Paypal kısıtlı hesap sorunu

tommiks06

Active member
Reaction score
0
Merhaba

Paypal hesabım bugün kısıtlı hale gelmiş.limited dedikleri şey olmuş.Bneden kimlik fatura adres falan istemişler.Fakat ben güvenli olup olmaadığına kara veremediğimiçin göndermeyi düşünmüyorum.Hesabı da kapatamıyorum.Bu hesap kendi kapanırmı?
ya da ne olur? Başka türlü bu kısıtlamayı kaldırmanın bir yolu yokmu?

Paypal account settings bölümünü bir inceleyiniz, ayrıca PayPal tüm Dünyaca tercih edilen bir sitedir, güvenilirliği konusunda emin olunuz.

Tabi mühim olan PCnizde keylogger vs. olmaması =)

Eğer ayarlar bölümünde account silmek için bir bölüm yoksa uygun bir dille PayPal'a mail atarak hesabınızın kapatılmasını rica edebilirsiniz.

İyi forumlar.

Hesap Extrende gelen Kodu girmen gerekiyor sanırım paypal hesabına. bu Limiti ortadan kaLdırıp istedigin bir Limite çıkarabiliyorsun.. ayrıca Hesap IBAN numarası vs. gibi durumLarda söz konusuydu son zamanlarda..

teşekkürler arkadaşlarr

sanırım sorun şu
paypal da kullandığım 2 kart var.Onaylı Yani bir sıkıntı yok.geçen hata son eklediğim kartın adresini değiştirmiştim.Bu adresle extre adresi birbirine tutmuyor.galiba bundan kaynaklı bir sorun oldu.

Paypalda 180 günlük bir süre yazılı.acaba bu süre sonunda hesap kendiliğinden kapanırmı?

Bir de bu durumda yeni bir hesap açılabilirmi?

Geri