imzası var.
türkiyenin ürettiği bir çöpü bile yok . bu bariz belli ürettiği hiçbr teknolojisi yoktur.

La yosam bu kadın da AKP yandaşı olmasın sakın.Bakarsın AKP nin verdiği 2 kilo bulgur, beş 5 paket makarna ve 20 çuval kömür karşılığında bu sözleri söyleyip bu klibi çekmiştir.

Ama durun olamaz çünkü aynı Klipte Atatürk te var. Atatürk için de çok güzel şeyler söylemiş bu şarkıcı.

Yaptığını beğendin mi be kadın. Şimdi bizim darbecilerin postal yalayıcı maşaları ne yapacak.

Kafaları karışacak bu durum karşısın da .Sığ beyinleri nasıl kavrayacak bu durumu. Zaten 3 kuruşluk akılları vardı onları da sen almayaydın başlarından Nathalie abla

Geri