Otlupeynir

otlupeynir

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
bakalım bilenler bilmeyenler neler anlatacak..=)​

Hayalci :melek

ailemizin en saygılı en düşünceli en hal hatırsormaz:) msn kullanmaz :) bireylerinden seni iyiki tanımışız ..iyiki aramızdasın bülent...

Ben şöyle naçizane bi şeyler söyliyeyim...
Sohbetlerinde herkesin ismini ve hayatında önemli şeyleri hatırlayan birisin abi. Örneğin "Yılmaz iş buldun mu?" demen :) Belki bu kimine göre basit gelebilir ama bence mükemmel bi şey. Çünkü bu durum karşındaki insanlara değer verdiğini, laf olsun diye değil, karşındakini bir kardeş, abi ya da arkadaş gibi gördüğünün yegâne kanıtıdır.

abicim vanlı hemsehrim daha görüşmek nasip olmadı ama en yakın zamanda bir bardak çay içmeye gelicem ama nizkiniz oldum olası dıkakt cekıyor vanım biricik lezetini nick yapmanız bu sehre verdığınız onemı gösteriyor abicim

cok iyi bir kişiliğiniz ve mizacınız var bület abicim

Bülent abimiz ailemizin abilerinden çalışkan üretken paylaşımcı insanlarla geçinmeyi bilen iyi bir insansın

Bir insan seni hayatına almışsa asla pişman olmaz.Eğrisi olmayan ,güveneceğin,huzur bulacağın herşeyi çekinmeden konuşabileceğin hzur verensin..Bir insanı hayatına almışsan asla yarı yolda bırakmazsın.İyi ki varsın otlu seni tanıdığıma çok ama çok memnunum.

Yuvamızın Baba Kartalı Herkes Tarafından Sevilen Ayrıca Benim İçinde Çok Özel Biri :)

sağolsun makina konusunda çok yardımı dokundu .. eğer fotoğraf makinası alacaksanız kesinlikle otlupeynir ' e danışmalısınız :)

sevdiğim saydığım kişilerden ..

Doyum olmayan birisin,
zaman hiç geçmesin dediğim, seninle daha çok vakit geçirmek için, mahsustan maç saatine kadar yürüttüğüm birisin :melek

Kadife gibi adam. İşledikçe üstünüze yapışıyor, daha bir yakıştırıyorsunuz vitrinin en vazgeçilmez köşesine.
Renklerinin hiç solmaması dileğiyle, nice mutlu hayatlara kartal yürekli.

Senin hakkında bu siteye gelmeden önce iyi biri olduğuna dair söylentıler duymuştum . Lakin ben kolay kolay bir insanı kendım ,kendi izlenımlerımle tanımadan birisinin iyi yada kötü demesıyle hemen iyi oldugunu düşünmem.Çünkü birine karşı iyi olan bir ınsan ötekıne karşı kötü gelebilir çeşitli sebeplerden . Bilmiyorum anlatabıldım mı ben bıraz anlatma özürlü olabılıyorum bazen :smile: Amannn neyse öyle birşey işte...
Zaman geçtikçe senın site içindekı durusundan , yorumlarından , konuşmalarından edindiğim izlenımlere göre hakkında söylenenlerın az bile oldugunu düşünmekteyım. Sen gerçek çok iyinıyetlı , yüreği güzel, arkadaslıgın dostlugun önemını bılen birisin . Küçük olsun büyük olsun herkese karşı saygılısın. Sevıyelı ama sıcakkanlısın .Samimisin.Çalışkansın, görevını çok güzel birşekılde yapıyorsun. Senı tanıdıgım için mutluyum..:closedeyes:

SayqiLi,SeviyeLi,Forumun vazgeciLmezLerinden,gorevin guzeL yapan,seviLen,gordugum kadariyLa cok iyi ve samimi biri..Hersey gonLunce oLsun :smile:..

hep istediğim şeydi bi ablam olsun o bana kız bulsun bide abim olsun ablamın erkek arkadaşlarına engel olsun ben uraşmak zorunda kalmiyim. o abim sen olsaydın öyle süper öyle muhteşem olurdu ki. ben senin kadar içten samimi sıcakkanlı birini tanımadım. abi demekten keyif aldım hep. hh'nin bana kattığı en büyük değerlerdensin abi. sabrın, yorumların, kişiliğin herkese örnek olmalı. teşekkürler bukadar iyi olduğn için. hayat sana hep güzel süprizlerle gelsin

duruşunu ve çizigisini beğendiğim oturmuş bi kişiliğe sahipsin.hayata bakış açın ve mücadelende takdire şayan.ayrıca iyiniyetli birisin

SevgiLimLe biLe 30 dakika konuştuktan sonra daraLan bi insan oLarak bu adamLa 1.5 2 saat görüşmüş biriyim..KişiLikLi ve abimden farksız birisin büLent abi..Bunun ötesi yok..

Geri