Peki ya ben???yassi

Canayakın, sevecen, güvenilir ve hoş sohbeti olan biri diyebilirim ablacım =)

Esprili , canayakın ve olgun :)

anne adayı , neşeli, saygılı ,düğününe bizi çağırmayan ,( çağırsa sanki gidebileceğiz de ) temiz kalpli bir kardeşimiz ... ALLAH bir ömür mutluluk huzur versin ...

Bi aynaya bakıp geliyorum :p

gece uyurken düser gibi olup uyanan...
sag dizkapaginin ici kasinan...
olup olmadik seyleri kafasina takan... banane diyip gecemeyen...
duygusal kisilik... siir dahi yaza bilir...
fotograf makinasini alip saatlerce kendini kaptira bilir...
vazgecilmezleri cok olan... aliskanliklarini hic bir zaman terk etmeyen...
sabah yataktan kalkmadan epeyce tembellik eden... dakikalarca kalksammi kalkmasammi diye düsüne bilen...
her sözünü düsünerek sarf eden... acaba kirilmi diye kafa yoran...
ne oldum degil ne olacagim ne yapacagim diye düsünen...

Yasemin AbLa : NeseLi,canayakin,abimin ikizi :p(dr.mud'un),Sevecen,cici..uzaaar gider :smile:..he bide yakinda insaLLah anne oLacak biri..Yarabbim uzun,hayirLi omurLer nasip etsin :smile:..Amin :smile:

İnce düşünceli, narin, kendinden çok sevdiklerini düşünen, saf, tertemiz kalpli......... uzar

:melek Gibi Biri :)
Sevecen Canayakın Dürüst Temiz Benim İçin Çok Özel Biri

Yasemin,adı kadar kendi özü de güzel canayakın seveni çok olan pamuk sekeri tadında..

anne adayı,can yakın,şu sıraLar evde oturuyor çaLışmıyor gaLiba,gurbetçi biri

Samimi, temiz, içten, dünya iyisi, uzaklardaki kardeşimiz...

hanımefendi iyinyetli..tanışmamız gereken biri :sleep:

yurt disinda yasayan,dinine bagli,evli(her ne kadar ben görücü usulüne karsi olsamda),mutlu ve yakinda cocuklu
+yapmacik tavirlar sergilemeyen sicakkanli bir bayan arkadasimiz.....

Sürpriz bir evlilikle bizi oldukça şaşırtmıştın :smile: şimdide nur topu gibi bir bebek bekliyormuşsunuz, şimdiden Allah analı babalı, mutluluk, sağlık ve huzur içinde büyüsün inşallah. Ailemizin en küçük elamanının da aramıza katılmasıyla, sanal ailene daha fazla zaman ayıracağına inanıyorum :smile: Anne-Bebek bölümü sensiz ne yapar sonra :)

forumda deger verilesi kardeşlerimden birisidir...paklık ve saflık göstergesi bir hayli yüksek..:smile:

ben tanımıyorum ama sevilen biri olduğun kesin: )

Cici Bi Kardeş ;) Kalbi Güzel Kişilik..

Forumca sevilip sayılan iyi birisisin

Geri