Orjinal Windows Xp Professional Sp2 / Sp3 Full Driver Full Sata / Raid

dostum eline emeğine sağlık sp3ü indirdim kurdum driverlerin hepsini tanıdı.. şimdi sp2 yi indiriyorum çok teşekkürler sana ne kadar teşekkü etsek azdır.. peki hıghdefination driverleride tanırmı?

arkadaş ellerine saglık işallah dedigin gibi dir emeğe saygılar

ne biçim paylaşım be boot ekranında çalışmayan xp yi niye paylaştırıyorsun yoksa bizle dalgamı geçiyorsun senin yüzünde 3 dvd cdim gitti inşallah ALLAH seni bildiğin gibi yapsın Ahirette görüşürüz

..:.. teşekkürLer bayagı ugrasmıssın arkadasım ..:..

Umarım ağda sıkıntı yaratmıyordur indirdim ve şu an kuruyorum . Cafede kullanıcam ağda sorun çıkarmasın gerisini zaten bi şekilde hallederim :) kurduktan sonrada yorumumu yapıcam :)

sp3 part1 kontrol hata verıp duruyo onarmada yok

o dedıgınden anlıyonmu dıye bı sor

md5 değeri yani o indirdiğin partın doğru inip inmediğini anlamak için kontrol edilir.yani senin indirdiğin o part daki md5 değer benim verdiğim o partın değeri ile tutmuyorsa o partı tekrar indirmen gerekiyor.md5 değerini kontrol edemiyorsan o partı tekrar indir sen yoksa partlar sağlam.

al bide burdan yak sadrazam ikram teşekkürler güzel insanlar :DD

emegine saglık çok tşk ederim

Dostum Teşekkürler hemen indiriyorum.
Emeye saygı paylaşımlarının devamını bekliyoruz.

sp2 yi indirdim, arşiv bozuk diyor.
tek tek açıyorum, onar diyorum, bilinmeyen arşiv diyor, onaramıyor.

güzel bir çalışma arkadas emegine saglık SAOLLLLLLLL

ya abi ne güzel yüklemişsin am indirme linki bozuk indirmiyor bi el atsanız ne güzel olur

Karann115 kardeşim emeğine sağlık.verdiğin xpsp3 7 part indirdim.fakat buraya çıkart deyince yine zipli bir dosya çıkıyor.onuda çıkart deyince 7-8 tane dosya çıkıyor.ama hiç iso dosyası yok.diğer partları çıkartmayı deneyince aynı dosya var diyor.bu işi nasıl yapıcaz ve bir cd ye yazdırabilicez.yardımcı olurmusun

Geri