Paylaşmak Güzeldir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
madness bence gec bile kaldın tam modluk zamanı...(dünya görüşlerimiz farklı ama sevdiğim bir usersin)
+++1905

++++++++++++++++++++++++

Bölüm yöneticisi olarak fikrimizi alarak konu açmanı önerirdim.Ben suan hastalıgım sebebiyle fazla ılgılenemedım ama bundan sonra işlerım duzeldı.
Bu sebepten ötürü bir diger mod olumsuz - 1907
bu kararı verırkende kendi refahımı yada istediğim için degil böyle uygun oldugu için bu yanıtı veriyorum.

forum içerisinde gerçekten aktif üyelerdesin..gerek ilgin-alakan gerekse forum içindeki davranışların gayet güzel..bu ön planda..

fakat biraz daha zaman gerekli die düşünüorum..

şimdilik [-]

bölüm yöneticisi de olumsuz oy kullanmıs.
bence de yetersiz ..

-100

gayet sewiyeli bi arkadaşımız madness we görewini layıkıyla yapabileceğini düşündüğüm biri fakat bölüm modlarından + oy gelmemiş we gelen - oylarında nedenini tahmin edebiliorum,

lütfen oy kullanırken kendi refahımızı yada istediğimizin olmasını düşünmek yerine acaba foruma gerçekten katkıda bulunabilirmi, görewini yerine getirebilir mi gibi soruların cwbını arayarak - weya + ları kullanalım ..

+1

ii forumlar ..

bi ara atısmazlıklarımız olsada bence o bölüm icin cok uygunsun we yaptıgın paylasımlarda bunun kanıtı..

benimde kararım + yönünde...

SkуAηGєL;2439009' Alıntı:
Bölüm yöneticisi olarak fikrimizi alarak konu açmanı önerirdim.Ben suan hastalıgım sebebiyle fazla ılgılenemedım ama bundan sonra işlerım duzeldı.
Bu sebepten ötürü bir diger mod olumsuz - 1907
bu kararı verırkende kendi refahımı yada istediğim için degil böyle uygun oldugu için bu yanıtı veriyorum.

+ erken...

paylaşımların gerçekten çok hoş..sevdigim seviyeli üyelerdensin

fakat henüz erken -1923

bölümün mod ları yeterli die düşünüyorum

o yüzden -

Bence Zamana İhtiyacın Var (---)

Tamam Mesaj Sayın 3000 i Aşmış Olabilir Ama Bölüme Baktığımızda 20 Konu Açarak Bölüme Başvuruda Bulunmak Ne Kadar Sağlıklıdır Tartışılır...

Eğer Böle Bişi Olsa Herkes Bi Üyelik Alır Ve 3000 Mesaj 20 De Bölümle Alakalı Konu Attığında Soluğu Burda Alırsa Bu İşin İçinden Çıkılmaz Bence Daha Zamana İhtiyacın Var Diye Düşünüyorum Kişisel Bişi Kesinlikle Değil Bilakis Sevdiğim Üyelerdensin Ama Dediğim Gibi Realite Bunu Gerektiriyor Malesef Üzülerek (----) Diyorum Zamana İhtiyacın Var...

Bence Zamana İhtiyacın Var (---)

Tamam Mesaj Sayın 3000 i Aşmış Olabilir Ama Bölüme Baktığımızda 20 Konu Açarak Bölüme Başvuruda Bulunmak Ne Kadar Sağlıklıdır Tartışılır...

Eğer Böle Bişi Olsa Herkes Bi Üyelik Alır Ve 3000 Mesaj 20 De Bölümle Alakalı Konu Attığında Soluğu Burda Alırsa Bu İşin İçinden Çıkılmaz Bence Daha Zamana İhtiyacın Var Diye Düşünüyorum Kişisel Bişi Kesinlikle Değil Bilakis Sevdiğim Üyelerdensin Ama Dediğim Gibi Realite Bunu Gerektiriyor Malesef Üzülerek (----) Diyorum Zamana İhtiyacın Var...

Edebiyat Yapma Kamil :D

Haklısın Tamam :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri