Paylaşmak Güzeldir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Madness

Banned
Reaction score
0
Merhaba sevgili Hackhell üyeleri.

Hepiniz bilirsiniz ki Paylaşmak çok güzeldir. Ben bunu Hackhell'e üye olduktan sonra dahada iyi anladım. Elimden geldiğince birçok şeyi paylaştım.Ve bundan dolayı birçok güzel arkadaşlıklar edindim.

Bundan sonra da Hackhell'de olacağım. Paylaşmaya devam edeceğim. Fakat artık asistan moderatör olarak Hackhell'e hizmette etmek istiyorum. Dolayısı ile Hackhell'de Geyik ve Mizah bölümüne a. mod. adayıyım. Konu ile ilgili düşüncelerinizi bekliyorum. Şimdiden hepinize teşekkür ederim

hayırLı oLsun dai oradaki baya bi aktifsin

+1903

dünya görüşLerimiz farkLı :D ama sevdiğim bir üyesin
biraz daha zamana ihtiyacın var diye düşünüyorum acizane...

benden de tabiki + sonsuz
bölümle cok ilgilisin ve güzel paylasimlarin var
hayirli olsun insallah

+ 1903 Yaki$Irr

bölümle cok ilgilisin ve güzel paylasimlarin var

( + ):melek

biLiyorum konulara bakmadan yorum yapmam gerekiyor..

Biliyorum ki bugüne kadar saygını esirgememiş,yaşça küçük oldukların (ben dahili) sevgini esirgememişsindir..
Forum içi davranışları çok iyi olan belki diğer üyelere nazaran biraz ağır başlı olan Madness'in şimdi A.mod olmak istemesi beni çok üzdü..

1 ay daha beklemeliydin.. Kendini biraz daha göstermeliydin biliyorum biz seni tanıyoruz ama tanımayanlarda var derim.. Konu özgeçmişin;mesaj özgeçmişine bakıldıqında geyik mizah harici her yerde var olduqun ama geyik mizah ta biraz üstün duran bir tablo çıkıyor karşımıza.. Ama bu taplo 10-20 hadi bilemedim 30 konuyu geçmiyor.. Yani ben seni tanımasam direk - çakardım.. Bazı arkadaşlarım Nötr olmasın diyecek ama...

Ben yine nötr bir oy kullanacağım..

İyi akşamlar..

Biraz daha zaman gerekli diyorum..

EDIT: 30 Aralık 2007 günü itibari ile oyum [ - ] dir..

hayırlı olsun şimdiden diyeyim.... evet hackhell bi çok şeyi paylaşıyo.. biz de vefa borcumuzu ödemek için fırsat kolluyoduk :)) şimdi denk geldii. atalım bi artı sana.. hayırlı olsun.. darısı başımıza :))

1 artı yeter mi yoksa biçok artı mı atalım :)

++++++++++

madness Şöle bir açtığın konulara Göz attım izninle

baktığımda da şunu gördüm Romantizim&duygusallıkta da konuların mevcut ve geyik mizah ta ağırlıklı

sevdiğim üyelerin başında Gelmektesin...

keşke 1-1,5 ay daha bekleseydin dai ama

+ vermekte içimden geçiyor açıkcası + 1905 hayırlı olsun

inş hakkında hayırlısı olur

Madness HH La üye oLduğundan iTibaren 19-20 Adet geyiq mizaha konu açmıssın
ve bunLArdan bAzıLarı da daha önce vEriLmish ..
Geyik - mizah böLümünden yeterince aktif oLduğunu düŞünüOrm

BeLki diğer üYeLerin verdiği oy iLE A.mod oLucaksın ama üZüLerek

daha erKen diorm..
[ - ]
HayırLısı oLsun...

tabi ki + hem de en güzelinden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri