andromeda3
New member
- Reaction score
- 0
Türkiye üzerinde oynanan emperyalist oyunların maşası olan orhan pamuk un TC emniyeti tarafından korunmayı haketmediğini düşünüyorum.
iSpiK' Alıntı:hayır sanırım seyden korkuluyo
ermenı öldürüldüğünde
hepimiz hrant ız hepimiz ermeniyiz dediler ya
bu orhan pamuga olursa ne dicekler
hepimiz orhanız hepimiz ?????? gerisi mechul ama ...
crazyboy_9999' Alıntı:bende koruma istiyorum emniyet banada koruma tahsis etsin
ama dur önce bi ermeni soykırımı varmış gibi davranayım veya türklüğe bi hakaret edeyim o zaman daha kolay koruma verilir =)
crazyboy_9999' Alıntı:bende koruma istiyorum emniyet banada koruma tahsis etsin
ama dur önce bi ermeni soykırımı varmış gibi davranayım veya türklüğe bi hakaret edeyim o zaman daha kolay koruma verilir =)
ERMENİLER Erzurum Kars başta olmak üzere bir çok sehirde insanlarımızı konaklara doldurup diri diri yaktılar, annelerin karnındaki doğmamış çocukları çıkartarak tandırlarda pisirip esir tuttukları türklere yedirtmişlerdir bıçaklarla yüzlerini oymuşlar diri diri topraga gömmüşler bu katliamı yapanların apo dan hiç bir farkı yoktur böyle bir katliam yoktur hele türkler ermenileri katletti diyen biri için de aynı seyler düsünülür---GENELKURMAY BAŞKANLIĞI ve ŞEHİTLER ÖLMEZ com dan fotoğraflara ulaşabilirsin----ogamemanya' Alıntı:Ben Orhan Pamuk un düşüncelerine katılmıyorum tabikide yanlış seyler yaptı. Ama Abdullah Öcalan denen bebek katiliyle bir tutulması ters geldi bana arkadaslar. biri idam cezası almıs diğeri 301 den yargılanan düşünce suclusu.