Pc nize Hacker girişini engelleme(resimli anlatım)

nedemek yani bilgi pc yi kapatıp açtıgımızda eski halini alır boşamı yaptık yani :D

bunlar xp de işe yaradı ama windows 7 için yeterli mi?

O işlemleri yapmak bence çözüm değil tek çözüm offline olmak (internette olamamak)

Dünyanın En Güçlü ve Bilgisayar Savunmaları Mükemmel Derecede Olan Pentagon'u kaç kere hackleyip bilgi çalan hackerlar sizin bilgisayarınıza böyle mi girerler sanıyorsunuz adamlar 4 ip girişli sistemi kırıp o kadar veri tanımlama sistemlerine yakalanmadan pentagon'da firmalarda şirketlerde gezerken bu ucuz numaranız ne kadar etkili olur onların girmemesi için ?

Eğer Hackerların Sisteminize Girmemesini istiyorsanız bilgisayarınızın internet fişini çekin anca öyle korunursunuz ve zaten bir iş adamı avukat zengin bir insan filan değilseniz sizin pc'nize girerek boşa niye vakit kaybetsinler bu telnet ve uzaktan erişimi kapatmanız onlara hiç bir etkisi olmaz çünkü bunların zamanı bitti 8 yıl önce işletim sistemlerinin gelişmesi ile birlikte açıklar arttı ve her yolla bilgisayarınıza girilebilir...

sanırsam bende hep otomatık kapalı oluyor :d o nasıl oluyo hıc dusunmedım ama kendı kendıne kapanıyor ıste :D

Geri