Parİs Hİltonun Cep Tlf.resİmlerİ Ve Nolar

mic999' Alıntı:
bana ne be adam bende yabancı bi sitede gordum ..evt indirdim ama upload edip başımı beleya sokamam ..sende zamanında yetişip yukleseydin ne yapim yani ..
paris hilton'u dedesi sallayıp miras vermiyo....

polis sallayıp sana işmi bulacak... yuha....

yns_berk' Alıntı:
indirdim diye yazıyor birinci mesajda hadi upload etsin amerikalara gitmiş bu şahıs yapabiliyorsa helal olsun sallamakta üstüne yok

bu lafların beni rencide etti upload ettim al yukle ..ama bunca laftan sonra bide teşşekürü unutursan .....

yoo ben indirmeye falan hevesli değilim, indiren varsa upload etsin diyorsun konuyu açan sensin konunun arkasında durmuyorsun demekki böylece, birde teşekkür etsinler diye yalvarıyorsun çok güldüm haline, ben binlerce upload yapmışımdır ve silindiğinde de kızmadan kimseye aslanlar gibi yeniledim kendi forumumda, ama görüyorum ki acınacak haldesin

muhahaha zuhahah hatta puhahahha kendi kendine yaptın herşeyi ben senden ne medet umuyorum ne de bişey istiyorum yörü git işine, ilgimi çekmiyor linkide yenile demedim sadece yaptığın işlerin arkasında dur, şimdi başın belaya girecek FBI senin peşinde hahahha upload ettin gör bakalım allasen git yaw güldürme beni

Bİr Bİrİmİzİ Nasilsa Gormuyoz ...bİrbİrİmİze Adam Gİbİ Cevap Verİp KonuŞamayacagimiza Gore AtiŞip Durmuyalaim..sen Usttekİ Yorumlarinda Benİm İÇİn YazdiĞin KÖtÜ Cumlelerİ Sİlerden Bende Yazdiklarimi Sİleyİm Bu Konu Kapansin ..dallanip Budaklanmasin

peki öyle olsun takdir ettim gerçekten bu davranışınızı mod arkadaşlar silsin mesajları, kusura bakmayın sizde

hala silmemişsin ayıp yaa ..
silmesini bilmiyosan ben solim sana ..yorumlarının altında duzelte var onu tıkla ora.. sil secenegi var onu tıkla ..sil şu yorumlarını dostum ayıp oluyo... ben sildim benimkilerini

hala silmemişsin ayıp yaa ..
silmesini bilmiyosan ben solim sana ..yorumlarının altında duzelte var onu tıkla ora.. sil secenegi var onu tıkla ..sil şu yorumlarını dostum ayıp oluyo... ben sildim benimkilerini

Geri