Oyun Bölümüne Asistan Mod. Başuvrusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başarılı olacagına gercekten ınanıyorsan +++ ama dusunmuyorum dıyorsan kendıne bir --- ver..

SĦARK olumsuz görüş bildirdiğine göre olay bitmiştir sanırım
(-)

pişmen lazım,daha yenisin tarzı konusan arkadaşlar aslında çok yeniler =)..

eskilerden biridir.. bu sitenin en köklü en eski isimlerinden biri dark..

ama madem geri döndün..kendini biraz ıspatla aga kim oldugunu göstermen yeterli ;)

şimdilik -1923...

SĦARK;3003553' Alıntı:

BöLüm modu Shark ihtiyacı oLmadığını beLirtmi$.Biz yana yakıLa + versekte mod oLman zor.$ahsen iLeride iyi yerLere geLeceğinden $üphem yok ama $uanLık - vermekLe yükümLüyüm.
Daha çok erken

BÖLÜMÜN MODA iHTİYACI OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM SHARK YETERLİ BENCE

Oyum: -1903

Seni tanımayanlara biraz kendini tanıt bence.. oyum eksi..

forumun genelinde çok tanınmıyorsun.

benim oyum şimdilik nötr

Oyun sorunu bölümüne açılan konuların genellikle geçilemeyen bölümler olduğunu biliyormusun?

Bu benim için yeterli bir cevaptır Dark_Knight.

Oyun Sorunları bölümü açıldığından beri orada aktif bir üyeyim. Kaldı ki şuanda ÖSS olduğu için aktif olamıyorum doqrudur. Bölüm şuan dengesiz bir şekilde kendini seyrediyor.

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=185824

Burayı baştan aşağı okudun mu? Bana okudum deme çünkü yukarıdaki cevaptan okumadığın anlaşılıyor. Kaldı ki daha bölüm kurallarını bilmiyorsan oraya nasıl mod olmak istiyorsun?
Oyun bölümüne Asistan Mod adayıyım diyorsun ama orada 5 tane bölüm var hangisini istiyorsun? Bunuda bilmemiz gerekli sanırım..

1-) Trailer,Trainer,Hile,Tam Çözüm isteklerinizi Oyun Genel bölümündeki başlıklardan dile getiriniz.
Aksi taktirde konunuz kilitlenip çöpe yollanacaktır.

Olumsuz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri