Osman Pamukoğlu parti kuruyor

Oyunuzu Pamukoğlu Paşa'ya Verir misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    94
geçen gün hiç bir siyasetçi kadromda olmayacak dedi.o zaman nasıl kadro kuracak.keşke hiç parti kurmasaydıda mert komutan olarak ilelebet hatırlansaydı.

Paşanın askeri okuldaki derecelerine erişebilen bir öğrenci olmadığını duymuştum hakikaten çok zeki biri karizmatik bir görünümü var tek sorun biraz söylevler üzerine çalışıp daha çok dinlebilen biri haline gelmek için emek harcaması. Bunuda başarırsa partisinin programına elle tutulur birşeyler koyarsa başarıya ulaşabilir. Vatan millet sakarya zihniyetinde giderse pek birşey yapamaz en çok mhp ile oyları bölüşür. Kendisinin zeki bir adam olduğunu bildiğim için içi dolu siyaset yapacağına inanıyorum böyle bir şartta tabiki oy veririm, kim vermez ki ?

Evet Verilmez Tabi Osman Pamuk Kömür Dagıtacak Kadar Zengin Degil Onur Satın Alacak Kadarda Parası Yok şimdiden Hayır Diyenler Secimde Ne Kadar Kömür Alırım Davasında Ben Bir Ardahanlı Olarak Bütün Oylarım Osman Pamukogluna Siz Gidin Anpulun Altında Dilenin

türk siyasi hayatına yeni bir açılım getirmesini bekliyorum

güçlü bir alternatif lazım türkiye'ye. bu osman pamukoğlu olabilir. yeni bir ekip yeni bir umutdur bu halk için.

Osman Pamukoğlu sonuçta bir paşadır.Öyle olağanüstü bir adam değildir.Ayrıca bu paşamız bir özel kanalda Kan Uykusu isimli bir programda konuşmuştu.Tutmadı o program.Millet ana kuzularının orada nasıl cengaverce çarpıştığına değil de yuvaları dağılan karıların kızların yuvalarını yeniden yapmaya daha çok heveslendi.Yani bu paşamız oy alamaz zaten.Gelse bile hükümete gene aynı tas aynı hamam olacak.Gene ABD AB güdümlü bir politika izlenecek.Zaten ABD'ye söz vermeyen bu ülkede hükümet olamaz.Onu bırakın meclise giremez.Bu da böyle biline.

Saygılarımla.

dağda PKK darbe vuran adam

şimdi görev düştü siyasette de AKP ye vurmaya geliyor

paşam kur partini bizim ewden 4 oy çıkar sana...

verın gazı kursun tabı partıyı
bu adam cok guzel reklam yaptı benım cok yakın tanıdıgım bı abımın komutanıymıs.ya oturup konusuoz bana neler anlatıor ya sasarsınız.

arkadaşlar benim hayalim bu ülke için zaten facebookta da bi grup kurmuşlar Osman Pamukoğlu başbakan Oktay Sinanoğlu cumhurbaşkanı olsun
inşallah:)

geçen gün hiç bir siyasetçi kadromda olmayacak dedi.o zaman nasıl kadro kuracak.keşke hiç parti kurmasaydıda mert komutan olarak ilelebet hatırlansaydı.

kardes biz mert biri olarak bilioruz pamukoglu cok ıı reklamını yaptı bırde onunaskerlerıne sorun bakalım mert bırımı dıe

Geri