Oyun oynarken ''Bilgisayar Kapatılıyor...'' diyor

herry11

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar çıldıracam

Oyun oynarken bi süre sonra bip diye ses geliyor 1.5 sn falan sürüyo.

Daha sonra bilgisayar kapatılıyor diyor.
Ama işin garibi pc nin fişini çekmiş gibi kapanmıyor,bilgisayarı normal kapatır gibi kapanıyor.

İnternette araştırdım herkes psu dan kaynaklanıyo diyor.Ama ben yinede Hackhell ailesinden onay almak istiyorum...

Çözümleriniz için teşekkürler....

psudan olacagini hic sanmiyorum asiri yukte kaldirmiyorsa resetler mavi ekran verir normal bi kapanma soz konusu olamaz..

bazen updateler yapar bunu bazen kasanin power switchleri yapar psu kesinlikle normal bir kapatma yapmaz..

arkadaşım bide eğer oyunun gereksinimleri fazla ise ekran kartın düşük kalıyordur ekran kartı çok ısınma yaparsa da bilgisayar kendini kapartır bence ekran kartından bende de olmustu.

arkadaşım bide eğer oyunun gereksinimleri fazla ise ekran kartın düşük kalıyordur ekran kartı çok ısınma yaparsa da bilgisayar kendini kapartır bence ekran kartından bende de olmustu.

Transformers'ın ilk oyunu.

Sistemim:

Gigabyte 8I945GZME-RH / 945GZM-S2 Anakart

İntel Core 2 Duo 4.41 ghz

2GB RAM

ATI Radeon X1600 Ekran kartı

psudan olacagini hic sanmiyorum asiri yukte kaldirmiyorsa resetler mavi ekran verir normal bi kapanma soz konusu olamaz..

bazen updateler yapar bunu bazen kasanin power switchleri yapar psu kesinlikle normal bir kapatma yapmaz..

Ama normal bilgisayar kapatılırmış gibi kapanıyor.

yaa belki şundan olabilir. bunu sadece oyun oynarken yapıyosa power sub un gücü yetersiz kalıyodur...

normal kapatiliyorsa sonlandirma tarzi birsey olmali bu..
viruste etkendir ama donanimsal birsey olacagini sanmiyorum..

Kesinlikle Donanımla Alakalı Bişey Değil.Donanımla İlgili Olsa Ya Pc Res Atar Yada Direk Kendini Kapatır Yada Kitler.Bu senin İşletim Sisteminle Alakılı Bi Sorun Gibi Gözüküyor.Sen Bi Yeniden Xp Yi Kur Ve Bütün Driverların Güncellerini Yükle Derim Sana..

Arkadaşlar sorunu çözdüm.Bu donanımsal bir hata.İşte çözüm:

1)Denetim Masasına gelin

2)Sistemi açın

3)Gelişmiş sekmesine gelin

4)Başlangıc ve Kurtarma ayarlarını açın

5)Sistem Hatası yazan yerdeki ''Otomatik olarak yeniden başlat'' kutusunu boş bırakın.

Bu kadar...
Ama yinede saolun

Geri