hakkarealy
New member
"Devlet kin tutmaz... Çıkar gözetir" ? Iraka girme konusunun kinle ne alakası var? Bunun şeref ve haysiyetle alakası var, kardeşlerimiz orada şehit düşmüş biz burada hep beraber çıkar gözetelim, ne etliye dokunalım ne sütlüye, pısırık olalım diğer milletler bizi şamar oğlanına çevirsin ama yaşamamıza izin versin, arkadaşım istediğin bumu senin?
kusura bakma arkadaşım sen daha Türklüğü öğrenememişsin,
"devlet kin tutmaz çıkar gözetir" genellemesi yerine ben sana bir genelleme göstereyim ; "her Türk asker doğar" savaştan korkuyorsan....!!!!
Sen korkmaya devam et arkadaşım ben korkmuyorum, Allahıma çok şükürki senin gibilerin azınlıkta olduğunu biliyorum,
Allah Türkü Korusun
"büyük savaşlara neden olan insanlar, savaşlar hakkında hiçbir bilgiye sahip olmayan insanlardır" bu sözü duymuşsundur eminim?, hem soraki mesajlarımı okursan "girmek isteyen girsin" demişimdir, devlet adına hüküm vermeyin derim... Lakin bilirim ben burda ne kadar anlatırsam analatayım size anlatabileceğimi sanmam, bertrant russell "her insana hayatını tehlikeye atma fırsatı verilmeli, ancak bu yolla öğrenebilirler hayatlarının kıymetini" diyerek bu tabloyu çok iyi özetliyor, henüz böyle bir şeye kalkışıp kalkışmayacağınızı düşünmeden önce şakağınızın yanında geçecek bir mermi sadece bir mermi bin kelimeye bedeldir.)