Ordu'da lisede cinayet

mehmetünlü

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
Ordu'nun Aybastı ilçesinde lise öğrencisi genç, sınıfta tartıştığı arkadaşını bıçaklayarak öldürdü, araya giren bir öğrenciyi de yaraladı.

Aybastı Çok Programlı Lisesi son sınıf öğrencisi Hakan C. (18), teneffüste, henüz belirlenemeyen bir nedenle sınıf arkadaşı Müjgan Öz (18) ile tartıştı.

Tartışma sırasında genç kızı bıçakla ağır yaralayan Hakan C, bu sırada olaya müdahale etmek isteyen sınıf arkadaşlarından Murat Aydın'ı da yaraladı.

Aybastı Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Müjgan Öz kurtarılamadı. Omuzundan yaralandığı bildirilen Murat Aydın tedavi altına alındı.

Olayın ardından gözaltına alınan şüpheliyle ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

ılgınc olan su kı 18 yasında bır vatandas nasıl hala lısede ayrıca hala karsılıksız bır sevgıye bukadar saplanmıs oluyor anlmıyorum yazık olmus kıza allahdan ragmet aılesıne bas saglıgı bu ınsan sıfatını haketmeyen mahlukada bır omur boyu hapıs cezası dılıyorum ama ne yazık kı adalet sıstemımız cokdugu ıcın 2 3 ay yatar baska ınsanların kanına gırer dıyede korkuyorum :(

liselere saglam bi disiplin sart oldu

Toplum cinnet geçiriyor...

ılgınc olan su kı 18 yasında bır vatandas nasıl hala lısede ayrıca hala karsılıksız bır sevgıye bukadar saplanmıs oluyor anlmıyorum yazık olmus kıza allahdan ragmet aılesıne bas saglıgı bu ınsan sıfatını haketmeyen mahlukada bır omur boyu hapıs cezası dılıyorum ama ne yazık kı adalet sıstemımız cokdugu ıcın 2 3 ay yatar baska ınsanların kanına gırer dıyede korkuyorum :(

Bir sene kalmıştır benim gibi.O yüzden yaşı 18'dir.

Geri