paypal yardım!!!

akkusmemo

New member
Reaction score
0
paypaldan işlem yapacağım zaman son anda böyle bi msj alıyorum...nasıl düzeltebilirim arkadaşlar

Şu anda PayPal hesabınızı kullanarak ödeme işleminizi gerçekleştiremiyoruz. Normal satın alma akışını kullanarak işleminizi tamamlamak için lütfen alıcının web sitesine geri dönün.

paypaldan işlem yapacağım zaman son anda böyle bi msj alıyorum...nasıl düzeltebilirim arkadaşlar

Şu anda PayPal hesabınızı kullanarak ödeme işleminizi gerçekleştiremiyoruz. Normal satın alma akışını kullanarak işleminizi tamamlamak için lütfen alıcının web sitesine geri dönün.

ßazen paypal'da çalışma oluyor böyle hatalar verebiliyor..
ßeLkide kredi kartı bilgilerin vs. eksik olabilir.

belki çalışma vardır....en son gü venlik kodu diye bişi yolladı ekstreye onuda girdikten sonra kart onaylama tamamlandı dedi ama...

belki çalışma vardır....en son gü venlik kodu diye bişi yolladı ekstreye onuda girdikten sonra kart onaylama tamamlandı dedi ama...

Ekstredeki kodu girdiysen Limit vs.'de kaLmaz istedigin gibi nakit akışını yapabilirsin.. ßüyük ihtimal paypal çalışmasındandır diye düşünüyorum.

eywllh saoll karma....bekleyelim bakalım o zman...

soru/n halolmuş zaten

ama yinede yardım bölümüne ...

yok walla çözümlenmedi....fena ayar oldumm....kredi karını tanıttıktan sonra herhangi başka bişi yapmalımıym

bu durumdan anlayan kimse yok mu yaaa!!!!

Geri