Otomatik Rapidshare Dosya İndirme Programı

netportxus

New member
Reaction score
0
1235452396_rapidshare-logo.png

Rapidshare'den devamı dosya indiriyorsanız, ve artık birçok partı olan dosyaları indirirken, rapidle uğraşmak istemiyorsanız, Rapidshare Auto Downloader (Rapidshare Otomaik indirme Programı) tam size göre.
Örneğin 30 partlık bir dosyayı indirirken, her parti için tek tek rapide girip, 50 saniye bekleyip download butonuna basmayı. Birde bunların üstüne her part bitiminde 15 dk beklemek hatta bir çoğunda 15 dk'yi unuttuğumuz, yanı sıra 50 saniyelik bekleme süresinde bile unuttuğumuz zamanlar oluyor. Öyle bir program olsun ki, Rapidshare linkleri, kaç part olursa olsun, içine atalım, hepzini manual (elle) yapmamız gereken yerde, bu program auto (otomatik) yapsın.

Programın kurulumu ve kullanımı oldukça basit; Rapidshare otomaik dosya indirme programının kurulumu zaten diğer programlar gibi next, ileri butonlarına basıp geçiyoruz ve masaüstüne Rapidshare Auto Downloader simgesi çıkıyor. Bu simgeyi kullanarak programı başlatıyoruz. İçine istediğimiz kadar rapid linkini dolduruyoruz Mesela "How I Met Your Mother" Dizisinin tüm sezonlarının tüm bölümlerini indirmek istiyoruz diyelim; Önce sayfadaki linklerin hepsini kopyala diyip, programa yapıştırıyoruz ve Add Link(s) butonuna tıklıyoruz. (Alttaki resimdeki gibi.)

1235451553_rapidshare_otomatik_download.png

Kopyalama yaparken, her part linkini tek tek kopyalayıp, programa yapıştırmak gerekmiyor. Mesela, kopyalayacağımız yerde her partın arasında bir takım yazılar geçiyor, bu yazıları da kopyalayıp, Add Link(s) butonuna bastığınızda, program otomatik olarak sadece linkleri alıyor. Advice by downhack.

Sonrasında Start Downloader butonuna basarak sırasıyla download işlemine başlıyoruz. (Alttaki resimdeki gibi.)

1235451877_rapidshare_otomaik_dosya_indirme.png

İşte bu kadar. Rapiddeki dosyaları program otomatik olarak indirmeye başlıyor, ve dosyanın yüzde kaçı indiğini, bitmiş olan dosyaları program penceresinde görebiliyorsunuz. Rapid otomatik indirme yöneticisi, dosyaları "C:Downloads" adlı klasöre indiriyor. Dilerseniz program ayarlarından bu bölgeyi değiştirebilirsiniz. Program çalışır durumdayken, başka linkler de koyabilir ve download işlemine devam edebilirsiniz.

687kb
Rapidshare Otomatik Dosya İndirme Programı Download

dostum hızında bir azalma oluyormu biliyormusun ? buna benzer birkaç programda hızı azalıyordu ondan.

evet bende bi program denemiştim hızı yarıya iniyodu eğer öyleyse 50 sn beklerim sorun değil:)

kardes elli sn. ne 15 dakka sn. olarak nasıl bekliyorsun
anlamadım
:DDDD

kardes elli sn. ne 15 dakka sn. olarak nasıl bekliyorsun
anlamadım
:DDDD

Modem Reset diye bir yöntem var ;)
Bu arada ben jDownloader kullanıyorum.Sabah 7 de açık bırakıp uyudum 106 KB/s ile indiriyodu öğleden sonra falan 85 KB/s'ye düştü Rapidde bir sorun var galiba

bölye progreamları çok denedim..Hiç biri yaramadı..

15 dk beklemek gerekiyor mu her part bitiminde?

YARDIM!! ben kurdum programı ama hangı partı ad lınks yapsam konumda not found, bulanamadı dıyor indiremiyorum.. bi ayarı fln varmı bunun ayrıca yardımcı olursanız sevinirim..simdiden tesekkurler

YARDIM!! ben kurdum programı ama hangı partı ad lınks yapsam konumda not found, bulanamadı dıyor indiremiyorum.. bi ayarı fln varmı bunun ayrıca yardımcı olursanız sevinirim..simdiden tesekkurler

arkadasım bak su lınke gır..oradan jdownloader ondır..herseyın sıra ıle ayarlarının nasıl olacagı yazıor..ben kullanıorum kefılım bu programa suan acık ve ındırıor.24 saat ındırıor:d
http://www.hackhell.com/programlar/...e-rapid-vb-den-hizli-sekilde-dosya-indir.html

Modem Reset diye bir yöntem var ;)
Bu arada ben jDownloader kullanıyorum.Sabah 7 de açık bırakıp uyudum 106 KB/s ile indiriyodu öğleden sonra falan 85 KB/s'ye düştü Rapidde bir sorun var galiba

evet ya bende de çok oldu.hızlandırıcı ile190 kb/s indiren rapid şimdi yine hızlandırıcıyla 80 kb/s indiriyor...Çok tuhaf

arkadaşlar jdownloader ı tavsiye ediyorsunuz ama o modem i reset atmıyor mu? iş yerinden indirme yapan arkadaşlarımız ne yapsın peki? bize modeme reset atmadan sadece linklere tıklayarak bekleme yapmadan indirme yapan program lazım

Geri