Peki Bizi Bu Polislerden Kim Koruyacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

>ahm@t<

>HayalperesT
Reaction score
0
İstanbul'da, bir taksicinin tecavüzüne uğradığını iddia eden
kadını, sığındığı karakolda teslim almaya gelen kocasına polis tavsiyede bulundu: "Duş aldırın rahatlasın"

Habertürk gazetesinin haberine göre, İstanbul Büyükçekmece'de, gece gittiği kafede eşiyle tartışıp taksiyle eve dönmeye çalışan bir çocuk annesi N.C.'nin, taksici A.C.'nin tecavüzüne uğradığı öne sürüldü. Yanında telefonu olmadığı için taksicinin telefonundan eşini aramak istemesiyle taksicinin kendisine önce taciz, sonra da boş bir arazide döverek tecavüz ettiğini ileri süren genç kadın, karakola gelerek kendisini teslim alan eşine de polisler tarafından "Eşinize bir duş aldırın rahatlasın" dendiğini ileri sürdü.
TAKSİCİ SERBEST BIRAKILDI
N.C., tecavüze uğradıktan sonra bir otele sığındığını ve otel görevlilerince polise teslim edildiğini söyledi. Savcılığa verdiği dilekçesinde olayı anlatan N.C., "Taksici serbest bırakılmış. Bunu öğrenince suç duyurusunda bulunduk" dedi. Olaya bakan karakol görevlileri, genç kadını jandarmadan teslim aldıklarını söyleyerek, gözaltına alınan taksicinin genç kadının kendisine saldırdığı iddiasında bulunduğunu ve şikâyetçi kadının da tüm raporlarının alınarak savcılığa verildiğini belirtti. Olaydan sonra hastaneye sevk edilerek muayene olan kadının tecavüze uğrayıp uğramadığı çıkacak rapordan sonra belli olacak.

Ekli dosyalar

• x.jpg
    x.jpg
    66.4 KB · Görüntüleme: 895
çok değişik adalet sistemimiz var

adaletin içine edildi ve birde polislerimizin çoğunun sığırdan bi farkı yok.bildiğin sığır.

adaletin içine edildi ve birde polislerimizin çoğunun sığırdan bi farkı yok.bildiğin sığır.

yorum yapayım derken saçmalamayın...kimsenin sahıslar yüzünden koskoca bir teşkilata hakaret etmeye hakkı yok..seni cebinden çıkartacak çooook polis vardır emin ol....insan kendisi nasılsa karşısındakinide öyle zannedermiş..

Wolf sığır demek az gelir yeni modaya uyalım ANGUS diyelim ; )Bu arada Tüm teşkilata demiyoruz her meslekte her kesimde var böyle ANGUS lar ; )

Allah Razi Olsun iyiki söylemisler

yorum yapayım derken saçmalamayın...kimsenin sahıslar yüzünden koskoca bir teşkilata hakaret etmeye hakkı yok..seni cebinden çıkartacak çooook polis vardır emin ol....insan kendisi nasılsa karşısındakinide öyle zannedermiş..

arkadaşım ben kendimden ve tanıdıklarımdan biliyorum.g.tümden uydurmuyorum yani.

tekrarlıyorum polislerin çoğu koca bir sığırdır.

ucu sana dokunuyorsa,bak zaten çoğu dedim hepsi demedim.emniyet demedim polisler dedim.

hayır o sığırlıklarını sen farketmiyorsan seninde onlara benzer bi yapın vardır o zaman.

Türk Polisi TSK gibi değildir ve içindeki Çürük Elmaları barındırmaz ve Gereğini yapar...
Türk Polisini 1-2 kendini bilmezi gerekçe gösterek Karalayamaz ve buna Hakkıda Yoktur..
Türk Polisine Husumeti olan Terörist , Anarşist , Halk Düşmanı ve Hırsız vede Hortumcu artıklarıdır.

Türk Polisi TSK gibi değildir ve içindeki Çürük Elmaları barındırmaz ve Gereğini yapar...
Türk Polisini 1-2 kendini bilmezi gerekçe gösterek Karalayamaz ve buna Hakkıda Yoktur..
Türk Polisine Husumeti olan Terörist , Anarşist , Halk Düşmanı ve Hırsız vede Hortumcu artıklarıdır.

Benim kayınço nişanlısı ile eyüpte parkta oturuyor.İki motorize polis ( yunus ) gelip kimlik soruyor ( normal ) Biz nişanlıyız diyorlar ( ikiside ) Polis üst araması yapıyor . Duvara dayayarak.Sana yapılsa nişanlının yanında hoşuna gider mi ?

şimdiki polisler iyi arkadaş unutmayın o kadar polis içinde her şey çıkabilir bu normaldir sonuçta o da insanlardan oluşuyor yalnız benim çocukluğumdaki polislerden şimdikiler çok daha iyi kat ve kat daha iyi yani şimdilerde eskiye nazaran çok ileri düzeyde polislik mesleğini yapanlar fakülte mezunları çok aralarında ve anlayışta değişti benim çocukluğumda iki kişi kavga ettiği zaman karakola düşerlerse birde polisten dayak yiyorlardı şimdi böyle bir olay olması imkansız gibi bir şey ....

sen çoktan ülkeyi polis devletine çevirmişsin..

Polis içinde en fazla çürük bulunduran kurumdur.. İktidar kendi yandaşını doldurur oldu şimdi imamın ordusu oldu... BUgün ppolis sahte belgeler sahte kayıtlar sahte telefon kayıtları ile insanları içeri atan öss de bi halt edemeyen it kopuğun dolduğu kurum oldu... Polisin içindeki imamın ordusu gerçek polis sayısını aştı... Eski şerefli ülkesini düşünen milliyetçi polis sayısı çok az kaldı.. Ben buna rağmen polisimi savunucam ama TÜRK POLİSİni savunucam imamın ordusunu değil....

Benim kayınço nişanlısı ile eyüpte parkta oturuyor.İki motorize polis ( yunus ) gelip kimlik soruyor ( normal ) Biz nişanlıyız diyorlar ( ikiside ) Polis üst araması yapıyor . Duvara dayayarak.Sana yapılsa nişanlının yanında hoşuna gider mi ?

gayet normal bir olay. polisin önleyici görevinden biri bu senin zoruna giden. bu şekilde günde yüzlerce bıçak ve silah yakalanıyor.

sen çoktan ülkeyi polis devletine çevirmişsin..

Polis içinde en fazla çürük bulunduran kurumdur.. İktidar kendi yandaşını doldurur oldu şimdi imamın ordusu oldu... BUgün ppolis sahte belgeler sahte kayıtlar sahte telefon kayıtları ile insanları içeri atan öss de bi halt edemeyen it kopuğun dolduğu kurum oldu... Polisin içindeki imamın ordusu gerçek polis sayısını aştı... Eski şerefli ülkesini düşünen milliyetçi polis sayısı çok az kaldı.. Ben buna rağmen polisimi savunucam ama TÜRK POLİSİni savunucam imamın ordusunu değil....

değerli arkadaşım bu POLİS DEVLETİ kavramını açıklar mısın?

hiç yakışık almayan bir söz. küçükken topun polis karakolunun oraya mı kaçtı?

arkadaşım benim kuzenlerim ve arkadaşları yürürken cop yedi sen ne diyosun ya ? neyden bahsediyosun sen ? gayet yerinde bir söz.cop yerken iyi gerçeği söyleyince mi kötü ? tabi emniyet i cemaat ele geçirdi savunun.

akp gelmeden önce hiçbiriniz ötmezdi ötemezdi,hiçbiriniz böle polisi falan savunmazdınız.noldu birden 180 derece döndünüz.

bırak küçükken ki olayları,o olaylar hala devam ediyo akp gelince sözde herşey bitiyo dimi ?

acıyorum size acıyorum.

sana ben sevabımı bile anlatmam git araştır!!! kaynak olarakta başbakan yaz bulursun..

sadece kulaktan dolma ne manaya geldiğini bile bilmediğin kelimeler sarfedersen olacağı bu...

trafik polisi hariç, savcı talimatı olmadan polis kimsenin ne arabasını nede üstünü (kaba arama hariç) aramaz. ayrıca polis teşkilatının en az yarısı üniv. mezunu.

2000 yılında akşam üstü sivil polismiş dur dedi, durmadım diye vuruyordu beni,mermiyi namluya verdi berber dükkanına zor attım kendimi. şimdi polisler BEYEFENDİ diye hitap ediyor vatandaşa.. kıymetini bilin.

sadece kulaktan dolma ne manaya geldiğini bile bilmediğin kelimeler sarfedersen olacağı bu...

trafik polisi hariç, savcı talimatı olmadan polis kimsenin ne arabasını nede üstünü (kaba arama hariç) aramaz. ayrıca polis teşkilatının en az yarısı üniv. mezunu.

2000 yılında akşam üstü sivil polismiş dur dedi, durmadım diye vuruyordu beni,mermiyi namluya verdi berber dükkanına zor attım kendimi. şimdi polisler BEYEFENDİ diye hitap ediyor vatandaşa.. kıymetini bilin.

yorum yaptığın haberi oku sen önce...

ben bilmeden araştırmadan yazmam, ben sen değilim... polis peki savcı talimatı ile amerikadan eğitim almış.. savcı talimatı ile mi gidip askerin telefonuna 200 tane hizbullah numarası yüklemiş... savcı talimatı ilemi isaret fişeğine bomba diyor.. hatta doğru söylüyorsun savcıda imamın ordusuna çalışıyor...

üniversite mezunu diyorsun soruları şifrelendi.. polislik sınavı diyecen çalındı.. kpss dersen kopya çekildi.. sen neyi savunuyorsun hala... polis devletindeki polis seni alıp götürdüğü zaman anlarsın polis devletinin ne oldugunu o yüzden herkesi kendin sanma...

arkadaşım benim kuzenlerim ve arkadaşları yürürken cop yedi sen ne diyosun ya ? neyden bahsediyosun sen ? gayet yerinde bir söz.cop yerken iyi gerçeği söyleyince mi kötü ? tabi emniyet i cemaat ele geçirdi savunun.

akp gelmeden önce hiçbiriniz ötmezdi ötemezdi,hiçbiriniz böle polisi falan savunmazdınız.noldu birden 180 derece döndünüz.

bırak küçükken ki olayları,o olaylar hala devam ediyo akp gelince sözde herşey bitiyo dimi ?

acıyorum size acıyorum.

e benim biraderi de ehliyetsizlikten mahkemeye sevketmişler hadi hep beraber sövelim....! yaklaşık 1000 tl para cezası yedik...! kimse görevini yapmasın kardeşim...!

ayrıca akp yada cemaatle ne ilgisi var arkadaşım konunun. sen akıllı uslu yoluna gidersen kimse sana değip dolaşmaz. en fazla kimlik sorar, o da zoruna gitmesin bi zahmet. senin kuzen ve arkadaşlarına sordun mu ne yapmışlar? sana neden değip dolaşan yok?
KENDİ İÇİNDE VE DİĞER KURUMLARDA TEMİZLİK YAPAN TEK KURUM EMNİYET. sevelim yada sevmeyelim. ama hakkını verelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri