Padişah Erdoğan’a 300 milyon TL'lik gizli saray ihalesi!

Benim Chp'li oldugumu nereden cıkartıyorsun ? ya da Mhp'li ? : )

Ben herhangi bir parti sempatizanı degilim. Vatanı şerefiyle,layıkıyla, önce halkın çıkarlarını gözetecek, Teröriste şak şakçılık yapmayacak, adam gibi kim yönetirse de oyum onadır. Bildiğim tek şey, Akp yi de günahım kadar sevmediğimdir. "TÜRK" olarak , "VATANSEVER" olarak , "ŞEHİT ÇOCUĞU" olarak gördüklerimden dolayıdır Akpyi sevmemem. ( kalın puntoyla yazdım ki belki bi yeriniz cız eder. pek zannetmiyorum ama. )Bu kavramlar size uzak gelebilir. Lakin bu kavramlara siz ve sizin desteklediğiniz partinin biraz saygısı olsaydı işler çok daha değişik olabilirdi.

Ortada komik olan ne biliyor musun ? Cahil bir başbakanı olan bir ülke ve buna rağmen bu kadar oy olması. Bu gerçekten ama gerkçekten çok komik.

arkadasım en bastan baslayalım elize kremlin sarayları kac yuz senelik saraylardır haberin varmı veya beyaz saray bunlar yeni yapılan binnalar deil ulkenin tarihi varlıklarıdır yani yeni yapılanlar bina deil bu binalara sonradan eklenmis yerlerdir. Ampulu yakmak icin sorum su o kadar guvendiysen neden gizli ihale neden belli 10 firma katılıyor acıkla deki guvenlik biz size ihaleden bahsediyoruz projelendirmeden deil saygıdeger arkadasım yandas birilerinin ceplerini doldurmak gorevi ise bıraksınlar bunları arkadasın dedigi gibi gitsinler basta su kopruleri yaptırıp ordan zengin etsinler edicekleri kisileri. basbakanlık binasının tekrar yapılması ne ne geregi var

şaşırmadım.. yaptıranıda, destekleyenleride.. onlar ki gösteriş meraklısı insanlardır..
halk yoksulluk çekerken bu tarz şatafatlara gerek yok.. yetmezse dogalgaz,benzin,elektrik vs vs... vergilerini arttırın.. vergiler az geliyor bu halka.. daha da kapasitesi var vermeye.

αqqα уєкяυ;5486309' Alıntı:
Önce bi yolları düzelttirsin. Köprülerin bakımlarını adam gibi yaptırtsın. İnsan hayatı bu kadar ucuz degil. Gerçi sizin gibiler yüzünden bunlar için "insan" olmanın önemi kalmadı. Rabbena hep bana. Gerçi insanlıktan çıkıp koyun olduk sayenizde. Gerçekten size de insan demeye dilim varmıyor artık.

Son cümleden başlamam gerekirse görüyorum AKP ve Erdoğan karşıtlığı psikolojik dengenizi iyice bozmuş sizin bu sebeple saçmalama evresini tamamlayıp zırvalama evresine geçmişsiniz

Yahu bu ülkede vicdan sahibi iflah olmaz AKP karşıtları bile bu iktidarın en azından ulaşımda ve sağlıkta yaptıklarını inkar edemediklerini dile getiriyorlar

Bu iktidarın yaptığı yollar neredeyse cumhuriyet tarihinden bu güne kadar yapılan yollardan fazla keza yapılan alt geçitler üst geçitler metrolar vs.

AKP iktidarına kadar 20- 25 yılda sadece yüzde 35 i tamamlanan neredeyse fıkralara konu olan karadeniz sahil yolu AKP iktidara gelir gelmez 3.5 yılda tamalanıyor . örneğin Bolu tüneli 15 yılda yarısı yapılmamışken AKP döneminde kısa sürede tamamlanıp hizmete açılıyor. bu tip örnekler saymakla bitmez

İnsanlar ilk defa hızlı trenle AKP sayesinde tanıştı. Eskiden uçağa binmek çoğu insan için bir hayalken şimdi sıradan bir durum haline geldi çünkü havalanı omayan il neredeyse kalmadı gibi düşünün hakkari de bile havalanı var

Bu yüzden bu hükümet yolları düzeltsin demek için insan da biraz utanma olur ama dediğim gibi psikolojik dengesi bozulmuş tiplerde utanma ne gezer

delismen in dediği gibi "Erdoğan kendisine saray yaptırıp da oturma meraklısı olsaydı 10 yıllık iktidarının ilk yıllarında yaptırırdı bunu son yılların da değil."

Zaten sırf kendisine için yaptırıyor çarpıtması yapılmasın diye bilerek başbakanlığının son yıllarına denk getiryor yapılacak Başbakanlık Binasını

Erdoğan İstanbul Büyükşehir belediye başkanı olduğunda bile Florya da belediye başkanlarına ait saray diye tabir edilen o lüks konutta oturmadı hiç bir zaman. Yine Üküdar daki bir aparman daki dairesinde kaldı .Bunu yapan da ilk belediye başkanı

Hatta şuan başbakanlık konutu var orda bile oturmuyor. Keçiörende sıradan vatandaşların oturduğu bir bir binanın dairesin de oturuyor

Son olarak bilmeyen cahiller için bir bilgi daha vereyim. Milletvekili Lojmanlarını kaldıran kişi de Erdoğan dır

Son cümleden başlamam gerekirse görüyorum AKP ve Erdoğan karşıtlığı psikolojik dengenizi iyice bozmuş sizin bu sebeple saçmalama evresini tamamlayıp zırvalama evresine geçmişsiniz

Yahu bu ülkede vicdan sahibi iflah olmaz AKP karşıtları bile bu iktidarın en azından ulaşımda ve sağlıkta yaptıklarını inkar edemediklerini dile getiriyorlar

Bu iktidarın yaptığı yollar neredeyse cumhuriyet tarihinden bu güne kadar yapılan yollardan fazla keza yapılan alt geçitler üst geçitler metrolar vs.

AKP iktidarına kadar 20- 25 yılda sadece yüzde 35 i tamamlanan neredeyse fıkralara konu olan karadeniz sahil yolu AKP iktidara gelir gelmez 3.5 yılda tamalanıyor . örneğin Bolu tüneli 15 yılda yarısı yapılmamışken AKP döneminde kısa sürede tamamlanıp hizmete açılıyor. bu tip örnekler saymakla bitmez

İnsanlar ilk defa hızlı trenle AKP sayesinde tanıştı. Eskiden uçağa binmek çoğu insan için bir hayalken şimdi sıradan bir durum haline geldi çünkü havalanı omayan il neredeyse kalmadı gibi düşünün hakkari de bile havalanı var

Bu yüzden bu hükümet yolları düzeltsin demek için insan da biraz utanma olur ama dediğim gibi psikolojik dengesi bozulmuş tiplerde utanma ne gezer

Sağlıkta devrimden mi bahsediyorsun sen ? :durdurun:durdurun çok güldüm. dur birdaha güliym :durdurun:durdurun

Sağlıkta devrimi söyliyim sana. 76 yaşında ki annanemin kalçası kırıldı. önce ümraniye eğt araşt. götürdük. Sonuç ameliyat olması gerek ama sıra var ve kalça kırığını 3 hafta sonraya ertelediler.

Sonra medical parka götürdük. 10.000 tl para istediler. sonra başka bir yere götürdük. orda da tanıdık bir doktor bulamasaydık kadını kim bilir kac hastahane daha gezdirecektik. He bu arada o hastane hastane gezerken her ambulansa bindirişimiz 250 - 300 Tl arası ( insan taşımacılıgı diye adlandırıyorum ben ) para ödedik. yani hiçbir müdahale yapılmamasına ragmen sadece ordan oraya hasta kadını gezdirirken 600 tl para ödedik. en devrimini dinle. "Bu hastanın aciliyeti yok" diyerek 138 Tl para talebinde bulundular. Senin sağlık konusunda savunduklarınla benim yaşadıklarım birbirine uymuyor nedense.

Hani şu reçeteye ilaç yazma sınırlaması getirildi o sınırı geçerse para ödeme hususunu açmıyorum bile. Kör müsünüz saf numarası mı yapıyorsunuz anlamadım.

Gelelim yol konusuna. Daha 2 ay önce sağolsun akp li belediyenin açtığı çukura arabamı düşürdüm. Yokuş aşşağıya inen bir sokagın basına açmışlar çukuru , bir de açtıkları çukurun etrafını cevirmek yerine yana attıkları taşları cevirmisler. Arabayı servise götürmeye korkuyorum kimbilir ne kadar masraf cıkacak diye.

Haliç köprüsünün yoluna bi git bakalım. her yeri yamalı. takır tukur gidiyorsun. yarılmayı da söylemiyorum. dünyanın vergisini topluyorlar ama zerre icraat yok şehir içinde. kaba taslak bi hesap yapsan. Milyonlarca araç sahibi var. Sadece bunlardan toplanan MTV ile 100 m yolu düzeltip bakımını yaptırmıyorsan , kusura bakma ama bu vatan hainliğidir.
boluya kadar gitmene gerek yok. Şu parke taşlar var ya . Hani yine birilerinin cebini doldurmak için yaptırılan sonra da yüzüne bakılmayan. Çık sokagında sagında solunda vardır. dogru düzgün yol olup olmadıgına bi bak.

Her yerde havalimanı var da uçak biletleri de sudan ucuz değil mi ? Evime Havuz yaptırıyorum ama içini dolduracak su yok :)

çıkmı cahil cahil konusuyor. Neymiş Geçen yııl devlet tiyatrosuna 140 milyon tl harcanmış getirisi 4 milyon tl imiş. Eee. diyanetin 2012 bütçesinden 3 milyar 891 milyon tl harcandıgı ama gelirin 0 tl oldugunu neden söylemiyor acaba ? Ögretmenler günde 15 saat calısıp 1650 tl maaş alıyorlar. İmamlar 5 vakit 20 dakikadan namaz kıldırıp, günde 1.5 saat çalışıyor ve 1900 tl maaş alıyor. İmamlara lojman,elektrik,su bedava doğu görevi yok. ayrıca ek iş yapmaları da serbest. bi askere der yan gelip yatıyor bi ögretmene bi memura. İşi gücü halkla dalga geçmek. Saygısız , yalancı ve bi o kadar da karaktersiz bir insan kendisi. Bi Şarkı var ; " Adaletin bu mu dünya" bildin mi ?

Offf. Bileğim ağrıdı yine yazmaktan. Şöyle bi etrafınıza bakın yahu. Koca HH'de ikinizden başka ampülsever görmedim :)

Son olarak. Hani yalancı karaktersiz dedim ya ona mahsuben.. Kayıtlı kuyutlu konusalım diye yani .

http://www.youtube.com/watch?v=ysx_iTf-KlE

Sağlık sistemi haa ?
Ulan yeni gelen genel sağlık sigortasına göre senin övdüğün adamlar, işsiz insanın giderini hesaplama yoluna gidiyor her ay onu haraça bağlıyor. Haa bide gelir testi yaptırmazsan daha katmerli olarak 220 lira haraça bağlıyor aylık.
Millet doğru düzgün elektrik,su ,bakkal borcunu ödeyemezken sen işsiz adamı yada 25 yaşını geçmiş öğrenci adamı bu kapsamda haraça bağla bunada genel sağlık sigortası adı ver.(zaten sigortalı çalışandan kesilenler ayrı)

Adamın hiç bir geliri yok çalışmıyor..ailesinden geçiniyor yada arkadaşlarından borç alıyor. Devlet bu adama özgür bireysin artık diyor ama hesaba gelince, devlet bu adamın özgür birey olarak kendisini değilde ailesinin mal varlığını hesaplayarak(ev,araba vs) haraça bağlıyor.

Sağlık hizmeti kullansanda,kullanmasanda satılacak başka yer,kurum kalmadı artık donunuza kadar almalıyız ki bütçe yaratabilelim diyorlar.
Ben senin ne faydanı göreyim , ne zararını diyemiyorsun.. ödeyeceksin illa diyorlar.
Sen şimdi yeşil kartlar istismar ediliyordu dersin. Onuda yapan kontrolü elinde tutan devlet. Devlet yasa çıkarıcı,yürütücü olarak, güç unsuru olarak yeşil kart istismarını engelleyemiyosa eğer bu işin başında duran kişilerde sorun vardır o zaman.

Sosyal devlet anlayışı zaten kaybolmuştu oda bitti nekrofili dönemi geldi artık. Bu yeni sağlık sistemi budur. Sizi gidi nekrofili destekleyiciler sizi. :durdurun

αqqα уєкяυ kardeşim çok geçmiş olsun allah bol şifa versin...

hayretle seyrettiğim konuya gelirsek :
şu kendini bilmez hayatı bilmez müslümanlıktan bi haber zatlar var ya bunada kılıf geçirmeye çalışıyorlar ya varın gerisini siz düşünün bunların nasıl varlıklar olduklarına siz karar verin!!!

Dün sağlıkla ilgili bir devrim daha yaşadık. Annemin sağ dizinde kireçlenmeye bağlı diz kapağında doku zedelenmesi var. tedavi akabinde ameliyat gerektiriyor. 2 kutu ilaç 3 iğne yazıldı. 3 iğnenin toplamı 240 TL . Sadece iğne!!! 2 kutu ilacta 160 TL. üstelik devlette karşılamıyormuş bunu. 3 liralık ağrı kesiciyi karşılayıp bunu karşılamıyor olmaları da gerçekten sağlıkta devrimin işareti. Allah'a çok şükür alacak durumumuz var bu ilaçları. Ya maddi durumu olmayanlar ? O 3 iğneyi alamayacak ve tedavi olamayacak kişi belki de bacagından olacak. Nasıl sağlıkta ilerleme bu ? körsünüz kör.

@Sağolasın gugukcuk teşekkür ederim.

αqqα уєкяυ;5487720' Alıntı:
Dün sağlıkla ilgili bir devrim daha yaşadık. Annemin sağ dizinde kireçlenmeye bağlı diz kapağında doku zedelenmesi var. tedavi akabinde ameliyat gerektiriyor. 2 kutu ilaç 3 iğne yazıldı. 3 iğnenin toplamı 240 TL . Sadece iğne!!! 2 kutu ilacta 160 TL. üstelik devlette karşılamıyormuş bunu. 3 liralık ağrı kesiciyi karşılayıp bunu karşılamıyor olmaları da gerçekten sağlıkta devrimin işareti. Allah'a çok şükür alacak durumumuz var bu ilaçları. Ya maddi durumu olmayanlar ? O 3 iğneyi alamayacak ve tedavi olamayacak kişi belki de bacagından olacak. Nasıl sağlıkta ilerleme bu ? körsünüz kör.

@Sağolasın gugukcuk teşekkür ederim.

böyle deme ama alınıyorlar sonra :001_tt2:

bak salyalar etrafa saçılıyor,hepimize bulaştıracaklar,aman deyim,iltifat ediniz dünyanın en güzel gözlü kardeşlerimize :)

not: Allah şifa versin,geçmiş olsun.

böyle deme ama alınıyorlar sonra :001_tt2:

bak salyalar etrafa saçılıyor,hepimize bulaştıracaklar,aman deyim,iltifat ediniz dünyanın en güzel gözlü kardeşlerimize :)

not: Allah şifa versin,geçmiş olsun.

Sağolasın abi.

Bunların gözü dönmüş. Göremiyorlar neyin ne olduğunu. Alınsalar yine bi ümit var diycem. hic olmazsa bi duyguları var diye sevincem ama. O da Yok.

Aha işte savundukları şeylere canlı canlı örnek yazıyorum yaşıyoruz bunları.

Arkadaşlar lütfen saygı ve sevgi çerçevesinde fikirlerimizi beyan edelim.

Yorum yaparken karşıdaki kim olursa olsun lütfen öncelikle insan olduğunu unutmayalım. Kırıcı kelimeler yazmayalım.

Konuya gelince maalesef Türkiye Cumhuriyeti son AYLARINI yaşıyor. Atatürk"ün bize bıraktığı bütün değerler ayaklar altına alınıyor. Yada ortadan kaldırılıyor. Ulusalcılık suç Kürdistan sözü yasal oldu.
Gladyo"nun birinci ikinci adamı bir çok kişinin hafızasında aynıdır.

Arkadaşlar lütfen saygı ve sevgi çerçevesinde fikirlerimizi beyan edelim.

Yorum yaparken karşıdaki kim olursa olsun lütfen öncelikle insan olduğunu unutmayalım. Kırıcı kelimeler yazmayalım.

Konuya gelince maalesef Türkiye Cumhuriyeti son AYLARINI yaşıyor. Atatürk"ün bize bıraktığı bütün değerler ayaklar altına alınıyor. Yada ortadan kaldırılıyor. Ulusalcılık suç Kürdistan sözü yasal oldu.
Gladyo"nun birinci ikinci adamı bir çok kişinin hafızasında aynıdır.

forum sayfaları bizi utandırmaya başladı,eskiler ve eskilerin seviyeli uslubu geri döner mi dersin?

la ben burada küfür ettiğim adamı bile severdim o zamanlar :)

Milli bayramlarda yavaş yavaş kaldırılıyor buna 19 Mayıs la başlandı.. 23 Nisan, 30 Ağustos Zafer bayramlarıda sırada gibi geliyor..

Atatürk bize bıraktığı bu ulusal bayramlar elimizden kayıp gidiyor bunlar gün gelir Atatürk üde yargılarsa hiç şaşırmam...

İnsan olur kalır eseri eşek ölür kalır semeri demişler

Daha öncekiler eser bırakmaktan çok ülkeyi soymakla meşgul oldukları için mecburen bütün eserler i Erdoğan yapmak zorun da kalıyor

Daha öncekiler eser bırakmaktan çok ülkeyi soymakla meşgul oldukları için mecburen bütün eserler i Erdoğan yapmak zorun da kalıyor

Bu cümle tarihine hakarettir. Şaşırmayın. Hoş Atatürk'ü çekemiyen bir partinin yandaşlarından ne tarihine ne atalarına saygı göstermeleri beklenemez ya neyse.

Eser ; geçmiş uygarlıklardan kalan kalıntı ve eserlere verilen genel bir addır.

Dolayısıyla senin tarhinde türkiye ye eser bırakmış ataların var. Mimar sinan gibi , Fatih sultan mehmet gibi , Mustafa kemal gibi. bu insanlar yüzyıllar sonra saygıyla anılırken , tayyip nasıl anılacak sence ?

Zeka seviyen nedir acaba merak ettim Okuduğunu anlayamıyorsun galiba. Bina erdoğana ait olacak diyen bir ibare görmedim ben kıçından uydurup ona cevap verme. Bir kere şanına yakışır bi bina demişsin, bu Türkiye'nin şanına sadece başkanlık sarayımı yakışıyor. Memur zammına gelince o şanlı ülkeyi niye göremiyoruz acaba. Bütün bakanlar ve başbakan ağlıyor %1 artış daha yaparsak bütçe çöker, memur işten atmaya gebe kalırız diye tehtit etmiyorlarmı? Bunun neresi şanlı ülke Sen örümcek beynini bi temizle derin nefes al bi daha düşün

Liseli ergenlerle bir olma :) bunun babası da badem bıyıklı belli, Allah bilir her hafta babasıyla sohbetlere gidiyordur. Zamanda fikirleri değişecek abisi :D

forum sayfaları bizi utandırmaya başladı,eskiler ve eskilerin seviyeli uslubu geri döner mi dersin?

la ben burada küfür ettiğim adamı bile severdim o zamanlar :)

Dostum çocuklar sarmış buraları ya, abi sohbetlerindeki kırıntıları çok büyük bişey sanıyor bunlar. Çocuk aklı işte... :)

yahudi cesaret madalyalı büyük düşünür recep tayyip erdoğan için değil bir saray bin saray feda olsun . :)

Akp de akpyi destekleyenler de bencil arkadaş. İnsanlıktan uzaktalar. Şu an farkettim ki sağlıkta yaptıkları sözde kolaylıklara örnek vermek amacıyla annemin rahatsızlığından bahsetmişim bi tanesi de çıkıp geçmiş olsun dememiş. Hee etmeseler de olur da ne biliym , müslümanlıkta kin duymak veya düşmanlık ya da bu duruma tekabül eden herhangi bir sıfat işte ... yoktur değil mi :)

Geri