PC yavaşladı

tilkiii

New member
Reaction score
0
arkadaşlar 1 gb den 2 gb yaptım ram i 512 ekran kartı ama bilg. da donmalar oluyor yani hızlı değil ve çok yavaşladığını görülüyor PC HIZLANDIRICI tavsiye edicek biri varmı sağlam bi program lazım

Bence programlara bulaşma tavsiyem;

--Önce sağlam bir format. :goz:
--Güncel bir windows. :goz:
--Güncel driverlar.(Ekran Kartı Mutlaka) :goz:
--Kaspersky anti-virüs 2009 :goz:
--Düzenli olarak sistem temizliği.(Yardımcı Olarak CCleaner'ı Kullan):goz:

belki virüs vardır o yavaşlatıyor olabilir. Ya da birde format at dene hala yavaşlama varsa parçalarında sorun olabilir..

Baba sen bas formatı işi sağlama al.​

formatı at geçyaw kaspersky yi yükleme bence nod32 yi yükle kasperksy 2009 2gb ram ını 1gb ye indirir 2gb ram i hissedemesssn xD

Bence programlara bulaşma tavsiyem;

--Önce sağlam bir format. :goz:
--Güncel bir windows. :goz:
--Güncel driverlar.(Ekran Kartı Mutlaka) :goz:
--Kaspersky anti-virüs 2009 :goz:
--Düzenli olarak sistem temizliği.(Yardımcı Olarak CCleaner'ı Kullan):goz:

ridvan5005 arkadaşımıza katılıyorum. Birde remlerin uyumunu kontrol et derim mhz olarak

dstum sen format at olmassa gene sorun devam ederse aldıgın parcalar birbirine uyum saglmıyordur remler iki parcaysa onların birini bi cıkar format at sonuç ne olacak

pc de donma rami değiştirdikten sonra olmaya başladıysa rami çıkarıp eski haline getirip yan 1 gb a düşürüp dene bence senin sıkıntın ramden ya boarduna uyumsuz yada ramda bi nane var yada slotunda sorun olabilir, kolay gelsin...

bence arkadaşların dediklerini uygula + advanced windows care ve anti crash programını yükle faydasını görürsün.hantal olan bilgisayarımı bu programlar sayesinde iyileştirdim

Geri