Opel Vectra B CD ----> Görebileceğin En İyi Vectra B

uabaris

New member
Reaction score
0
2zgryxc.jpg

jgm744.jpg

10ygodj.jpg

2rcc16q.jpg

35bv9zp.jpg

254wmx3.jpg

2yuf4b4.jpg

11ju5uo.jpg

5n811g.jpg

İşte Vectra B Budur.

egzos u dışında mükemmel bi vectra.

SpoiLer Olmadan Olmuyo Bee ama Harbiden Çok Hoş

güzel duruyo da birazdaha yere bassaymıs daha ıyı olurmuş

Güncel... Yorumlar Bekleniyor.

opelin hiç bi modelini beğenmiyorum desem yalan olmaz. zatn marka olarak opel en sondur benim için neden bilmem. ama bu araba olmuş yani. sade ve şık.

aracın gayet güzel olmuş vectra nın bu B segmenti çok güzeldir benimde bu kasa 2.0 CD modelinden vardı aksesuarsız bile çok güzel bir araçtır yol tutuşu aynı segmente ve yaş oranında ki araçlardan çok daha idaeldir ssüspansiyon sistemi serttir fakat motor 136 hp olmasına karşın 172 nm lık torkun üzerinde performansı var kendi araclarımdan biliyorum otobanda MERCEDES AMG kovaladım 240 a kadar çıkar yol musait olsaydı dahada kovalardım 260 km / h hıza hiç zorlanmadan ulaşır ve yaptığın aksesurarda çok yakışmış bu arada KAPUT ALTINDA oynama yaptın mı? varsa onlarıda yazabilirsin şuan yeni kasa 1.8 civic im var ama ilerde yine böyle bir tane alacağım emegine saglık çok guzel olmuş bu arada modeli kaç bunun? CD mi CDX mi?

aracın gayet güzel olmuş vectra nın bu B segmenti çok güzeldir benimde bu kasa 2.0 CD modelinden vardı aksesuarsız bile çok güzel bir araçtır yol tutuşu aynı segmente ve yaş oranında ki araçlardan çok daha idaeldir ssüspansiyon sistemi serttir fakat motor 136 hp olmasına karşın 172 nm lık torkun üzerinde performansı var kendi araclarımdan biliyorum otobanda MERCEDES AMG kovaladım 240 a kadar çıkar yol musait olsaydı dahada kovalardım 260 km / h hıza hiç zorlanmadan ulaşır ve yaptığın aksesurarda çok yakışmış bu arada KAPUT ALTINDA oynama yaptın mı? varsa onlarıda yazabilirsin şuan yeni kasa 1.8 civic im var ama ilerde yine böyle bir tane alacağım emegine saglık çok guzel olmuş bu arada modeli kaç bunun? CD mi CDX mi?

soruların beyhude yere beyhude kişiye olmuş kardeş plakaya bakılırsa Miakı Milli sınırları içinde değil bu vectra :001_unsure:

Kardeş yorumun için teşekkür ederim. Bizde 2000 Vectra B 1.6 GL var. Ben bu vectra b'lere bayılıyorum. Ve internette modifiyeli Vectra B'leri topluyorum ve paylaşıyorum.
Bu arabaya rasgeldim. Çok beğendim dedim ki bu vectrayı görmeyenler içinde paylaşıyım onlar da görsün dedim. Yani bu vectra b benim değil internette fotolarını buldum paylaşıyım dedim. Bu herhalde Cd çünkü tamponların üstünde siyah plastikler varya adam da onları gövde rengine boyatmış. Modelini tam olarak bilmiyorum.

Geri