...Pazar Kuponum...Misli...

Sercinho7

Dark Side of Creation
Reaction score
0
Cumartesi Tek Maçla Gümledim :) Bu da pazar kuponum...

pzr-1.jpg

YoRuMLaR ?​

guzel kupon liverpool da bana göre kacmaz diorm 1,65

ingilterenın yerel bi derbisi liverpool sehrinin derbisi yni bn onun ıcın werdm=)

Benm Kupon NasıL---

411 Boluspor - Karşiyaka 2 2,30
412 Elaziğspor - Orduspor 1 2,40
415 Malatyaspor - Samsunspor 2 3,50
421 Dardanelspor - Adanademirspor 1 2,85

Birazz Krtik ama GüzeL bnce Yorumları bekLiyorum:goz:

Bence d.l.caruna macı bıraz rısklı ...dıgerlerı tutar..alabılır ama bellı olmaz ..

karsıyaka alır mı bilmem:S ama elazıgın alması sart

bnm kupon ise

deportivo 1
manisa 1
liverpool 1
astretas tripolis 1
real madrid-sewilla ust

Benm Kupon NasıL---

411 Boluspor - Karşiyaka 2 2,30
412 Elaziğspor - Orduspor 1 2,40
415 Malatyaspor - Samsunspor 2 3,50
421 Dardanelspor - Adanademirspor 1 2,85

Birazz Krtik ama GüzeL bnce Yorumları bekLiyorum:goz:

Türkiye Liglerine hiç oynamadım :D
Ama Ordu kaybetmez bence..Malatyada maçı vermez..

karsıyaka alır mı bilmem:S ama elazıgın alması sart

bnm kupon ise

deportivo 1
manisa 1
liverpool 1
astretas tripolis 1
real madrid-sewilla ust

oyunlarına bakrsak Manisa alır bencede..
Liverpool'a güvenmiyorum..

Bence d.l.caruna macı bıraz rısklı ...dıgerlerı tutar..alabılır ama bellı olmaz ..

Rahat izleyeceğim bi maç olucak dai =)

Deportivo eski günlerinin sinyallerini veriyo bu aralar..Güzel oynuyolar ve rahatlamak adına bu takımı yenmeleri gerek..

eet deportivo ii oynamaya basladı sewillayı yendiler ardından madrid falan

oran dusuk olsada buna oynıyım artık 20 mıslı fılan :D

serci olm bu yatmasın bari :p

oran dusuk olsada buna oynıyım artık 20 mıslı fılan :D

serci olm bu yatmasın bari :p

Yatarmı yatmaz mı bilmyorum ama yatsın diye oynamıyorum heralde :D
bende para basıyorum burda :D

serci gene oynuyorum gene 2 misli :D

bu tutarsa ya bu hafta harçlığım olacak , yada parasız gezecem :D

R.MADRİD-SEVİLLA =ÜST-1.5
TOTTENAM-NEWCASTLE =1 - 1.45
LİVERPOL-EVERTON =1 - 1.65
BRAGA-LEIXOES =1 - 1.4
ALMEİRA-LEVANTE =1 - 1.4

Bide şu kupona ne diyorsun ?

444…Kasimpasa-Sivas…
Biri dusmemek icin cirpiniyo, digeri de bir ilke imza atmak icin ugrasiyo…Sivas BJK nin de 3 puan kaybettigi hafta zorlu BJK maci oncesi lig sonuncusunu mutlak yenmek isticektir…Ancak Kasimpasa ozellikle Ugur Hoca nin gelisiyle iyi bir form yakaladi…Coktan duser diyenlere inat ligde kalmaya calisiyor…Ancak sonucta gucleri kisitli…Bu mactan ben puan alamazlar demiyorum ama cok zor bi ihtimal…Cunku Kasimpasa kapandigi zaman kolay kolay pes etmiyo…Bunlari son GS ve FB maclarinda gorduk…Sivas ta ozellikle deplasmanlarda cok rahat gol atan bi takim deil….Ben Kasimpasa nin yine cok iyi mucadele edicegini dusunuyorum ama puan isi gercekten zor….Onun icin bu maca direk Sivas a vermektense alt oynamayi tercih ediyorum…
Sivas in deplasmanlarda ust biten maclari:::
Beşiktaş…1 – 2...Sivasspor
Konyaspor... 2 - 1...Sivasspor
Bide hukmek 3-0 kazandiklari TS maci var…..
TERCIH:::ALT

462...Catania-Torino...
Ligde kalma savasi veren iki takim….Iki takimda once gol yememeyi dusunuceklerdir…Zaten Catania evinde bunu iyi yapiyo…Bu sefer Torino da cok temkinli olucaktir cunku maci kaybettigi takdirde Catania nin altina dusucekler…Torino once kaybetmemek isticektir cunku fiksturu biraz kotu…Buradan en kotu 1 puan onlar icin cok iyi olucaktir…Torino icin ne kadar onemli ise Catania icin de onemli bir mac…Evinde onlarda kaybetmemek icin elleriden geleni yapicaklardir…Bu macta dad aha onceki maclarda oldugu gibi iyi savunma yapicaklarini dusunuyorum…Yine kolay gol yemiceklerdir…Zaten yenildikleri takdirde onlari zor gunler beklio…Ben iki takiminda oncelikle beraberligi dusunerek bu macta cok gol olmicagini tahmin ediorum…Bence bu maca da alt oynayin…
Catania nin evinde ust biten maclari:::
Catania …1 – 2…Atalanta-Mactaki ilk gol 56 dk da geldi…Atlanta 58 de bi gold aha buldu.Spinesi 82 de 2-1 yapti….
Catania…3 – 1…Palermo
Catania …2 – 1…Cagliari
Iki takimin birbirleriyle 2003-2004 ten beri oynadiklari 9 lig macinda sadece 2 kez ust bitti.(Serie A-B)
***Torino gecen sen de ayni durumdaydi…Ligi sondan dorduncu tamamladilar…Yine son haftalardaki maclarinda az gollu maclar izledik…
Muhtemel 11 ler:::
Catania---GK Polito, DF Sardo, Silvestre, Silvestri, Vargas, MF Baiocco, Edusei, Tedesco, SC Mascara, Spinesi, Colucci
Torino---GK Fontana , DF Motta, Dellafiore, Di Loreto, Pisano, MF Diana, Grella, P. Zanetti, Rosina, SC Stellone, Recoba
Kesin oynamicaklar:::
Catania---Bizzari, Stovini
Torino---Comotto, Barone, Natali, Sereni, Ventola

522…Aarhus-Esbjerg…
Tamamen istatistiklere bakarak bu maci sectim…Danimarka liginde zaten gollu maclar gormek yabanci olmadigimiz bi sey…Heleki isin icinde Esbjerg var, hemde deplasmandaysa…Esbjerg in bu sezon deplasman maclarinin 11 inin 8 inde 3 gol oldu…Ve bu 11 macta Esbjerg toplam 27 gol atip, 20 gol yedi…Onun icin rakip Aarhus un evinde 10 macinin 6 sinin alt bitmesini hic onemsemeden ust diorum…Ayrica bu iki takimin ligde oynadiklari son 13 macin sadece 3 u alt bitti…Ust biten maclarin sadece birinde 3 gol oldu, digerlerinin hepsinde en az 4 gol oldu…
TERCIH:::UST

532…Sochaux-Nice…
Ligde kalma mucadelesi veren Sochaux icin zor bi mac…Rakip Nice ise bu senenin supriz takimlarindan ve en azindan UEFA Kupasi na katilmak istiolar…Cok iyi savunma yapiolar…Bu yedikleri gollerden de belli…Ligin en az gol yiyen ikinci takimi durumundalar…Ancak bi dezavantajlari varki kolay gol atamiolar…Heleki deplasmanlarda…Bu sezon deplasmanlarda 15 macta sadece 10 gol atabildiler…Gerci sadece 12 gol yediler..Deplasmanlardaki bu 15 macin 13 u alt bitti…Bu alt biten 13 macin 5 inde de gol atamadilar…Sochaux zaten once gol yememeyi dusunucektir…Zaten gol atma becerileri de pek yok…Evlerinde 15 macta 9 gol atabildiler..Su anda dusmemis olmalarinin tek sebebi deplasmanlarda lider Lyon kadar puan toplamis olmalari…Neyse ligin bitimi yaklasirken Sochaux un temkinli oynicagini, Nice in de deplasmanlarda kisir maclar cikarttigini dusunerekten alt diorum…

535…Thun-Young Boys…
Ligin en iyi iki takimindan Young Boys Basel in 3 puan kaybettigi haftada cok avantajli bir duruma gelebilir, tabi bu maci alirlarsa…Ligin sonuncusu Thun ile oynicaklar…Ben liderlik isteyen Young Boys un gollu bir mac sonucunda kazanicagini dusunuyorum…Thun istedigi kadar puan icin ugrassin bu macta puan alma ihtimalleri cok cok dusuk, hatta bence yok…Zaten son macta Young Boys evinde 4-2 Thun u yendi…Sezonun ilk maci 0-0 bitmisti, ama suan isler degisik…Kazanmak isteyen Young Boys kazanir…Bence gunun en saglam maci…Korkuyodum iddaa oranlari dusurucek die, neyseki ole bise olmadi…
TERCIH:::1

541…Liverpool-Everton…
Buyuk derbi…Bu sene benim gibi bikoc kisiyi yakan Liverpool Everton i yener mi bilmiorum ama yense bile bu macta cok gol cikmaz…Derbi maci ve Everton bu sezon cok iyi durumda…Kolay kolay gol yemicklerdir…Liverpool un hocasi bu sene bizi yaktigi maclardaki gibi yine bicok oyuncuyu da dinlendirebilir, hafta ici Arsenal le sampiyonlar ligi macini dusunerek…Kazanan taraf ilk dort icin buyuk avantaj saglicak…Butun bunlari dusunerek alt diorum…
Muhtemel Kadrolar:::
Liverpool: Reina, Arbeloa, Finnan, Carragher, Hyypia, Skrtel, Riise, Arbeloa, Babel, Benayoun, Gerrard, Alonso, Lucas, Torres, Kuyt, Voronin, Crouch, Pennant, Itandje.
Everton: Howard, Hibbert, Neville, Yobo, Jagielka, Lescott, Baines, Valente, Arteta, Osman, Carsley, Pienaar, Fernandes, Anichebe, Yakubu, Johnson, Wessels, Rodwell.

554…Huelva-Bilbao…
Ligde kalmaya savasan Huelva evinde hedefsiz Bilbao dan en az 1 puan alicaktir…Bilbao 3 mactir ust uste kazandi ki bu onlari alt siralardan cikardi.Ama La La Liga icin 3 mac ust uste kazanmak kolay bi is deil…Heleki Bilbao gibi bi takim icn…Ben bu seriyi devam ettiremickelerini de dusunduum icin bu maca 10 diorum…
TERCIH:::10

612…PAO-Panionios…
Aek-Olympiakos macinin oldugu hafta da evinde mutlaka kazanmali PAO…Olympiakos un puan kaybetmesi durumunda mac alirlarsa puan farki 1 e inicek…Panionios gibi zayif rakibini yenerler…
TERCIH:::1

BANKO MACLARIM:::::
444…..Kasımpaşa - Sivasspor…..Altı - 1.65
462…..Catania - Torino…..Altı - 1.55
522…..Aarhus - Esbjerg…..Üstü - 1.75
532…..Sochaux - Nice…..Altı - 1.35
535…..Thun - Young Boys…..2 - 1.45
541…..Liverpool - Everton…..Altı - 1.60
554…..Huelva - A.Bilbao…..1-X - 1.20
612…..Panathinaikos – Panionios…..1 - 1.20

443…..Ankaragücü - Bursaspor…..
TSL den oynamayi sevmiorum ama bu maci ilk gordugumde aklima beraberlik geldi…Iki takim zaten birbirlerini severler…Su anda durumu iki takiminda rahat olsa ev sahibi kazanir derdim ama durumlar Bursa adina kritik…Bence Bursa 1 puana sevinir, A.Gucu de uzulmicektir…Bi takima cifte oynicaksaniz bence Bursa yi koyun…

446…..Konya-G.OFTAS…
Bi kez daha soluorum TSL den oynamayi sevmememe ragmen ve ligimizin mantigini belli oldugu icin 1 oynayin derim…Yeni hocasiyla zor durumdaki Konya rahatlamis OFTAS i yener…

451…..V.Manisaspor - Ç.Rizespor…..
Bu sezon iki takiminda cok macini izledim ve aralarinda ki farki gordum…Rize cok ama cok kotu bi takim…Hatta bence ligin en kotusu…Zaten Rize nin sahasi gusel olsaydi eminim gecen senelerde duserdi…O sahada aldiklari puanlarla hep ligde kaldilar…Ve bu sene bence kalamicaklar…Rakibe gelelim…Manisa bu sene zor gunler gecirse de iyi kadrosuyla evinde maci alir ve biraz nefes alir…

466…..Livorno - Siena…..
Son haftalar yaklasiyo ve bence boyle maclarda ev sahiplerine oynamak daha mantikli…Heleki bu macta…Siena biraz nefes aldi son haftalarda aldigi puanlarla…Livorno da dusmemek icin cirpiniyo…Eger Livorno ilk golu atarsa bence maci da kazanir…

524…..Tottenham - Newcastle Utd…..
Iki rahat takim…Ev sahibi gol atip gol yemeyi cok iyi beceriyo…Bu macta Newcastle da buna uyar ve cok gollu bir mac izleriz….

531…..Metz - Toulouse…..X-2
Belki de dusmemek icin son kozunu oynicak olan Touloluse ligden dusen Metz den en az 1 puan alir…

534…..Sion - Aarau…..1
Iki takim arasindaki maclari genelde ev sahibi olan taraf kazanio ve bu macinda ayni sekilde bitme ihtimali cok yuksek…

542…..E.Cottbus - Hertha Berlin…..X-2
Cottbus icin cok onemli bi mac da olsa bence Berlin e verilen oran degerlendirilmeli…Berlin kadro olarak iyi bi takim…Cottbus stresli bir maca cikicak ve Berlin erken bi gol bulursa isi cozecektir…

561…..Anderlecht - Cercle Brugge…..1
Ligin supriz takimi Cercle tecrubeli Anderlecht e yenilir…Anderlecht lig ikincisi olmak istiosa bu maci almali…

622…..Viking - Stromsgodset…..---632…..Brann – Fredrikstad…..
Ligin ilk haftasi ve iki guclu takima oynamak avantajli olucaktir…Iki takimda yeni sezon icin iyi para harcadilar…Viking in rakibi cok oyuncu kaybetti yeni sezon oncesi, bunlarin yerini de dolduramadi…Viking macinda ustte tercih edilebilir…

ALTERNATIF MACLARIM:::
443…..Ankaragücü - Bursaspor…..X - 2.70
446…..Konya-G.OFTAS…1 – 1.85
451…..V.Manisaspor - Ç.Rizespor…..1 - 1.75
466…..Livorno - Siena…..1 - 2.10
524…..Tottenham - Newcastle Utd…..Üstü - 1.65
531…..Metz - Toulouse…..X-2 - 1.23
534…..Sion - Aarau…..1 - 1.80
542…..E.Cottbus - Hertha Berlin…..X-2 - 1.31
561…..Anderlecht - Cercle Brugge…..1 - 1.45
622…..Viking - Stromsgodset…..1 - 1.40
632…..Brann – Fredrikstad…..1 - 1.40

BANKO KUPONLARIM:::
444…..Kasımpaşa - Sivasspor…..Altı - 1.65
462…..Catania - Torino…..Altı - 1.55
535…..Thun - Young Boys…..2 - 1.45
612…..Panathinaikos – Panionios…..1 - 1.20
ORAN:::4,45

522…..Aarhus - Esbjerg…..Üstü - 1.75
532…..Sochaux - Nice…..Altı - 1.35
541…..Liverpool - Everton…..Altı - 1.60
554…..Huelva - A.Bilbao…..1-X - 1.20
ORAN:::4,54

IDEAL KUPONLAR:::
444…..Kasımpaşa - Sivasspor…..2 - 1.60
466…..Livorno - Siena…..1 /X - 2.10/2.70
554…..Huelva - A.Bilbao…..1 /X - 2.10/2.80
561…..Anderlecht - Cercle Brugge…..1 - 1.45
632…..Brann – Fredrikstad…..1 - 1.40
KUPON BEDELI::4 YTL…ORAN:::30,20

15 MACLIK DENEMEM:::
434…..1860 Münih - Jena…..Üstü - 1.55
446…..Konyaspor - G.Birliği Oftaş…..1-X - 1.16
465…..Juventus - Parma…..1 - 1.20
466…..Livorno - Siena…..Altı - 1.55
524…..Tottenham - Newcastle Utd…..Üstü - 1.65
534…..Sion - Aarau…..1-X - 1.14
535…..Thun - Young Boys…..Üstü - 1.55
542…..E.Cottbus - Hertha Berlin…..X-2 - 1.31
552…..Espanyol - Santander…..Altı - 1.50
563…..Aek - Olympiakos…..1-X - 1.27
615…..Bodo Glimt - Ham Kam…..1-X - 1.20
622…..Viking - Stromsgodset…..Üstü - 1.45
623…..Galatasaray - Gaziantepspor…..1 - 1.10
634…..Naval - Sporting Lizbon…..Altı - 1.50
Amac 15 te 15…oran onemli deil…ben yinede yazim..ORAN:::85,93

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Buna ne diyorsun serginho ?

=) Altı-Üstü olaylarına hiç girme derim ben =)

Ayrıca Liverpool ve Almeria ya güvenim yok..

guzel kupon hocam buarada lille ve le mans ı ben de banko goruyodum can tongo beraber e biter demiş kafam karıstı bakalım ne olacak

guzel kupon hocam buarada lille ve le mans ı ben de banko goruyodum can tongo beraber e biter demiş kafam karıstı bakalım ne olacak

çok biliyo zaten o :eek:ut:

kesin yine 6 da 4 sistem yapmıştr :melek​

senin kupona 4 misli bastim kuzen

dier kuponumda soyle

5 banko 4 normal mac sistemde 3 bu da 4 liralik kupon

siwas banko
lille b
asteras b
almeria b
porto b
sakarya
sampdoria
stutgart
twente

tum iddacilara bol kazanclar basta bana :D sans dileyin

ooh boL kazançLı bi hafta oLmuş anLaşıLan herkes için.. =)
bnm de iki kuponum tuttu,gerçi birisi şu an son maç asteras devre 1-0 önde bizm takım..
BoL şanss..

Geri