Peki Bizi Bu Polislerden Kim Koruyacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
e benim biraderi de ehliyetsizlikten mahkemeye sevketmişler hadi hep beraber sövelim....! yaklaşık 1000 tl para cezası yedik...! kimse görevini yapmasın kardeşim...!

ayrıca akp yada cemaatle ne ilgisi var arkadaşım konunun. sen akıllı uslu yoluna gidersen kimse sana değip dolaşmaz. en fazla kimlik sorar, o da zoruna gitmesin bi zahmet. senin kuzen ve arkadaşlarına sordun mu ne yapmışlar? sana neden değip dolaşan yok?
KENDİ İÇİNDE VE DİĞER KURUMLARDA TEMİZLİK YAPAN TEK KURUM EMNİYET. sevelim yada sevmeyelim. ama hakkını verelim.

görevini yapmasın demiyorum bi yerinden uydurup sağa sola çekme lafı.

arkadaşım o sırada bi hırsız var mış bizim kuzenleri ve arkadaşlarını hırsızlar sanmış nasıl olduysa copu geçirmiş direk.böle sığırlar var yani bunu bil.daha dünden önce kaza oldu polis çağırdık polis resmen s.klemedi resmen 5 kere aradık.

ulan emniyet içişleri bakanlığına bağlı olmasa böle konuşabilecekmisiniz ? tsk ya bağlı olsa verip veriştirirdiniz.bakanlığa dolayısı ile hükümete bağlı olunca nasıl da övüyorsunuz toz kondurtmuyorsunuz.hemen nasılda 2000 den öncesini örnek vermişsin.ha akp geldi 2002 den sonra emniyet temizlendi dimi ? ya sen kime yutturuyon bunları çocuk mu var karşında ? salak değiliz hocam biz.hayret bişey ya.

görevini layıkı ile yapan da var sığır olanda.

sizden anca bu kadar iyi akp şakşakçısı olur.

:) millet olarak paranoyak olduk. heralde 12 eylül darbesinde bile bu kadar korkmamışızdır. hele helede iktidar elinden giden MALUM ZİHNİYET gök gürlese polis geldi bizi götürecek sanıyor:)

değerli arkadaşım 20-25 yıl önceyle karıştırmayın bu zamanı.

o kadar özgür yaşıyoruz ki polis panzerine çıkıp polise sopalarla vurabiliyoruz.( eskiden olsa vurur indirirlerdi)
bir başbakanı taşlayabiliyoruz. yuhalaya biliyoruz.

dünyanın gelişmiş bir çok ülkesinde bırakın başbakana taş atmayı, kamu malına zarar verecek olduğunuz hissedilsin indirirler. memleketin kıymetini bilmek lazım. özelliklede orta doğu karışıyorken.

görevini yapmasın demiyorum bi yerinden uydurup sağa sola çekme lafı.

arkadaşım o sırada bi hırsız var mış bizim kuzenleri ve arkadaşlarını hırsızlar sanmış nasıl olduysa copu geçirmiş direk.böle sığırlar var yani bunu bil.daha dünden önce kaza oldu polis çağırdık polis resmen s.klemedi resmen 5 kere aradık.

ulan emniyet içişleri bakanlığına bağlı olmasa böle konuşabilecekmisiniz ? tsk ya bağlı olsa verip veriştirirdiniz.bakanlığa dolayısı ile hükümete bağlı olunca nasıl da övüyorsunuz toz kondurtmuyorsunuz.hemen nasılda 2000 den öncesini örnek vermişsin.ha akp geldi 2002 den sonra emniyet temizlendi dimi ? ya sen kime yutturuyon bunları çocuk mu var karşında ? salak değiliz hocam biz.hayret bişey ya.

görevini layıkı ile yapan da var sığır olanda.

sizden anca bu kadar iyi akp şakşakçısı olur.

muhalefet adam, her şeye muhalefet olur. geçen tv de vatandaşa soruyor spiker kime oy vereceksiniz diye? vatandaş cevap veriyor bu adamlara vermeyecem ( akp den bahsediyor). HIZLI TREN yaptılar 5-6 saatlik yolumuz hemen bitiyor zevk alamıyoruz yolculuktan.. onun için bunlara oy moy yok:) spiker kadın bile şaşırıyor:)

ne kadar basit değilmi. ülkeni seviyorsan devletini destekliyorsan akp şakşakcısı oluyorsun. devletin güvenlik güçlerini seviyorsan imamın ordusu. gerçi bir zamanlar BİDON KAFALI ve GÖBEĞİNİ KAŞIYAN ADAMlardık.
güzel insan ayrı gayrıyı bırakmak lazım. DEVLET bizim, ASKER bizim, POLİS bizim. çalışanı desteklemeliyiz.

muhalefet adam, her şeye muhalefet olur. geçen tv de vatandaşa soruyor spiker kime oy vereceksiniz diye? vatandaş cevap veriyor bu adamlara vermeyecem ( akp den bahsediyor). HIZLI TREN yaptılar 5-6 saatlik yolumuz hemen bitiyor zevk alamıyoruz yolculuktan.. onun için bunlara oy moy yok:) spiker kadın bile şaşırıyor:)

ne kadar basit değilmi. ülkeni seviyorsan devletini destekliyorsan akp şakşakcısı oluyorsun. devletin güvenlik güçlerini seviyorsan imamın ordusu. gerçi bir zamanlar BİDON KAFALI ve GÖBEĞİNİ KAŞIYAN ADAMlardık.
güzel insan ayrı gayrıyı bırakmak lazım. DEVLET bizim, ASKER bizim, POLİS bizim. çalışanı desteklemeliyiz.

geçen bende koymuştum bi haber.vatandaşlara soruyolar niçin akp ye oy veriyorsunuz diye.vatandaşlardan inanılmaz derecede cahilce yorumlar gelmişti ama ecstasy kurallara uygun olmadığı için silmişti.

ne yani bi sen ve senin gibi yandaşlar mı seviyor ülkeyi ? ha biz sevmiyoz yani.şakşakçısın çünkü akp nin iyi kötü herşeyine katılıp destekliyorsun.ben akp yi %95 eleştiririm %5 de o hizmetleridir.o hizmetlerine diyecek bişey yok.

ama ben artık ülkem için hiiiç üzülmüyorum üzülmicemde neden mi çünkü halk kendi seçimini yaptı ve ilerdede aynısını seçicek.bu demek oluyor ki eğer bu vatan bölünecek olursa apo p.çi serbest kalıcak olursa en azından biz desteklemeyenlerin içi rahat olucak,en azından vatan haini yaftası yemicez.ha apo serbest kalsa bile siz yine ona bi kılıf uyduracaksınız.yani yine akp forever akp diyeceksiniz.

onun için istediğinizi destekleyin ama bazı pis işlerin kokusunu sizde aldığınızda size vatan hainisiniz,vatan hainlerinin kirli işlerine ortak oldunuz dediğimizde kızarıp bozarmayın.

he birde bundan sonra olacak olaylar karşısında of mof deme lüksünüz yok.

varın siz çalışanı destekleyin biz ise en azından bölücüleri,vatan hainlerini desteklemiyoruz.

Ayna

benide çok plis durdurdu kimlik kontrolü ve arama yaptı.yadırgamadım .yadırgamam.birkeresin de babamla bielikte otururken de sordular babam asker.normal kimlik verdi .herzamamnki soruları sordular ne iş yaparsınız neden burda oturuyorsunuz .babam hepsini güzelce cevapladı .dönüp gittiler.

Tarihte ilk kez Erzurum'a ayna gitmiş.
Adamın biri aynayı görüp eline almış.
Daha önce hiç kendini görmediği için ölen kardeşine benzetmiş karşısındakini.
Adam:- 'Ey gidi gardaşımm.. Seni bi daha görmek nasipte varmış'!
Aynayı eve götürüp sarılıp uyumuş kardeşine.
Karısı bakmış adam bi şeye sarılıp uyuyor.
Aynaya bakmış bir kadın! 'Allah belaağı vireee, bu garı da kim?
Bi boka da benzese' diyerek feryat figan evden çıkmış, muhtara gitmiş.
Kadın:- Mığdar, benim herif beni bu çirkin garıyla aldatii.'
Muhtar aynaya bakmış. Sonra düşünceli düşünceli:
- 'Yav bu garıdan çok gavata benziir'

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri