Optimize Edilmiş Firefox ;)

Cix MeKan

CHaPKıN
Reaction score
0
Firefox kullanıcıları için Windows kullanıcıları ve Linux kullanıcıları arasında hep bir avantaj farkı sözkonusudur.

Çünkü Linux dağıtımlarında 64 bit desteğinin yanı sıra, güncel kullanım için optimize edilmiş Firefox kullanılmakta.

İşte palemoon bu noktadan yola çıkılarak hazırlanmış bir yazılım.

Bazı özellikleri:
-%100 Firefox tabanlı,
-Güncel işlemcilere göre optimize edilen yazılımın bellek kullanımını da oldukça aşağıya çekeceği ifade ediliyor,
-Firefox tabanlı Palemoon Web Tarayıcısının, Windows kullanıcılarına %25 hız ve performans avantajı sağlayacağı ifade ediliyor,
-SVG ve Canvas desteği

http://hotfile.com/dl/80053818/c153a67/palemoon-3.6.12-installer.exe.html

Yazılım İngilizcedir, Türkçe dil dosyasını aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz.

tr.xpi : Turkish

http://hotfile.com/dl/80053301/4d027f5/hackhell.com.rar.html

Dosyayı yükledikten sonra adres satırına about:config yazarak ENTER tuşuna basıyoruz ve resimdeki seçili satırın değerini aynı şekilde değiştirerek yazılımı Türkçe arayüze kavuşturabilirsiniz.

ekranalntswj.png

eline sağlık şimdi denedim gerçekten de daha hızlı peki eklentiler oluyomu

evet oluyor normal firefoxdan hiç bi farkı yok sadece biraz daha hızlı

güzel paylaşım teşekkürler..

Eyywallahhh...

Gerçekten de konu başlığı yalan söylemiyor =)

"Optimize Edilmiş Firefox"

Edit:

Programı türkçeleştiremedim."Dosyayı yükledikten sonra adres satırına about:config yazarak ENTER tuşuna basıyoruz" buraya kadar tamam,hallettim.

ama "resimdeki seçili satırın değerini aynı şekilde değiştirerek yazılımı Türkçe arayüze kavuşturabilirsiniz" bundan sonrasını yapamadım.

bi yardım etsen Cix MeKan

eline sağlık kardeste.. aynı dert bendede var bende türkceleştiremedim resim göremedim

Eyywallahhh...

Gerçekten de konu başlığı yalan söylemiyor =)

"Optimize Edilmiş Firefox"

Edit:

Programı türkçeleştiremedim."Dosyayı yükledikten sonra adres satırına about:config yazarak ENTER tuşuna basıyoruz" buraya kadar tamam,hallettim.

ama "resimdeki seçili satırın değerini aynı şekilde değiştirerek yazılımı Türkçe arayüze kavuşturabilirsiniz" bundan sonrasını yapamadım.

bi yardım etsen Cix MeKan

general.useragent.locale
kardeş bu satırı bulup karşılığını tr-tr olarak değiştirirsen sorunun çözülür

resimi tekrar upluad ettim, türkçeye çeviremiyenler bakabilirler

Geri