Pc sürekli res atıyor.

Bu eskı powerdan cektıgım resım
O zaman yarın gıder termal macun surdururum
28i0sh2.jpg

bence uc ıhtımalı var.
1-Cpu fanının ayaklarından bırı kırık yada tam oturmamıs olabılır
2-Ekran kartı degısımı yaptıysan power cekmez kapatır pc yı..
3-Anakartla ılgılı problem olabılır
Cpu fanıyla hıc oynamadım kırılma gıbı bır ıhtımal olamaz
Ekran kartını hıc degıstırmedım
Anakarttan olabılır ama bılmıyorum

termal macun husunda ben hiç işlemci fanını sokmedim ama soktugum makınlardada kulanmadım bu termal macunu çünkü hem cpu da macun vardı hemde fanın kendisinde vardı yanı cpu uzrınde kaldırdım afanı sonra temızleyıp geri taktım hiç böle bi sorun da olmadı böle sorun olan makınalarda fanın yetersı sogutması ile psu ların ynaması veya fanlarının bozulması ile alakalı ididler

bu drumdda ypıalcak tek sey makınayı kapat yarın ilk iş termal macunsurdur sonra test ettir blgisayarcıda aynıs sorun devam edrse yenı bir psu denesinler

Tek cozum o kaldı.
En ıyısı garantısı bıtmeden hemen goturuyum bı baksınlar ama yarın de pazar :D
Adamlar kapalı

yarın kasayı tasımadan bir bak acıksa götür kasayı

Mesaj yazan arkadaslara tesekkuer ederım.
Eger sorunu cozulurse buradan yazarım.
Belki aynı durumda baskalarıda varsa faydalanırlar.

arkadaşlar termal macun çok etkilemez diye biliyorum.

bence senin asıl sorunun ya anakartta,ya psu da yada ramlerde.

oyuna girdiğinde reset atıyosa psu da olabilir çünkü oyuna girdiğinde pc nin tüm donanımları max derecede kullanılır e buda max derece elektrik demektir işte bunu da sağlayan psu olduğu için ve yetersiz gelirse pc de resetlemeler baş gösterebilir.

ram test programları var onu dene.mesela memtest google a yaz bulabilirsin.

ısıdan olacağını sanmam çünkü değerlerin normal.

psu yeni onceki 250 wattı onda ılk baslarda boyle sorunlar yoktu ama son 1 aydır boyle 250 wattlık yanınca 300 wattlık aldım bence psu dan degıldır bı memtestı yapayım ona gore cvp yzarım

psu yeni onceki 250 wattı onda ılk baslarda boyle sorunlar yoktu ama son 1 aydır boyle 250 wattlık yanınca 300 wattlık aldım bence psu dan degıldır bı memtestı yapayım ona gore cvp yzarım

psu da kalite önemlidir.

eğer kalitesiz bi marka ise gerçek değerleri 300 watt değil daha aşağı olabiliyo.

ona dikkat et.

ram de değilse bile bence psu ile anakarttan birisinde.

psu yandı dedin nasıl yandı ?

eğer bildiğimiz fazla akımdan voltaj dan ise donanımında diğer şeylerde zarar görmüş olabilir...

Psu ılk fanı calısmıyodu sonra ıcını actım baktım bazı devreler yanmıs gerı takmadan yenı psu aldım
Bilgisayarcıya goturdum donanımlarda sorun gorunmuyor sıcaklık degerlerı normal dedı bı format attık
Sonra eve geldım aynı sorun devam edıyordu bnde ekran kartı dıgerlerıne gore bıraz daha sıcaktı onu cıkarttım sımdılık res atmıyor herhalde sorunum ekran kartından dolayıydı

Geri