Orjinal bir soru...

siamo

New member
Reaction score
0
Siamo büyük okyanusta bir adada yaşıyor ve evide tam adanın ortasında, bir gün adanın kuzeyinden bir yangın başlıyor siamo adanın diğer ucuna koşana kadar yangın yakalıycak :ter: O zaman ben bu yangından nasıl kurtulurum... :eek:

Yani adanın ortasındayım ve kuzeyden güneye bir rüzgar esiyor koşarak diğer ucuna yetişemiyorum yangın beni yakalıyor nasıl kurtulurum şimdi nasıl anladın mı?:eek:

o bölgede rüzgar sadece daoğudan batı,,,yada batıdan doğu istikametine doğrumu esiyomuş???

Neyse durum anlasıldı ben soruyu iyice basitleştiriyim....
Yuvarlak bir adanın ortasında bir tren güneye doğru gidiyor adanın kuzey ucunda bir yangın baslıyor ve hızla güneye doğru ilerliyor.Tren güney ucuna varamadan yangının yakalayacak.Bu treni nasıl kurtarabiliriz...

bulunduğum yerde yangın çıkarırım, uzunlamasına tıpkı bi çizgi gibi... sonra bu yangını söndürürüm.. büyük yangın benim yaktığım yere geldiğinde yanacak bişey olmadığı için durur ve söner. böylece kurtulurum

yangının diğer tarafına geçelim o zaman ortasından yani :):) yanmayan yerlere yangın ilerlesin :):)

rastignac_' Alıntı:
bulunduğum yerde yangın çıkarırım, uzunlamasına tıpkı bi çizgi gibi... sonra bu yangını söndürürüm.. büyük yangın benim yaktığım yere geldiğinde yanacak bişey olmadığı için durur ve söner. böylece kurtulurum
Evet doğru bir ateş yakarım ve o ateşin peşinden bir süre ilerlerim.Canımı kurtardıkdan sonra salla yangını ne olursa olsun. :D

ozgali' Alıntı:
en kestirme yol suy atlamak
:) :) :) :) amma komiksin be kardeşim... hertaraf yarı çap uzaklıkta nereye gidersen git yangın seni bulacak hemde denize atlamadan:)

yangının ilerlediği taraftan önümde yeni bir yangın başlatırım yangın ilerledikçe arkasından giderim .arkamdaki yangın yakacak birşey bulamadığı için söner.

İtfaiye çağırmalısın bence...

Bize ne yahu yanarsa yansın ne uğraşıyonuz....
Biz mi dedik okyanusun ortasına git yerleş diye..:D

Geri