Oturum Şifresini Unuttum :(

erdem_168

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar Başlıktan da anlaşılacağı Üzere Oturum Şifresini Unuttum [Administratör] Format Dışında Geri Nasıl Getirebilirim?

Not: Diğer Oturum da Yönetici Ama Görev Yöneticisi Devre Dışı Kaldı Açaıyom Bi Türlü :(:(

Lütfen Yardımlarınızı Esirgemeyin

yaa coq anlamam ama misafirler için olan guest hesabını denesen neyse ben kafanı karıştırmayayım biraz sonra destek yagar

PCyi açtıktan sonra F8 yapıp Güvenli kipte giriş yap, başka bir kullanıcı adın varsa onunla gir, Bilgisayarım'ı sağ tıkla Yönet'e gel sonra kullanıcı ayarlarından şifreyi kaldırırsın ;)

Veya boottan açılıp Win. şifresini iptal eden programlar var onlardan kullanırsın merak etme sorun formatlık değil.

ßana da oLmustu ben format atmıstım :melek

Formata Gerek Yok. Admin Reset gibi programlar var. Onlarla şifreyi sıfırlayabilirsin.
Ayrıca Genellikle siz kendi adınıza bir oturum açarsınız. Ancak Administrator kullanıcısı her zaman vardır ve şifresi boştur. Kullanıcı adına Administrator yazarak şifresini boş bıraktığında admin oturumu açmış olursun.

bios pilini çıkartıp 5-10 dk bekle olur:goz:

arkadaşım bilmiyorum şuanda yardımcı olabilirmiyim ama f8'e bas pc'yi yeniden başlat ve denetim masasından kullanıcı hesabına gir şifresini unuttuğun oturumun ismi neyse ona tıkla ve şifreyi kaldır seçeneğini tıkla sana eski şifreni bile sormayacaktır yanlız ben bu yöntemi sadece xp'de denedim seninde xp'yse kesin olur iyi geceler

Geri