Ozy abime :) Hayalindeki South Park karakterini oluştur...

.Carnage

New member
Reaction score
0
Abi süper bişi bu yaw çok sağol :)

birde kendi çizgiroman karakterini yarat gibisinden bişi vardı yakında da onu vercem o çok manyak bişi ya

ben şöle bişe yaptım,
elemanın tipiyle şekerin uyumuna dikkatinizi çekerim :D

adsz3mf.png

South Park, tüm dünyada milyonları peşinden sürükleyen mükemel bir yetişkin çizgi dizisi. Kendine özgü çizim tarzı, esprileri, karakterlerin kullandıkları argo ağız ve herşeyden önemlisi karakterlerin kendileri. Tip olarak temelde hepsi birbirine benzeyen ama ayrıntıda ve ruhun dışa yansımasında büyük farklar gösteren karakterlerin her birinin bambaşka bir hayran kitlesi var. Ülkemizde de diziyi takip edip belli bir karakteri favori edinenlerin sayısı oldukça fazla. Bu sitede kendi South Park karakterini oluşturabiliyorsun. Karakterinin bölümlerini Body, Hands, Legs, Head, Eyes, Hair/Hate Stuff kısımlarından seçip Background kısmından da arka plan resmini seçiyorsun. O kadar çok göz, ağız, kaş, saç, sakal, elbise vb. seçeneği varki yüzlerce farklı karakter elde etmek mümkün. Mutlaka dene, ortaya çok güzel ve eğlenceli şeyler çıkıyor...

BURADAN

haha tam ben avatarı değiştim sen bunu ekledin eehueheu şansa bak :)

ahuahuaha avatara koptum ozy sanki böle kızgın kızgın bakıyıo :S

istemedigin kadar avatarve imza yarat abicim :) valla şuanda öyle search yaparken buluverdim :) aha bunuda 2 dakkada ben çizdim :D

adsz7fo.jpg

neyseee ben yatar sora güsel bişiler çizerim :) geç oldu artık yatma vakti geldi.. herkese iyi geceler.. pai paiii

olm şekil yapıozz üyelere gözdağ verioz.. :p baksana gözbebeklerinde alvler felan.. :) saçlarda uzadı iice ondan değiştim aslında :)

theozy' Alıntı:
olm şekil yapıozz üyelere gözdağ verioz.. :p baksana gözbebeklerinde alvler felan.. :) saçlarda uzadı iice ondan değiştim aslında :)

hahahah bak sana çok güsel bi avatar yaptım hoşuma gitti vallaha bunuda denersin biara :D senin gibi çalışkan çocuka göözlük lazım :p

87F68376.jpg

haha olm ne çalışkanı.. neyse.. hayatta kullanamdım gözlük .. bende kartal gözü war hiçbşii kaçmaz.. :)

theozy' Alıntı:
haha olm ne çalışkanı.. neyse.. hayatta kullanamdım gözlük .. bende kartal gözü war hiçbşii kaçmaz.. :)

ahuahaua wallaha bende miyopluk var ama gözlük kullanmam lens kullanıyorum gözlük sevmiyom :D

çeşitli lenslerim var şeffaf , mavi ve yeşil :D tercihim mavi zaten sarışınım manyak oluyom :p kızlar peişmde :D asıl göz rengim ela ben ise tam bir bela :D

ahaha way hipnetor.. sarışın mavi göz.. sen hala nette mi gezinion bırak bu işleri.. :) bende de sarışınlık war gözler de yeşil.. sen görmüşündür benim resmi w**rd** da.. :)

theozy' Alıntı:
ahaha way hipnetor.. sarışın mavi göz.. sen hala nette mi gezinion bırak bu işleri.. :) bende de sarışınlık war gözler de yeşil.. sen görmüşündür benim resmi w**rd** da.. :)

hehehe herşey yerine ve zamanına göre şimdi biraz net yarında randevum var zazetn :p :D

wallaha çok istedim ama bir türlü göremedim resimlerini hatta videon falanda vardı ama izleyememiştim eğer resmin varsa pm atsana :p

olm sen yararsın senden şüpheleniom ben eheuheu du atayım bekle....

theozy' Alıntı:
olm sen yararsın senden şüpheleniom ben eheuheu du atayım bekle....

ohuohuohu korkma yahu adult filmlerde kullanmam :D :p

eğer kullanırsam kady gibi dop olayım :p

nası benzio mu avatara :)

theozy' Alıntı:
nası benzio mu avatara :)

hahaha yok wallaha ben seni daha tombik ve esmer bekliyodum :D avatarın etkisi altında kalmışım :D :p

daha seksi ve karizmatiksin genç kızlara duyrulur :p :D

Teşekkürler angel Güzel Bir boormark..!
Ama Ben Bunu Nasıl Avatar Olarak Kullanıcam neyse Biraz Uğraşayım Buluruz Elbet..!;)

ben south park ın hastasıyım yaa çok teşekkürler

Geri