Online Oyunlar!!!1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Unhappy_Tramp

Ǻήήé Béή мǺήЧǺЌ ǿĻđųм
Reaction score
0
Online Oyunlara Mod adayıyım....Orda yetrince kendimi gösterğime inanıyorum...
Lafı fazla uzatmak istemiorum....
Sizde İsterseniz Mod olmak istyorum
Yorum sizin..

biraz daha bilgilerini arttırmalısın iyi niyetlisin ama eksik bilgilerin var..

edit.. galiba arkadaslar haklı daha erken.. benimde oyum -1

(fletch anlayamadım ne bu sinir?)

Bastır Kanka Kim Tutar Seni Şu Ana Kadar Her Mesajında Paylaşım Yaptın Neredeyse Benden +10000000000

.........-1..........

yeni olduğunu düşünüyorum hakkında hayırlısı

paylaşımların artarak devam edecekse şu anda değil ama 2-3 ay sonrası için BİLE +1 vermiyorum :S

:mad: -1 hatta -100000

orda paylaşımlarını gördüğüm kadarıyla iyi olduğunu düşünüyorum benden +1 ama son söz yönetimin

isteklisin , gayretlisin ama biraz daha gerekli dostum

şimdilik -1

Hmz, o bölümde görev alabilirsin, neden olmasın, yeni arkadaşlara daha ılıman yaklaşmak lazım gelir diye düşünüyorum

react0r' Alıntı:
Hmz, o bölümde görev alabilirsin, neden olmasın, yeni arkadaşlara daha ılıman yaklaşmak lazım gelir diye düşünüyorum

ılıman demek istedigini iyi dusun benim anlatmak istedigim sey ama senin bana kızdıgın sey...

daha erken gibi ama mod luk istediğin bölümde paylaşımlarını gayet iyi buluyorum o yüzden +1 hadi hayırlsı
bu arada Lamagro devamlı yorum yapıyorsun HæRpy_Qu€€n le ne alıp veremediğin var anlamıyorum, bir kere yorum yapman bence yeterli +1 ya da -1 gibi :)

Once Adam Ol Mİllete Msn De Kufur Ederek Oy İstenmez Anladinmi! Ha O Kufur Ettİgİn Ha Ben Hİc Farketmez! Aslinda Senİn Gİbİlere Ben Ceza Vermek İsterİm Ama Elİmde Yetkİ Yok!

Çocukmusunuz Lamagro özellikle sen arkadaşa her yerde yükleniyorsun, özelde ne yaşadığınız bizleri ilgilendirmez , o sizin aranızdaki meseledir ve bunu foruma yansıtamazsın, burada hh yararına bir karar vermeye çalışmaktayız

sanada msnde kufur etsinler - oy verdigin icin sen ne yaparsın bilmem!

ayrıca sorunlu kufur bana edilmedi 1 benim ilk oyun olumlu yondeydi 2 kimseyle ozelde alıp veremedigim yok gir linklerine bak yanlıs bilgilerini duzelttim ne onudamı yapmayayım miillet yanlısmı ogrensin bunumu istiyosunuz burada millet dogruları ogrenmek istiyor yalanlarla kandırılmak degil

Lamagro' Alıntı:
sanada msnde kufur etsinler - oy verdigin icin sen ne yaparsın bilmem!

tmm sorun buysa özelde hallet, bu msgdan sonra lütfen konuyla alakalı msglar yazın arkadaşlar, bir konu daha çöpe gitmesin

neyse yasananlar ve ızlenımlerden sonra yonetıcı olması ıcın daha cok ama cok uzun zamana ıhtıyacı olan bır arkadas o yuzden konu kapanmıstır..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri