Pembe Cafe Girls (Sadece ßayanlar içindir):)

..єЯDєM..;4941527' Alıntı:
Pembe nedir bılmezdım :p :p :p O gün Mami sayesınde tanıdım Pembe yı :durdurun:durdurun

Hayatına renk geLmiş adamım daha ne ıstıyon ?? =D

YakıŞmıŞ Çok ÇekiCi ßi Renk :) mami Kızma ßana
icon10.gif

..єЯDєM..;4941543' Alıntı:
Kanka benım hayatıma renk getıremez Pembe =) Alerji yapar o kesin :durdurun :durdurun

Kanka şimdi herkesi bizim gibi görme.. Biz siyah beyaz takıLırız ama diğer adam ortam adamıdır pembe sarı turuncu giyer ve yakışır.. Ben yarın LiLa - oranj karışımı gömLek giymeyi dusunuyorum mısaL..=D

Noolmuş buraya yaa =)

Mamiş tişörtün yakıyo abi.

Siyah beyaz takım tutup pempe giyen bi seni gördüm açıkçası =)

Bide burası Liva Pastanesine dönmüş maşallah.Elinize sağlık :p

Evet çok çekici bi renk yakışmış gercektenn
icon10.gif
icon10.gif

Kayboldu bu çocuk sesi solugu çıkmıyo nerelere gitti :durdurun:durdurun:durdurun
Çıktı GaLißa Canım Yoksa Çoktan YazmıŞtı mami akıLLı zeki ßiridir Cevap Yazar Duruma Göre :)
HoŞgeLdin DeLLy :)

Çıktı GaLißa Canım Yoksa Çoktan YazmıŞtı mami akıLLı zeki ßiridir Cevap Yazar Duruma Göre :)
HoŞgeLdin DeLLy :)

Hoşbulduk hayırlı olsun açılışa çağırmadınız ama neyse.

Zaten böcekleri görünce midem kalktı.

Kanka bu arada sıkma canını pembe konusunda yanlız değilsin =)
Afiyet olsun Hoşgeldinizz..
Varmı bi isteğinizz hemen ikram edelim
..

Çikolatalı yaşpasta =)

MozoLe Miяach;4941547' Alıntı:
Kanka şimdi herkesi bizim gibi görme.. Biz siyah beyaz takıLırız ama diğer adam ortam adamıdır pembe sarı turuncu giyer ve yakışır.. Ben yarın LiLa - oranj karışımı gömLek giymeyi dusunuyorum mısaL..=D

Aman kanka ben gıymeyeyım de kım gıyerse gıysın :durdurun :durdurun :durdurun

Hoşbulduk hayırlı olsun açılışa çağırmadınız ama neyse.

Zaten böcekleri görünce midem kalktı.

Kanka bu arada sıkma canını pembe konusunda yanlız değilsin =)
TeşekkürLer DeLLyogLan ani ßi aÇıLıŞ oLdu KuSura ßakma :) Daha Dansöz GetirtCez ßuraSı KızLar Cafe ßiraz ÇoşkuLu Hoßidik Güßidik oLsun İstedik aÇıLıŞı :)

TeşekkürLer DeLLyogLan ani ßi aÇıLıŞ oLdu KuSura ßakma :) Daha Dansöz GetirtCez ßuraSı KızLar Cafe ßiraz ÇoşkuLu Hoßidik Güßidik oLsun İstedik aÇıLıŞı :)

Yok janım ne kusuru est.

Çıplak çengi gelince haber verin ama :p :p

Bi SeLin eksik burda.

Bu kadar büyütmeyin jnm.

Pembe yakışıyo bence erkeğe :p :p :p

Cafeniz hayırlı olsun..güzel muhabbetleriniz olsun..=)

Allah kem gözlerden saklasın..=)

bunu kapıya asın..

betqwh.jpg

bunu da masaya koyun..hadi ben kaçtım..bol muhabbetler..ne de olsa kadınlar için burası..=)

5543d1.jpg

Yok janım ne kusuru est.

Çıplak çengi gelince haber verin ama :p :p

Bi SeLin eksik burda.
YoLda GeLcek ßirazdan Çengi :)

SeLin'im Perim UyumuŞtur Şimdi... Yarın GeLir erken oLsaydı MeSaj atardım ama ßugün Telefonum Mefta oLdu :crying:
aßimde GeLmiş HoŞgeLdin aßim Teşekkür ederiz aßiLerime ßakın ya açıLışa Yardım ettiLer NaZAR ßonCuğu Çiçek GetirdiLer ßitaneSiniz Siz

Geri