Pc kapanırken uyarı veriyor

« ß@Dß®¥ »

Øяg¥ αηGєℓ
Reaction score
0
Arkadaşlar; pc kapanırken aşağıdaki uyarıyı veriyor, daha sonra kapanıyor. Bunun anlamı nedir acaba??

2n0n907.jpg

evet bu sorun bendede oluyor her zaman değil fakat zaman zaman oluyor iletiyi kapat dediğimde explorer gidiyo masaüstündeki tüm simgeler kayboluyo sonra geri geliyo bu olay gerçekleştikten sonra kapatmak için başlat pc kapat komutu verdiğimde normal olarak kapanıyor... yani demem o ki bu veri yürütme engeleyicisi nedir ne zaman devreye girer bu olay neden kaynaklanır

evet bu sorun bendede oluyor her zaman değil fakat zaman zaman oluyor iletiyi kapat dediğimde explorer gidiyo masaüstündeki tüm simgeler kayboluyo sonra geri geliyo bu olay gerçekleştikten sonra kapatmak için başlat pc kapat komutu verdiğimde normal olarak kapanıyor... yani demem o ki bu veri yürütme engeleyicisi nedir ne zaman devreye girer bu olay neden kaynaklanır

Ewet, aynı tarif ettiğin gibi oluyor, bunun nedenini bilen yok mu acaba?? :saskin

ilk defa görüyorum vindowsunda virüs olabilir önce bi gizli dosyaları göster de daha sonra c ye bi bak derim bence autorun virüsü olabilir combofix die bi program var onunla bi tara derim düzelmezse herhalde ben format atarım :D

bence codec le alakalı bişey değil sanıırm çünkü internete girdğim zamanlarda oluyor uzun süre internette farklı mesela bişey ararken bir sürü site dolaşıyorum bilip bilmediğim o zamanlarda oluyo ama internete giripde bildiğim belli başlı sitelere girdiğimde çıkmıyor... sanırım bir virüs olabilir ama neden bu uyarıyı veriyor yani bu virüs ü program görmüyor ama windows nasıl görüyor anlamış değilim

yani kısacası bu windows veri yürütme engellemesi için ne işe yaradığı ne zamanlarda devreye girdğini bilen vardır

Geri