Online Oyunarı Artık Bitirelim Dimi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yani adaysın bunu mu anlamamız gerekiyor. ?

Kendimi matrixte gibi hissettim verdiğin linktede buranın linki var bir oraya bir buraya : ))

Yok ondan diil :D yaklaşık 4-5 kere bulundum :D

oldum.. alınmasını istedm alındı :D (ÖSS yüzünden ) Şimdi ÖSS bitti Allaha şükür.

Yane Devam edelim ARtık diorum :D:D:D

Bu yedinci başvurun galiba. yanlış saymadıysam.. Online oyunlar bölümüne pek girdiğim yok.

+ yada - vermiyorum karar arkadaşların ve de yönetimin. Hayırlısı olsun..

Şu an moderatöre ihtiyaç oldugunu düşünmüyorum
mevcut arkadaşlar sürekli kontrol altında tutuyorlar

önceden moddun ve öss yüzünden modluğunu aldırtmıştın...
o bölümde yaralı olduğuna inanıyorum öss de bitti +1 benden hayırlısı olsun kuzen ;)

react0r' Alıntı:
Şu an moderatöre ihtiyaç oldugunu düşünmüyorum
mevcut arkadaşlar sürekli kontrol altında tutuyorlar

tesekkur ederim react0r hem kendi adıma hemde fletch in adına.. ama arkadaş daha once a.mod du ve oss dolayısıyla gorevi alındı arkasından ben a.mod oldum.. biraz karısık bir durum bence yoneticilerin ve bolum moderatorlerinin birlikte konusması gereken bir konu

ayrılma sebebin belliydi zaten..
şimdi tekrar mod olmaman için bir sebeb göremiyorum

+1 hayırlısı olsun.

Online Oyunlarında LAZ KİZİnden başka kim Modluk yapabilr
yürü bea:D
+sonsuz veriom;Laz Ablama
yönetimde bizden(L.C:p )temsilcileri de görmek isteriz tabe:)

crazyquake' Alıntı:
Bu yedinci başvurun galiba. yanlış saymadıysam.. Online oyunlar bölümüne pek girdiğim yok.

+ yada - vermiyorum karar arkadaşların ve de yönetimin. Hayırlısı olsun..

O zaman neden bişeyler yazma gereği duydun merak ettim =)

edit:

Adaylıga gelınce .Zaten öss'den sonra yerin hazır olarak bılıyordum.Bilmiyorum yanlış mı hatırlıyorum.

Adaylık koymana bıle gerek yoktu sanırım.Ama bu bir dönüş mesajı olarak kabul edılebılır :p

evet gerek yoktu adaylıgını gerek koymana pmden halledebılirdın koymuşsun gereksız yere yınede +1111111111 ini verelım

dark veya solariz e pm atıp danışabilir sonra açabilirdin konunu seni özlemişiz be yaa :) hadi beklioz ;)

benden +1 başarılar...

J@CK@L' Alıntı:

edit:

Adaylıga gelınce .Zaten öss'den sonra yerin hazır olarak bılıyordum.Bilmiyorum yanlış mı hatırlıyorum.

Adaylık koymana bıle gerek yoktu sanırım.Ama bu bir dönüş mesajı olarak kabul edılebılır :p

Ya ben Konu açmayı çok sevdm bea :D şaka şaka ondan diil hem geldigimi belli etmek :d hemde yeni mod amod olan arkadslar yeni üyeler flen war dır :D onarda beni tanısın die:goz: :goz: :D neyse hepiniz sağolun...

hakkında hayırlısı

J@CK@L' Alıntı:

sadece arkadaşın konularına baktım bu bölüme 7 kere konu açmış ilginç geldi bana onu belirttim..

önceden de modmuş bunu benden sonra yazılanlardan anladım ,

+ yada - vermememe gelince o konuda zaten son söz yönetimin

dediğim gibi hayırlısı olsun ; ) Umarım açıklama yeterlidir.

Evet Karar Verilcek mi Yoksa .? Yorumlara Devam mı ?

+1.. bu arada öss için geçmiş olsun hakkında hayırlısı

valla harpy iyi demişsin ama bizde yeni öss adayı olicez ondan sen bizim yerimizede devam edersin yaw :(:(:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri