Online Videolar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
destek bizden takdir adminlerden..;)

+1453

...........+1923............

destekliyorum
+1983

dostum bende destekliyorum seni,
oralarda görmek isteriz seni yetkili olarak +1905

benden +
çok konun var orada

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=197418

verdigim linkte daha karara bağlanmamış gorev isteğin var o konu kapanmadan bu konuyu acman garibime gitti. unutuldu gitti diyosan pm le veya o konuya msj atarak konunun olumlu olumsuz gidişatını ogrenmek isteyebilirdin.

buradaki basvuruna gelince, online video sitelerinde forum sitesi reklamlı bircok videolarla karsılasıyorum ama senin burda paylastıkların gozlemlediklerim kadarıyla kopyala yapıstırdan oteye gidememiş..
yani senin buldugun ugrastıgın hackhell reklamlı cok ozgun işler yok
varsa hackhell reklamlı online sitelerine dagıttıgın videolar gormek isterim cunku benim gozumden kacmıs olabilir veya gorememiş olabilirim
ama bir konuda şanslısın cunku modsuz bir bolum

neyse ben çekimserim + veya - vermiyorum

hakkında hayırlısı

İlk konuda olumlu bi karar bağlanmadı. Ama konuda kitlenmeni benim burda yapacağım birşey yok. Paylaşımlarıma devam ettim ve yine isteiğimi bildirdim.

2. olarak söylediklerin konusunda seni haksız buluyorum. Neden diyeceksin. Beni burda az çok bilirler. Videolarda olan reklamlar herhangi bir çıkar zaten yok.

3. olarak şunu sormak istiyorum. Yaptıkların cop/past demişsin. Peki videolar için başka bir alternatif sunabilir misin bana ??

youtube gibi bir devde hackhell in reklamı işe yaramaz oyle mi? :)
seninle gorev almak istedigin konunda tartısacak degilim
neyi tam olarak istedigini bilmelisin sana soyliyebilecegim tek sey bu

Swat_TR' Alıntı:
3. olarak şunu sormak istiyorum. Yaptıkların cop/past demişsin. Peki videolar için başka bir alternatif sunabilir misin bana ??

sadece cvp hakkı dogdugu icin sunu belirtmeliyim;

c/p ile doldurulabilecek bir bolumun mod a ihtiyacı yok demek istiyorum
umarım anlamıssındır
ama buna ragmen mod olman konusunda hala çekimserim ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri