Padişah Erdoğan’a 300 milyon TL'lik gizli saray ihalesi!

gugukcuk

New member
Reaction score
0
Gerçeklik yalnızca bir ilizyondur,yalnız inatla is
Kamu emekçilerine sadece yüzde 3,5+4 zam öneren ve bunu “kriz var” diye açıklayan Başbakan Erdoğan, kendisi için 300 milyon TL’lik yeni bir Başbakanlık binası yaptırıyor. Üstelik binanın yapım ihalesi halktan gizli tutulacak.

Başbakan Erdoğan, “kriz var, memura yüksek zam yapamayız” açıklamaları yaparken, 300 milyon TL tutarındaki yeni Başbakanlık binası ihalesini halktan gizli tutacak.

İhale süreci halktan gizlenecek
Cumhuriyet gazetesinden Fırat Kozok’un haberine göre, Söğütözü’nde bulunan Orman Genel Müdürlüğü arazisine yapılacak yeni Başbakanlık binası “davetiye usulü” ihaleyle inşa edilecek. İlk etapta 300 milyon TL’lik yerleşke inşaatı için 10 firmaya çağrı yapıldı. İnşaat masrafı Kalkınma Bakanlığı bütçesinden karşılanacak ama yurttaş ‘yüksek güvenlik’ gerekçesiyle ihale sürecini yakından izleyemeyecek.

İkinci bir ihale daha yapılacak
Yerleşkenin ince işçiliği ve iç donanımı için ise ikinci bir ihale daha yapılacak. Söğütözü’nde bulunan Orman Genel Müdürlüğü arazisine yapılacak yeni Başbakanlık binası Türkiye’nin en güvenlikli alanlarından biri olacak. 150 bin metrekareyi bulacak yerleşkede helikopter pisti bile bulunacak.

Yandaş firmalar mı zengin edilecek?
Başbakanlık’ın Ankara Söğütözü’nde yapılacak yeni binası “yüksek güvenlik” gerekçesiyle “davetiye usulü” ihaleyle inşa edilecek. İlk etapta 300 milyon TL’lik yerleşke inşaatı için 10 firmaya çağrı yapıldı. Bedeli Kalkınma Bakanlığı bütçesinde yer alan Yatırımları Hızlandırma Ödeneği’nden karşılanacak ihale, ihale yasası kapsamı dışında tutulduğu için itiraz ve bekleme söz konusu olmayacak.

Erdoğan’ın Beyaz Saray’ı
Başbakanlık’ın “Beyaz Saray” olarak nitelendirilen yeni yerleşkesine ilişkin ihale çalışmaları sürüyor. Bakanlar Kurulu kararıyla Kamu İhale Kanunu kapsamı dışına çıkarılan ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yürütülen ihaleye davet usulüyle 10 firma çağrıldı. Bakanlar Kurulu, geçen mart ayında “hassas görülen” mal ve hizmet alımlarının yalnızca “pazarlık” ve “davet” yöntemleriyle ihale edileceğini ya da “doğrudan alım” yönteminin seçilebileceğini karara bağlamıştı.

Kamu İhale Yasası’nın 3. maddesi, “Savunma, güvenlik veya istihbarat alanları ile ilişkili olduğuna veya gizlilik içinde yürütülmesi gerektiğine ilgili bakanlık tarafından karar verilen veya mevzuatı uyarınca sözleşmenin yürütülmesi sırasında özel güvenlik tedbirleri alınması gereken veya devlet güvenliğine ilişkin temel menfaatlerin korunmasını gerektiren hallerle ilgili olan mal ve hizmet alımları ile yapım işlerinin” yasa kapsamına alınmayabileceği ifade ediliyor. İşte bu çerçevede yapılacak ihale için Türkiye’nin büyük inşaat firmalarına çağrı yapıldı. Firmalar Başbakanlık’ın çağrısı üzerine yerleşke ihalesi için tekliflerini hazırladı. 300 milyon TL’lik ihalenin ardından yerleşkenin ince işçiliği ve iç donanımı için ikinci bir ihale daha yapılacak.

Yeni bina inşaatı için Başbakanlık bütçesinde ödenek konulmadı. Kampusun yapımı; Kalkınma Bakanlığı bütçesinde yer alan Yatırımları Hızlandırma Ödeneği’nden karşılanacak.

Orman Genel Müdürlüğü’ne ait arazi üzerine yapılacak yeni yerleşkeyle ilgili ayrıntılar da netleşmeye başladı. Buna göre yeni yerleşke 3 bloktan oluşacak. Yaklaşık 150 bin metrekarelik alana yayılacak yeni Başbakanlık yerleşkesi içerisinde bir helikopter pisti de yer alacak.

kaynak : Padişah Erdoğan’a 300 milyon TL'lik gizli saray ihalesi! | soL Haber Portalı

devlete vergi borcu olan firmalardan seçmişlerdir firmaları,çalışsınlarda ödesinler diye :)

malum,özelleştirilmelerin bir çoğunda vergi borcu yoktur yazısı aranmamış,yani bizim paramızla bizi satmışlar,

güdülmeyi hak eden milletim,padişahı çoktan haketmiştir,boşa kafa yormayın :)

devlete vergi borcu olan firmalardan seçmişlerdir firmaları,çalışsınlarda ödesinler diye :)

malum,özelleştirilmelerin bir çoğunda vergi borcu yoktur yazısı aranmamış,yani bizim paramızla bizi satmışlar,

güdülmeyi hak eden milletim,padişahı çoktan haketmiştir,boşa kafa yormayın :)

Kardeş yapılan üç kağıtçılığı hoşgörmek mümkün değil ancak 80 senedir bu milletin kanını emenlere ses yok onlar kral padişah değil istedikleri gibi at oynatabilmek için asmadık adam koymamışlar onlara sesyok ergenekonculara ses yok pkkyı kuran derindevletcilere ses yok şimdi tayyip padişah oldu öylemi muhalefetse bunu adam gibi yapın terbiyem müsade etmiyor aslında birilerine yazacak çok şeyim var. Allah bu milleti sömüren fakir fukaranın kanını emen kim olursa olsun lanet etsin, Haram helal demeyip geçinmeye çalışan bu milletide ıslah etsin.

Bu ne saçma haber böyle.Sanki Erdoğan o binayı kendisine yaptırıp tapusunu üzerine geçirecek.Her ülkenin başkentini simgeleyen görkemli bir başkanlık yada başbakanlık binası bulunuyor.ABD de Beyaz Saray, Rusya da Kremlin, Fransa da Elizee sarayı vb.Türkiyenin de şanına yakışır bir başkanlık yada başbakanlık binasının bulunması gerekir. Şimdiye kadar böyle bir binayı yapmayı beceremedikleri için herşeyi Erdoğan yapmak zorunda kalıyor.

Bu işten size ekmek çıkmaz hadi başka kapıya

varsa böyle bir şey gereksiz

istanbulda yeterince saray var

TOPKAPI SARAYI bunun için yeterli hem tarihi açıdan hemde gelecek açısından önemli bir mesaj verilmiş olunur ben olsam oradan yönetirim : )

Muslumanin seffaf olmasi gerekir. Gizli ihale olayi nedir anlamak mumkun degil. Bir de devlet binasinin yapimi isinde ihalenin halktan gizlenmesi ne kadar hukuki acaba? Paranin nereye gittigini bilmek herkesin hakki. Sonucta devlet denilen yapi ayakta durabilmek icin uretime yonelmek yerine kacak elektrik parasi, fahis elektrik, su petrol vergileri topluyor... Ayni sistem ayni sekilde devam ediyor. Hicbir gelisme yok zaten sistem yonunde; orasi halk tamamen isterse degisecek bir olgu. Cogunluk istemezse degizmez o yuzden bos yere zirvede durup haramlara imza atmak cok mantikli bir durum degil ama madem oturdun diger isleri dogru yapamiyosun bari ekonomide, harcamalarda seffaf olmalisin...

Kardeş yapılan üç kağıtçılığı hoşgörmek mümkün değil ancak 80 senedir bu milletin kanını emenlere ses yok onlar kral padişah değil istedikleri gibi at oynatabilmek için asmadık adam koymamışlar onlara sesyok ergenekonculara ses yok pkkyı kuran derindevletcilere ses yok şimdi tayyip padişah oldu öylemi muhalefetse bunu adam gibi yapın terbiyem müsade etmiyor aslında birilerine yazacak çok şeyim var. Allah bu milleti sömüren fakir fukaranın kanını emen kim olursa olsun lanet etsin, Haram helal demeyip geçinmeye çalışan bu milletide ıslah etsin.

ergenekon işi yargıdadır kardeşim,henüz ceza almış bir isim yok,ceza alan olur isede bizde gerekli iltifatları yaparız,medem demokratik bir ülke diyorlar,hukukun üstünlüğüne inanıyorlar,masumiyet karinesinede inanacaksınız,

ikincisi;
Cumhuriyet tarihinde bu millet bölgesel bazda,gerek değişen hükümetler vasıtası ile ve gerekse asker süngüsü ile kötü muameleye tabi kaldığı doğrudur,ancak şartlar ve durumlar o zamana göre değerlendirilmeli ve objektif olunmalı,belkiden ziyade gerçekten haksızlık ve zulme uğramış insanlar bulunabilir ancak,80 yıldır küllerinden doğmuş bu millet yok olmanın eşiğine hiç bu kadar yaklaşmamıştı.

Bir Cuma günü namaz için toplanan cemaate o yüce zat:
Memleket işgal altındadır,Cuma namazı size düşmez dediği gün ile bu gün arasındaki tek fark milletin cebine alışmış olan amerikan dolarıdır.Bakınız;Malatya'ya kurulan radar mevzusunda memlekete el konulmuştur dediğimizde gülenler vardı,ne oldu?Kontrol yine amerikaya verilmedimi?Bu ne demektir?O zaman top-tüfek ile yapamadıklarını,bu gün paraları ile yapıyorlar.....

Son olarak,bu işin sadece başkanlık sistemi ile kurulacak sarayla kalacağını zannedenler yanılıyorlar,iş büyükşehir belediyeleri ayağıyla eyalet sistemine çevrilecek ve bir sabah bakacaksın senin AMED'in resmi para birimi Irak Doları olmuş :)

Bu gün gazeteleri biraz karıştırırsanız,yeni kurulacak büyükşehir belediyelerinin başındakilere verilecek yetkileri biraz irdeleyin,irdeleyin ki;sayın başbakanın terör olarak muhatap altığı yegane siyasi güç olan birleşik teröristlerin ellerine ne kadar koz verdiğini anlarsınız...

Geçmişimizle övünmeyi ve yerinmeyi çok seven milletiz ama bize geçmişi yedirirken devlet kanallarında bu günü es geçerek milleti evlendirme (doğrusu tele-genelevdir) programları ile uyutmaya devam ediyorlar.

Uyumaya devam edin milletim,siz uyudukça iktidarın tuvalet kağıdına ihtiyacı kalmaz,maşallah burada bile yalayıcılar o kadar çok ki!!!

Not: bu arada maşallah imam hatip liselerinde tablet dağıtım işi tamamlanmış ama dinsiz anadolu liselerinin bir çoğunda henüz başlayamamış.Anlaşılan iktidar öbür taraf ile siberhaberleşmenin yolunu bulmuş :durdurun

Bu ne saçma haber böyle.Sanki Erdoğan o binayı kendisine yaptırıp tapusunu üzerine geçirecek.Her ülkenin başkentini simgeleyen görkemli bir başkanlık yada başbakanlık binası bulunuyor.ABD de Beyaz Saray, Rusya da Kremlin, Fransa da Elizee sarayı vb.Türkiyenin de şanına yakışır bir başkanlık yada başbakanlık binasının bulunması gerekir. Şimdiye kadar böyle bir binayı yapmayı beceremedikleri için herşeyi Erdoğan yapmak zorunda kalıyor.

Zeka seviyen nedir acaba merak ettim Okuduğunu anlayamıyorsun galiba. Bina erdoğana ait olacak diyen bir ibare görmedim ben kıçından uydurup ona cevap verme. Bir kere şanına yakışır bi bina demişsin, bu Türkiye'nin şanına sadece başkanlık sarayımı yakışıyor. Memur zammına gelince o şanlı ülkeyi niye göremiyoruz acaba. Bütün bakanlar ve başbakan ağlıyor %1 artış daha yaparsak bütçe çöker, memur işten atmaya gebe kalırız diye tehtit etmiyorlarmı? Bunun neresi şanlı ülke Sen örümcek beynini bi temizle derin nefes al bi daha düşün

Ben hackhelldeki bu güruhun Türk, Müslüman ve İnsan olduğundan şüpheliyim. Vatanı, özkaynakları, şerefi satıldığı halde bunu yapanları alkışlayacak, övecek bir canlı türü olsa olsa arap kültüründen türemiştir. İnanç olarak Şamandır. Diye düşünsem. Tespit doğru olur mu acaba?

Çok mu gerekLi peki şu an böyle bir şey. ? Yaptıkları zamlardan özellikle köprüye yapılan zamdan sonra şöyle bir açıklama gelmişti. "Köprülerin ve köprü yollarının bakımları masraflı o yüzden bu zam gerekli"

Senin daha dün haliç köprün ayağa kalktı. Ben 26 Yasındayım . İlk 10 senemi saymazsan ben 16 yıldır köprülerle ilgili böyle bir sıkıntı duymadım , görmedim. Hani bakımları önemliydi koyun gibi yaptığınız zammı yedirttiniz ne oldu ? Türkiye'nin şanına bu yakışır mı ?

Saraya gelince de gereği yok. Lüzumu yok. O 300 milyon tl de kaç yetimin ahı var biliyor musun ? başta benim. Kaç işsize iş imkanı sağlar, kaç fakir aile doyar biliyor musun. . Helal etmiyorum bu adamlara ödedigim tek kuruş vergiyi. ALlah korkun var ya. Kur bi fabrika. Hem üretim yap , hem karın doyur sevaba gir. Bunların dinden zerre haberleri yok. Eger bunlar dinciyse Ben dinsizin önde gideniyim.

merkez bankasının vergi rekortmeni olduğu bir devletin ekonomisinin ne kadar iyi olduğunu anca güdülmeyenler bilir,tuvalet kağıdı yerine kullanılanlar güdülmeye devam etsinler

Ülkemizin adına yakışır bir yönetim binasının olması gerekir bu zamana kadar yapılmayışı büyük bir eksiklikti zaten.Bence yapılacak bu bina osmanlı yada selçuklu mimarisinin izlerini taşımalı

Zeka seviyen nedir acaba merak ettim Okuduğunu anlayamıyorsun galiba. Bina erdoğana ait olacak diyen bir ibare görmedim ben kıçından uydurup ona cevap verme.

İşte amigoluk böyle bir şey.Kendi olmayan zekasına bakmadan başkalarına çemkirmektir amigoluk.

Okuduğunu anlama özürlüyken başkalarını anlamakla itham etmektir amigoluk

Bana "Bina erdoğana ait olacak diyen bir ibare görmedim ben kıçından uydurup ona cevap verme." diyen amigo . Bu saatten sonra HH portal da senin gibi okuduğunu anlama özrülü amigolar için okuduğunu anlayabilme kursu açacak değilim.D Bunun için bulunduğun yerde Halk eğitim Müdürlüklerine kaydını yaptır sana bu kursu versinler

Daha konunun ilk paragrafın da bir cümle de aynen şöyle aynen şu ifade geçiyor

Başbakan Erdoğan, kendisi için 300 milyon TL’lik yeni bir Başbakanlık binası yaptırıyor.

Benim cümlem ise aynen şu

Bu ne saçma haber böyle.Sanki Erdoğan o binayı kendisine yaptırıp tapusunu üzerine geçirecek.

Peki Kendisi için yaptırıyor demek ne demek söylermisin amigo

Yada aradaki farkı açıklasana

Yahu hep mi bana denk gelecek böyle süperler anlamadım gitti.

Ülkemizin adına yakışır bir yönetim binasının olması gerekir bu zamana kadar yapılmayışı büyük bir eksiklikti zaten.Bence yapılacak bu bina osmanlı yada selçuklu mimarisinin izlerini taşımalı

Önce bi yolları düzelttirsin. Köprülerin bakımlarını adam gibi yaptırtsın. İnsan hayatı bu kadar ucuz degil. Gerçi sizin gibiler yüzünden bunlar için "insan" olmanın önemi kalmadı. Rabbena hep bana. Gerçi insanlıktan çıkıp koyun olduk sayenizde. Gerçekten size de insan demeye dilim varmıyor artık.

300 Milyon Tl. Hiç mi yetim hakkından korkmuyorsunuz. O kadar kul hakkı yeniyor ki. Sözde dinci bu adamların hiç mi korkusu yok kul hakkı yiyerek Allah'ın huzuruna nasıl çıkarım diye. Memura zam yapmam kendime uçak alırım , İstediğime ihale veririm , istediğime zam veririm istemediğimi süründürürüm. Ota boka zam yaparım nefes aldırmam ben ne dersem o olur. Kabul eden yaşar kabul etmeyen jopu yer oturur. Bu nedir ? Hakikaten anlamıyorum sizleri. Bu kadar körü körüne putlara bile tapılmamıştır. Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste. Ben de yetim büyüdüm. Ak partiye helal etmediğim hakkımı ona oy verenlere de helal etmiyorum. Elbet öyle veya böyle bi yerlerinizden çıkacak bunların acısı. O kadar değişti ki ülke. Polislere bile Tayyib'in polisleri diye seslenmek yanlış değil. suçum olmadığı halde neredeyse polisin darpına maruz kalacaktım dün sabah işe giderken. Adama en son dayanamadım ki hiç sevmem bunu söylemeyi . Abi ben şehit çocuğuyum işime gidiyorum , rahat ver dedim. Bana söylediği şey şu ; benim için mi şehit oldu ? Ee be o.ç kimin için oldu. !!! daha da sinirlenmeden bırakıyorum yazmayı. Allah topunun da belasını versin.

Daha öncede dediğim gibi hemen hemen bütün ülkelerde o ülkenin simgesi haline gelmiş bir görkemli ve etkileyici başkanlık yada başbakanlık binası bulunur.Bunun kişilerle ilgisi yoktur o ülkeye ait olan bir simgedir. Bizde de şimdiye kadar bu binanın çoktan olması gerekirdi dediğim için bizim slogancı postalcılar hep bir ağızdan çemkirmeye başladı

Ülkeye kazandırlacak bir eseri çarpıtarak sırf AKP zamanın da Erdoğan yaptıyor diye" Erdoğan kendisine saray yaptırıyor" diyen slogancı amigolara sadece gülüyorum. Azıcık kafalarını çalıştırıp 4 işlem yapmasını becerebilselerdi aslında kendi söylediklerinin ne kadar komik olduğunu anlayacaklardı.

Erdoğan kendisine saray yaptırıp da oturma meraklısı olsaydı 10 yıllık iktidarının ilk yıllarında yaptırırdı bunu son yılların da değil.

Kaldı ki Erdoğan 2015 te yapılacak olan seçimler de aday olmayacağını açıkladı.Demek ki şunun şurasın da 3 yıl gibi bir başbakanlık yapma süresi var. Yapılması düşünülen Başbakanlık binasının yapımı da en az bir buçuk iki yıl sürer belki de daha fazla.

Bu durumda Erdoğan yapılacak başbakanlık sarayında belki de hiç oturmayacak yada en iyi ihtimalle bir buçuk iki yıl oturmuş olacak.

O halde postalcı slogancı şakşakcılara soruyorum

Bunun neresi kendisine saray yaptırmak oluyor söylermisiniz

Hem 2015 te seçimi belki Çakma Gandi lakaplı Kılıçdaroğlu kazanırsa yada ortağı Bahçeliyle koalisyon kurarsa o halde onlar oturmuş olur değil mi :=)

Biliyor böyle bir ihtimale siz bile inamadığınız için güldünüz :=)

Yaaa gördüğünüz gibi Erdoğanın derdi kendisine başbakanlık sarayı yaptırmak değil, ülkemize diğer ülkelerde ki gibi adına yakışır bir Başbakanlık Sarayı yaptırmaktır. Bunu başbakanlığının il yılların da değil son yıllarında yaptırıyor. İşte Erdoğan bu

Erdoğan kendisine saray yaptırıp da oturma meraklısı olsaydı 10 yıllık iktidarının ilk yıllarında yaptırırdı bunu son yılların da değil.

Çıraklık dönemindeydi ya. Şimdi ustalık döneminde. Voleyi vurdu şimdi yaptırması gayet doğal.

Kaldı ki Erdoğan 2015 te yapılacak olan seçimler de aday olmayacağını açıkladı.Demek ki şunun şurasın da 3 yıl gibi bir başbakanlık yapma süresi var. Yapılması düşünülen Başbakanlık binasının yapımı da en az bir buçuk iki yıl sürer belki de daha fazla.

O yüzden cumhurbaşkanı olması gündem de zaten. Anayasayı değiştirecek , Cumhurbaşkanının yetkilerini arttıracak sonra da hop bi bakmışsın başbakan tayyip olmuş cumhurbaşkanı :) Ne Değişti ? zulme devam...

Olacak senaryo da şudur ; Erdoğan cumhurbaşkanı, 2015’te Gül başbakan ve aradaki 1 yıl içinde Arınç başbakan.

Nasıl. Minare de kılıfta hazır. Adamlar herşeyi kendileri için yapmış. Halkı umursamayan insanlara körü körüne bağlanın böyle. Halka ne vermiş bugüne kadar ? metrobüs mü ? E-5 ten ayrılan 3-5 tane yan yol mu ?

Bak ne güzel demiş Bekir COŞKUN.

AB’nin desteği artık yok; bu yapılanların “ileri demokrasi” değil ileri derecede soytarılık olduğunu anladılar nihayet…

Bütün komşuları kaybettin; Suriye, Rusya, İran, Irak, Yunanistan, İsrail…

Sıfır komşu yani…

ABD’nin desteği Obama ile sınırlı…

Araplar dahi ne mal olduğunu anladılar…

*

İçeride ekonomi çatırdıyor…

74 milyar dolar cari açık, 300 milyar dolar borç, iki rakamlıya çıkan enflasyon, dolar oturdu 1.8’e…

Yani “istikrar” da terk etti seni…

Patlıcan bile aldı başını gitti; kilosu 4 lira…

*

Cumhurbaşkanı yan çiziyor…

Yalaka medya dönmekte…

Zaman gazetesinin Fethullahçı yazarı “Bir başbakan vardı diye üzüleceğiz” diye bitiriyor yazısını…

Cemaatin türbanlı yazarı “Cemaat ile AKP’nin çatışması şayiadan hakikate dönüştü” diyor…

Kesin talimatına rağmen 74 AKP milletvekili şike yasasına katılmadı, 6’sı “ret” verdi…

Takmadılar…

Bülent Arınç bile “biat etmem” diyor, dokuz yıl sonra aklına geldi…

Amerika’nın önemli gazetesi Wall Street Journal, iktidardaki çözülmeyi uzun uzun yazıyordu önceki gün…

Sokaklar kalabalıklaştı…

Sesler çoğalıyor…

*

Parça parça gidiyorsun usta…

Sonun başındasın…

*

Niçin?..

