PİLATES -Kristin MCgee'nin önderliğinde Egzersiz eğt.Haydi Kıslar

EgeLeee

New member
Reaction score
0
ballsawwxt3.jpg

MTV Pilates ile vücudunuzu dayanıklılaştıran ve zihninizi güçlendiren hareketleri öğrenin. Ünlü Yoga ve Pilates eğitmeni Kristin MCgee'nin önderliğinde, MTV Pilates size yepyeni bir vücut dayanaklılık programı sunuyor. Bu çok özel egzersiz programı, yeni başlayanlar , orta seviyedekiler ve üst seviyedekiler içinde son derece uygun. Arizona'nın güzel ve sakin ortamında çekilen MTV Pilates ile vücudunuz ve zihninizi yenileyeceksiniz...
1 cd 5 part-
Toplam-500 mb

PiLaTeS Pilates ile Sağlıklı Yaşam-1
PiLaTeS Pilates ile Sağlıklı Yaşam-2
PiLaTeS Pilates ile Sağlıklı Yaşam-3
PiLaTeS Pilates ile Sağlıklı Yaşam-4
PiLaTeS
Pilates ile Sağlıklı Yaşam-5

Rar Şifresi İlk Part ı çift tıklayın winrar da acılınca sagda yazıyor.

By_EgeLeeeeeeee_farkıyla artık pilates eğitim cd leride sitemizde..
biggrin.gif

Örnek Görüntüler:
579786Adsiz.jpg

255627dsdsds.jpg

bende pilates yapıyorum.emeğine sağlık.ben show plus pilates tv den takip ediyorum.isteyenler ordanda yararlanabilir.

paylaşım için çok teşekkür ederim bende pilates yapıyorum bu eğitim cd'leri işime çok yarayacak

her yerde bunu arıyordum çok teşekkürler...

pilatese hemen başlasam iyi olacak bu cd ler için teşekkürler

hade bakamm yaz geldii bikini mayo giymek serbessttt ama önce platess...buu kıyamı unutmayınn..

paylaşım için çok teşekkür ederim.şifreyi bir türlü bulamıyorum.ilk partı açınca hiç bir şey yazmıyor.ben winrar ın en son sürümünü kullanıyorum.şifreyi yazarsan çok sevinirim

ben tüm partları indirdim.rar şifresini de giriyorum. ama bu sefer dolan yüklemenin ardından next volume is required yazılı bir pencere açılıyo yardımcı olursanız çok sevinicem şimdiden teşekkürler

bana cevap verecek yardımcı olacak kimse yok mu lütfen çok aciilll

Rar Şifresi İlk Part ı çift tıklayın winrar da acılınca sagda yazıyor.

sorunum rar şifresi değil rar şifresini zaten giriyorum ve yüklenme başlıyo ancak sonra next volume is required adıyla bir pencere açılıyo ve orada da bişey yazılacak boşluk var bu ne anlamadım

bende indirdikten sonra lütfen ikinci cdyi yükleyin yazıyor nasıl yapabilirim acaba yardımınıza htyacım var

Geri