Pc Artık Açılmıyor ???

hack007

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar Pc hiç açılmıyor artık tık yok.Power Supply ın kablosunu takıyorum çalışıyordu önceden görüntü gelmiyordu Ram i çıkarıp takınca görüntü gelmişti sonra birkaç kez açıp kapadıktan sonra da artık pc hiç açılmıyor noldu acaba power supply mı bozuldu anakart mı ?????? ACİL Yardımlarınızı bekliyorum.

elektrik qelmiyosa power supplyden olabilir anakarta gelen kabloları kontol et anlattıın kadarıyla fazla yardmcı olamam ama bıraz daha açarsan sorununu tam olarak yardımcı olmaya calısırım

başlığı görünce içimden Geçmiş Olsun Dedim :D

neyse Umarım çözüm bulacaz =)

Şu Halde Monitöre Elektrik geliyomu?
Gelmiyorsa Güç Kaynağından Kaynaklana bilir...

önce powersupply 'ı tamamen değiştir kaç watt ise aynısından ısmarla eğer sorunun yine çözülmezse ki dua et çözülsün büyük bir ihtimalle anakartin ya da işlemcinde yandi!!! demek istemem ama öyle olmuştur umarım çözülür dediğim gibi..ama yine söylüyorum anakartın zarar görme ihtimali yüksek!!

Eyvah arkadaşlar inşallah işlemciye falan birşey olmamıştır.Sorun tam olarak bütün kabloları kontrol ettim hepsi takılı vaziyette kasanın açma tuşuna basıyorum hiç çalışmıyor ama monitör çalışıyor.

ђєάVєηśįś;3036392' Alıntı:
Yangına körükle gitmeyin hemen herşeyde anakart yanıyo bilmemne ramlarde sorun varsada açılmaz pc !!

dostum genel belirtiler bunlar tanımadığım birinin anakartının yanması elbetteki bana bir şey katmaz ama sorunu dediğim gibi çözülürse ki umarım çözülür dedim ama çözülmezse yapacaklarını da söyledim anakartın zarar görme ihtimalini yanlış anlaşıldıysam senden ve konudaki tüm arkdaşlara ksuruma bakmamasını söylüyorum...

Monitöre elektrik geliyorsa...
Kablolardan da eminsen, Parçalardan biri yanmıştır büyük ihtimal...
Buradan Yapacak Çok fazla bir şey yok en iyisi servise göstermen...

arkadaşlar sorunu buldum galiba Power Supply ı açtım zaten fişe takdıktan sonra yanık kokusu geliyordu hafiften sonra açtım baktım birkaç parça yanmış içinden inşallah sadece budur başka birşey yoktur.Siz ne dersiniz ?????? Düşünlerinizi aliyim.

dostum power supplynın ıcınde ufakbi sigorta war yuksek ihitimal bndede olmustu bu o yanmıştır normalde beyaz fitil gibi bişidir yanmışsa siyahtır kokuda yapar dediğin gibi eger sorunun oysa elektronikçilerde malzemecilerde flan 50 krusa halledeblrisin :D

Geri