Para kazanmanın Güvenilir Ve tek yolu Gel !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

setabos

New member
Reaction score
0
E-mail okuyarak ve sistemi arkadaşlarınıza tavsiye ederek para kazanmak ister misiniz? İnternette harcadığınız zamanı paraya çevirebilirsiniz:Günde birkaç email okuyarak para kazanın.Aşağıdaki linke tıklayın ve hemen üye olun arkadaşlarınıza da tavsiye edin onlar size tavsiye etmeden önce davranın. Sistem büyük bir holding kuruluşudur ve üyelik kesinlikle bedavadır.Tavsiye ediyorum.Eğer çevreniz genişse ve siz de arkadaşlarınızı davet ederseniz çok ciddi bir gelire sahip olabilirsiniz.PARA KAZANMA İHTİMALİNİZ %100 .Ne kadar kazanabileceğiniz ise sizin okuduğunuz reklam ve smslere bağlı olduğu gibi daha çok üyeyi sisteme davet ederseniz kazancınız o kadar katlanacaktır.

sen de cukka yapıosun bu işten tabi onu yazmamıssın ;)

Kendi davetinden vermiş aslında bu konun editlenmesi lazım ilk mesajda reklam yapılmış hackhell.com gibi büyük bir forum bu konulara dikkat etmesi gerekir en azından mesaj sınırı konulması gerekeceğini düşünüyorum

ayrıca süperteklif kadar afedersiniz ama dandik bi site yok üyelik bilgilerini doldurduğunda 5000 puan verio bu demek oluyoki 5 ytl ben üye olalı bi sürü zaman oldu bi sürü reklama tıkladım ama 6 ytl ye ulaşamadım yani süperteklif.com milletin sırtından geçinen bir sitedir

boş işlerle uğraşmayın adamın referans vermesi gerekiyo onuda bu yolla insanları kandırarak yapıyo.

Kardeş bu 6 YTL li bozdur da beraber harcıyalım olurmu :) :)

Kendi refer linkini reklam amaçlı paylaştığın için 5 gün cezalısın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri