OyunLar İçin Eşsiz Performans

mr.aLi

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
TUL, fabrika ayarLı hız aşırtmaLı HD5000 ekran kartı serisine PowercoLor PCS+ HD5830 modeLini iLave ettiğini duyurdu

powercolor1267083669.jpg

Yeni HD5830, PCS+ serisi özelliklerine göre üretildi. Bunun anlamı, fabrika çıkışıı hız aşırtma ayarıyla, çekirdek hızı 825 MHz ve bellek hızı da 1050 MHz ye çıkarılarak oyuncularda müthiş performans ve stabilite sunması.

PCS+ HD5830 bununla beraber süper sessiz ve verimli soğutma özelliklerini de sunuyor. 92 mm ultra soğutucu fan ve 4 ısı borusu ile dizayn edilmiş özel soğutma dizaynı GPU'yu tamamıyla kaplayarak kolayca ısıyı dağıtıyor daha düşük fan hızı, ısıyı verimli düşürerek sessizliği ayarlıyor

powercolor11267083694.jpg

PowerColor PCS+ HD5830 Microsoft DirectX 11 teknolojisini ve Windows 7 deneyimi ile birlikte son oyunlar üzerinde kusursuzca destekliyor. HDMI/ Display Port/ DVI çıkışları ile ATI Eyefinity teknolojisine de sahip olan model, çoklu görüntü kabiliyetlerine imkan tanıyarak , tek kart ile 3 ekrana görüntü bölerek daha geniş bir şekilde görsel deneyim sağlıyor

Ekli dosyalar

• powercolor11267083694.jpg
    powercolor11267083694.jpg
    45.8 KB · Görüntüleme: 9,403
nVidia nın buna vereceği cevabı bekliyorum sonra daha netleşir performans konusu

nedense nvidia oyunlarda hep daha çok performans verdi testlerde. fiyata göre demiyorum ama parayı verdiğinizde nvidia ati'nin hep 1 adım önünde. ati'nin satın aldığı teknolojileri iyi kullanması şart

Noktacık doldurma ve doku doldurma hızı 5800 serisinin çok gerisinde. Sözde kart 5800 serisinden ama iyice kırpılmış. Rop da 16 ya düşürülmüş. Bu kartın 4890 ı bile geçeceğinden şüpheliyim. Bu kart 250$a çıkacaksa işimiz var.
5850 den bile daha fazla güç tüketiyor o da problemli...3 5 daha falzla verip 5850 almak her bakımdan çok daha mantıklı olacaktır

nedense nvidia oyunlarda hep daha çok performans verdi testlerde. fiyata göre demiyorum ama parayı verdiğinizde nvidia ati'nin hep 1 adım önünde. ati'nin satın aldığı teknolojileri iyi kullanması şart

o mevzu birazda oyun sponsorluğu ve oyun firmalarıyla yapılan anlaşmalara bağlı sanırım.aynı kulvarda olan ati lere bakıyorsun saat hızları çekirdek hızları bant genişlikleri nvidia ya çok rahat basıyor.ama oyun oynamaya başlıyorsun nvidia dana iyi performans veriyor

Geri