Birçok neden olsa bile ben bir tekini bilirim:

“Alma mazlumun ahını…”

Çıraklık dönemindeydi ya. Şimdi ustalık döneminde. Voleyi vurdu şimdi yaptırması gayet doğal.

Ben sizin gibilere boşuna slogancı demiyorum.Yazdıklarınız söyledikleriniz çelişkili ve hiç bir anlamı olmayan sloganik cümlelerden ibaret

Ne demek voleyi vurdu.Piyangomu çıktı başbakana.10 yıldır başbakan İstese bir başbakanlık binasını şimdiye kadar yaptıramazmıydı. Hadi senin hiç bir anlamı olmayan ve komik slogan cümlenden yola çıkalım peki voleyi vurmak isteyen bir kişi belki de hiç oturamayacağı bir bina yaparak mı voleyi vuruyor. Bu nasıl çeliş ki bu ne saçmalık

O yüzden cumhurbaşkanı olması gündem de zaten. Anayasayı değiştirecek , Cumhurbaşkanının yetkilerini arttıracak sonra da hop bi bakmışsın başbakan tayyip olmuş cumhurbaşkanı :) Ne Değişti ? zulme devam...

Yapılacak başbakanlık binası ile cumhurbaşkanı olması arasında nasıl bir ilşki var anlayamadım.Siz de haklısınız yazdıklarınızın ne kadar komik ve boş olduğu suratınıza çarpılınca daldan dala atlayan, aklına ne gelirse sallayan laf olsun torba dolsun mantığı ile sloganik cümlelerle burada geyik yapıyorsunuz

Sen bırak senaryoyu da gerçeklere bak. Gerçek şu; Türkiye tarihinde ilk defa bir lider girdiği bütün seçimleri kazandığı halde sırf partisinin tüzüğüne koyduğu bir madde yüzünden bir daha milletvekili seçimlerine katılmayacağını dolayısı ile başbakan olmayacağını ilan ediyor

Sizin partilerinizin genel müdürleri girdikleri bütün seçimleri kaybettikleri halde koltuğa yapışmış birhalde pişkince bir suratla hala seçim kazanacakları yalanını üfürüyor. Gerçi onlar da haklı. karşılarında sizin gibi seçmen kitlesi varken kim bırakmak ister koltuğunu

Erdoğan Eğer Cumhurbaşkanı olmak istiyorsa gökten zembille o koltuğa oturmayacak.Artık Cumhurbaşkanlarını da millet seçecek bilmem biliyormusunuz. Dolayısı ile millet isterse cumhurbaşkanı olur istemezse olmaz.

"Senaryoya göre Erdoğan Cumhurbaşkanı olacak" dediğinize göre artık sizde Erdoğanın gireceği tüm seçimleri kazanacağını kabul etmiş oluyorsunuz.

Oysa belli mi olur bakarsınız Çakma Gandi Lakaplı Kemal abimniz olmadı ortağı Bahçeli abimiz cumhurbaşkanı seçilir. Ne hemen böyle karamsarlığa düştünüz. Hiç yakıştıramadım size

Hem siz demiyormuydunuz halk bu sefer kesin uynadı oyunu CHP ye yada MHP ye verecek ve AKP den kurtulacağız.Gerçi bundan öncede 10 defa demiştinizde yine sandıkta morarmıştınız hatıladıysanız.

Hem Köpeğini kaşıyan Bekirciğimin yazısını paylaşıyorsun hemde Erdoğanın cumhurbaşkanı olacağını ve AKP nin yine kazanacağını söylüyorsun

Oysa bekirciğim de yazsızın da artık halkın uyandığını ve AKP nin sonunun yaklaştığını müjdelemiş. dolayısı ile kendi partisini yönetmekten aciz CHP nin iktidara geleceğini müjdelemiş isim vermeden

İşte gördüğpün gibi yazdığın herşey baştan sona çelişkili. ve dolayısı ile komik

Geri