Parİs Hİltonun Cep Tlf.resİmlerİ Ve Nolar

mic999

New member
Reaction score
0
Evt ArakdaŞlar Yanaci Bİ Sİtede Gordum Hemen İndİrdİm Gercekten Parİs Hİltonun Calinan Cep Telefonundakİ Goruntulerİ Ve UnlÜlerİn Numaralari

LİNK YENİLENMİŞTİR (01/08/2007)

http://rapidshare.com/files/46358760/go_paris.rar.html

ACELE EDİN SİLİNMEDEN YUKLEYİN SONRA DEMEDİ DEMEYİN

bi teşekkür edersizniz atrık

cevap veren veya teşekkür eden yok kimse bakıyormu konuya :(:(

numaraları boşverde resimler fena sayılmaz. elline saglık.

Güzel iş başarmışlar, ama bizim teşekkür etmemiz gereken sensin mic999.. Emeğine sağlık, teşekkürler..

SaĞol KardeŞ GÜzel Resİmler

sağol dostum tel.imde renklensin biraz :)

yaw arkadaşlar nerde benim teşekkürlerim o kadar aradık taradık ....... 250 kişi bakmış muhtemelen yarısından coguda indirmiş ama teşekkür ve yorum sayısı cok az ama yorumlarını esirgemeyen arkadaşlara cok teşekkürler

buda benim onceki konum bakın sizce ben haksız mıyım?.. yoksa yok yere ustume mi geldiler

asrın haberi işte altta
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=271847

yaw arkaaş ben bole somuru gormedim 50 milyon kişi bakmış ne yorum ne teşekkür bolede olmazki .......

yaw arkaaş ben bole somuru gormedim 50 milyon kişi bakmış ne yorum ne teşekkür bolede olmazki .......

Thorpedo' Alıntı:
Lindsay Lohan dan mail geldi simdi :) saol dostm ...
ne diyor mailde ? bende parisin evini aradım 2 defa caldı tırstım polis molis gelir beni tutar sen goruntuleri verdin der atar hapse der dedim kpadım

hehehehehehh ararsanız parise selam soleyin kankam olur kendisi heheheheh:durdurun :durdurun

hade beyler acele edin link olmeden indirin yaw içinde parisin hiç gurmediğiniz çıplak fotoları var bayılacaksınız

bak.. indirmeden sana teşekkür ettim:) hadi bakalım..:)

ehehe adama baq linki silmiş, linkler ölmeden indirin dio :)
"deleted by uploader.."

Evet ArkadaŞ DoĞru Suluyo SİlİnmİŞ Daha Onceden İndİren Bİrİ Yenİlese Lİnklerİ İyİ Olur ...

sen indirmedin mi ule löpcenaz adam, ne diye bas bas bağırıyorsun resimler nasıl diye, indirmediğin şey hakkında yorum yapıyorsun bir saattir. indiren varsa upload etsin iyi oldu başka isteğin. zaten diğer konuda adam sana demediğini bırakmıyor gitmiş teşekkür etmişsin mesajına sorunların var galiba senin biraz.

evet link göçmüş ben konuyu yeni gördüm kardes. yinede eline sağlık tekrar upload edrsen sevinirim

indirdim diye yazıyor birinci mesajda hadi upload etsin amerikalara gitmiş bu şahıs yapabiliyorsa helal olsun sallamakta üstüne yok

bana ne be adam bende yabancı bi sitede gordum ..evt indirdim ama upload edip başımı beleya sokamam ..sende zamanında yetişip yukleseydin ne yapim yani ..

Geri