Paşalar Gibi Askerlik!______

üstteki clon;Bloaded2; sen kimin sesisin ki , burda maaşla yazan yok onuda bilmiyorsun..

..:.. bu üLkede yüksek rütbeli askerın oglu, zengin adamın oğlu, vekilin oğlu vb kişilerin askerlik yapmadığını herhez biliyor agustosta bende gıdecem ALLAH ın ıznıyle askerıyenın bır duzene sokulması lasım profesyonel ordu sart en kısa zamanda genel kurmay artık profesyonel ordunun hazırlıklarına baslamalı Bakın sehıt oLan kardeşLerımıze hepsı daha yenı asker yada bır yıllık asker koyacaksın oraya profesyonel askerı hadı gelsınlerde saldırsınlar bakalım artı boyle bır ordunun devlete kulfetı cok fazla 1 mılyon mensubu olan bır ordudan bahsedıyorum sırf yıyecek ve goyecek masrafını dusunun ama adam gıbı profesyonel ordu olursa hem ısını bılen kısılere harcama yapmıs olursunuz hemde daha az olur masrafınız artan parayı da sawunma sıstemlerıne harcarsınız ne bıleyım sılahlar araclar ucaklar falan fılan alırsınız ..:..

Ah güzel kardeşim allah can sağlığıyla gidip dönmek nasip etsin

Senin benim düşündüğümü bu şuursuzlar düşünemiyormu elbette düşünüyor ama yaparsa terör biter şehit vermeyiz hele bir bölsünler ülkeyi sonra sen ben kaçacak yer arayalım terörü o zaman bitirecekler

bölücülük, dini ve etnik sömürü, hukukun siyasete alet edilmesi, işsizlik, eğitimsizlik gibi sorunların yanında torpil sorunu da var Türkiye'nin. bu saydıklarımı Türkiye'ye verdiği zararları baz alarak sıralayalım değerlendirmeyi ona göre yapalım.

lokanta sahibi olduğunuzu düşünün; bulaşıkhanenizde iki bulaşıkçı çalıştırıyorsunuz. çalışırken bunlardan birisi günde ortalama 2 diğeri ise 1 tabak kırıyor. eğer gerekseydi bunlardan hangisini işten çıkartırdınız?

Başlığa bak!!!

din kardeşleriniz dolar verip yırtmak isterken hiç bir yorum yok,
adamın oğlu söz konusu olunca koskoca makale :)

mavi marmaraya çevirdiniz memleketi
ne halt yediğiniz belli değil,
kendin çal,
kendin oyna....

Başlığa bak!!!

kendin çal,
kendin oyna....

din kardeşlerimiz dediğine göre sen farklısın galiba.. onu mu demek istiyorsun.. senin kardeşlerin değilmi yani.?

ayrıca din kardeşi olupta yırtmak isteyen 5 isim say bana... bak ben sadece kayırılan anasının diizi dibinde asker olmuş paşa evlatlarının her bir paşaya düşen metrakere birim sayısını çıkarttım neredeyse paşa başına 10ar kişi düşmüş , mehmet beylerden...

mehmetçiklerden demiyorum iyi bak..

bunlar kaytaran kayırılan iyi evlatlar.. korumalı eşit elitler yani.. haa ayrıca çürükçüleri saymadım bak.. onları başka bir konuda hani paşanın ergenekon dahil çürükçü gata cıları ayrı bir konuda isim isim saymıştık buraya aksettirmek gereksiz , ama istersen yeniden koyarım listeye.. sen kaç din kardeşimin ismini verebilirsin?

Başlığa bak!!!

kendin çal,
kendin oyna....

Bunlar çok çalışırlar degazor.....

Ama sadece ve sadece TSK yı yıpratma konusunda...

Öylesine çalışırlar ki; biri bişey verir ellerine, keserler, biçerler, kılıflarlar, montajlarlar, zınk diye piyasaya sürerler...HEP AYNI TAKTİK...

Şehitler gelmiş, ülke yanmış......hiiiiiç önemli değil....

Yeter ki terörle mücadele eden ordumuzun morali bozulsun....Nihai amaç buna çıkar işte...

Geri