paduk kimdir... Tanıyalım...2

bu sefer güzel olmuş diyenler....

• Kullanılan toplam oy
    46
doğru söylüyorsun.karakterli birisin valla.ne diyim;)

Piyadeymiş :hhmanD Şaka Şaka Asker askerdir :goz:

Piyadeymiş :hhmanD Şaka Şaka Asker askerdir :goz:

mavi bereliydim.....

komandolar da piyade sınıfındadır literatürde saf komandolar ab yasalarına göre çıkartılmıştır yasal bi eğitim değildir dünyanın hiçbiyerinde bu tür bişe yok =)

politika işte.... piyade komando deniliyorr....... ama yapılan işlere bakıldığında insan şaşırmakta.... =)

bkz. o dağlar geliyor gözüme ahulan ben mi çıktım onlara ahah...

1.komando tugayı 11.komando bölüğünde görev yaptım... =) 7 ay Kuzey Irak geri kalan 8 ay da hakkari şırnak siirt dağlarında operasyonlara arama taramalara emniyet tepelerinde görev aldım 87/1 gittim... =)

bkz. piyade komando çavuş Paduk emret üst devrem. o_O[/QUOTE]

Laf dolanıp askerlik konusuna gelmiş. Ama beni askere almadılar Paduk kardeşim :(

bkz: top

bekledim bekledim bekledim..... gazeticiler röpörtaj için gelmediler..... bende girdim olaya bu yazıları yazanı görsün istedim kişiler =)

bkz. bilişim fuarlarına torba toplamak için gelen parazitler. "torbacı"

1.komando tugayı 11.komando bölüğünde görev yaptım... =) 7 ay Kuzey Irak geri kalan 8 ay da hakkari şırnak siirt dağlarında operasyonlara arama taramalara emniyet tepelerinde görev aldım 87/1 gittim... =)

bkz. piyade komando çavuş Paduk emret üst devrem. o_O

Laf dolanıp askerlik konusuna gelmiş. Ama beni askere almadılar Paduk kardeşim :(

bkz: top[/QUOTE]

sebep nedir? ki o_O

bkz. merak etmekteyim....

Güzel tanıtım olmuş padûk =) , merak ediyorum anlık msj. programlarında da destan yazar mısın böyle ?

24yvmt3.jpg

1zuik4.jpg

2n1arrn.jpg

2l9tm9v.jpg

bkz.egoist paduk..... biraz da eskilerden yayınlayayım... hahahah ... çok acayip yahu....

arşiv iyide bu paduk ne

benim nick o_O

bkz. menejer66 ne =) aklıma oyun geliyo valla =)

Komedi Max'sa Resimleri Yollasak Heralde Program Reyting Rekoru Kırar =)...Bu Arada Gözlüklere Bittim... :D

AnsikLopedide BiLe Kendine Yer BuLmuş Bir Paduk Kendini Daha iyi TanıtabiLirdi Diye Düşünüyorum.

Bknz: Beynimin İçinde Bi Yer.

Geri