Osman PAMUKOĞLU'ndan tayyibe TOKAT Gibi CEVAP !

ATATÜRK Düşmanları Asker Düşmanları Belli Oluyor ! tayyib yandaşları titanik tayyip BUZ DAĞINA ÇARPTI !!!! HESABI SORMAYA HEPAR GELİYOR !!!

Valla ne diyeyim, dediklerine inanmak geliyor içimden lakin mantığım hoooppp diyor gaza gelme sloganlarla peynir gemisi yürümez diyor.

Arkadaşım demokratik yollardan bir yerden bir yere gelinemez çünkü DEMOKRASİ YOK benim Hepara verdiğim oy akp ye gidiyor bu acaipliğe engel olabilirseniz hesap sormaya geleceğinize inanırım. Hayalci olmayın biraz gerçekçi olun, demokrasi yokkkkkkk, o halde demokratik yollardan hesap sorulmaya gelinemez bunu idrak edin lütfen.

Ben Osman Paşadan demokrasi dışı mücadele çağrısı yapmasını yada ima etmesini bekliyorum.

bu vatan emperyalistlerin yerli teşeronlarına kurban edilmeyecek.aha da size yemin ediyorum.paşamızın askerleriyiz!

bu vatan emperyalistlerin yerli teşeronlarına kurban edilmeyecek.aha da size yemin ediyorum.paşamızın askerleriyiz!

Senin gibi inanan kardeslerimiz oldugu surece Allahin izni ile her turlu emperyalist kapitalist butun yerli yalaka takimi ile mucade edilir

yeter ki inanalim artik zaman yok hangi gorus hangi parti olursa olsun bu milletin bu ulke icin tek yumruk olmaktan baska caresi yok

Senin gibi inanan kardeslerimiz oldugu surece Allahin izni ile her turlu emperyalist kapitalist butun yerli yalaka takimi ile mucade edilir

yeter ki inanalim artik zaman yok hangi gorus hangi parti olursa olsun bu milletin bu ulke icin tek yumruk olmaktan baska caresi yok

durum çok vahim.zaman kalmadı

Valla ne diyeyim, dediklerine inanmak geliyor içimden lakin mantığım hoooppp diyor gaza gelme sloganlarla peynir gemisi yürümez diyor.

Arkadaşım demokratik yollardan bir yerden bir yere gelinemez çünkü DEMOKRASİ YOK benim Hepara verdiğim oy akp ye gidiyor bu acaipliğe engel olabilirseniz hesap sormaya geleceğinize inanırım. Hayalci olmayın biraz gerçekçi olun, demokrasi yokkkkkkk, o halde demokratik yollardan hesap sorulmaya gelinemez bunu idrak edin lütfen.

Ben Osman Paşadan demokrasi dışı mücadele çağrısı yapmasını yada ima etmesini bekliyorum.

Osman Paşanın bir sözünü hatırlatıyım :

İKTİDAR ONLARINSA SOKAKLAR BİZİM !

oy moy aldığı da yok bu akepenin.cia işbirliği ile ali cengiz oyunları ile iktidar oluyorlar.hayatları şaibe.

269597_461616753860330_1807583178_n.jpg

Şehit Haberleri,pkknın İzmir'de bombalı saldırısı,Hüseyin Çelikin bir kaç Mehmetçik Lafı, Osman PAMUKOĞLU'nun CNN Türk'te programa çıkmasının engellenmesi Gündemler bunlarken bir anda CHP Tunceli Milletvekilinin kaçırılması oldu ! Hemen Chp li ve akp li vekiller birbirini aradı üzgün olduklarını dile getirdi,operasyon başlatıldı falan filan zaten kaçırılan vekil benim gözümde kara listede biri yani diyeceğim o ki ÇOK BÜYÜK OYUNLAR Dönüyor...

KARTALIN PENÇESİNİ ONLARIN YAĞLI ENSESİNE GEÇİRECEĞİZ !

HEPAR - Osman PAMUKOĞLU'na Desteklerinizi Bekliyoruz...

Ne Sağdayız Ne Solda Sadece ATATÜRK'ün Yolunda !!!!!!

paşa gerçekleri söylediğinde nasılda çemkirmişlerdi,bu çemkirmelere iktidarın yalakalarıda burasıda dahil desdeklerini esirgememişlerdi.Peki alttaki habere ne diyecekler merak ediyoruz:

DEMİRTAŞ'TAN ŞOK İDDİA!
"400 kilometre PKK'nın denetimi altında"

BDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş, Meclis Başkanı’nın teröre karşı hazırladığı mutabakat metninin imzaya açılmasının çok tehlikeli olacağını söyledi. MHP’nin teklifine yanıt veren Demirtaş, “Hepimizin dokunulmazlığı kaldırılsın” dedi. Demirtaş’a göre, Çukurca-Şemdinli arasındaki 400 kilometre PKK’nın denetiminde.

yayınlanana resimleri buraya koymaya gönlüm el vermiyor,Türk Trafik polisinin görevini dağdan inmiş şerefsizler yapıyor,sonra buradaki makarna yalakalarıda gidiyorlar,kendinden bi haber olan Kılıçdaroğlu ile Bahçeli'nin haberlerini ısıtıp-ısıtıp servis ediyorlar.

Hani,forumumuzun dindar kardeşlerinin dediği gibi;

bir gün elbet Allah'ın adaleti bu ülkeye uğrayacak.Ama o adalet gerçekten adalet ise Yüce Rabb'im o günleri görmeyi nasip etsin bizlere....

Türk Milletinin gönlündeki değeri binde sıfır bilmem kaç küsürlük oy kadar olan Osman Abimize daha önce siyaseti bırakıp apartman yöneticiliği yapmasını önermiştim ama vazgeçtim. Yöneticilik gerektiren hiç bir işi yapamacağına hükmettim. Bence 10 dönüm bostan alıp onu ekip biçmesiyle memlekete daha hayırlı iş yapmış olur.

Ohalde sloganımız şu:

On dönüm bostan yan gel yat Osman

oy moy aldığı da yok bu akepenin.cia işbirliği ile ali cengiz oyunları ile iktidar oluyorlar.hayatları şaibe.

Bence de oy moy almıyor. Aslında millet oyunu gidip CHP ye veriyor ama CIA nın adamları sandıklardan CHP nin oylarını çalıp AKP nin kileri koyuyormuş

Sen buralarda harcanıyorsun arkadaş.

Geri