PEMBE CAFE'de BÖCEK AVI :):)

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

zeyna :ayyyyy geçen geziyodum konularda böcek gördümmm korktum yaa

she :ayyevet ya kımıl kımıl :durdurun:durdurun geziniyorlar ne güzel

zeyna :ıyyy ecstasy abiye dese yada eftalya'ya söliyim o ezsin onları

eftalya : :biri öldürmektenmi bahsetti:durdurun

cehennem_zebanisi :ya haklısınız kızlar cafeyi:durdurun bi ilaçasakkim gönüllü:durdurun

ecstasy : cehennem_zebanisi bey bu işi büyüklerolarak biz halletsek

cehennem_zebanisi :heee(böcekten korktuğunu nası sölesin kokoca smod
tmm yaf bi ara yaparız yada şişko jewel yapsın bu işi :durdurun:durdurun

eftalya : ya ben öldürürm büyük bi zevkle:smile:

fyonbbbbbbb

fyonb : efenimmmmm

eftalya : gel bize iş çıktıböcek avlıcaz yada direkt öldürek :durdurun

fyonb :taramalı silah fln alsak olarmı :durdurun:durdurun

eftalya : ne gerek var sopaylan terliklen hallolur bu iş :smile:

dr.mud :bende öldürebilirmiyim hihi :durdurun

eftalya : ay bidene gördüm komik resimler konusunun oraya kaçtı :durdurun:durdurun

sonsuzluğa :kıyamam oy oyöldürmeyin yaa nalet olsun içimdeki böcek sevgisine :durdurun:durdurun

eftalya :vayy tellik nerde uyy yakalayamıyom nası hızlı kaçıyo tak tak( ezdim nihaha bağırsaklarına bagın) :durdurun:durdurun

sonsuzluğa :naptın yaa ühüüüüüüü :crying::crying:

zeyna :şekerim eline sağlık ohh :001_rolleyes:

fyonb: sonsuzluğa ben sana oyuncağından alırım ağlama yaf :smile:

dr.mud : böceklere ölümm hücumm :durdurun:durdurun

fyonb : iki elimede tellik :durdurun giydim 2 el 2 ayak çalışıyoruk :durdurun gördüğün yerde indir:durdurun

dr.mud : cehennem_zebanisi senin profile kaçtı yolla onu bana öldürüryüm yaf :durdurun:durdurun

cehennem_zebanisi :neyyy allahım öldürün sunu git giyom gitmiyo :durdurun:durdurun

eftalya : yettim gayri ehe öl geber pis böcük,:durdurun

karma :ıyyyy zebani profilinde iğrenç oldu :durdurun:durdurun

cehennem_zebanisi : lord cuummm senin işin yoktu dimi gelbi profilimi temzle bakiyim :durdurun:durdurun

eftalya : ayyy o ayakkabıyı bana kim attı :sneaky2:

dr.mud :pardon yaf:001_rolleyes:böcek sandım bi an:durdurun

eftalya : oo abi koskoca ben olmuyo ama :sneaky2:

she :cehennem_zebanisi düşünsenize böreklerin içinden :durdurun çıkıyomis kimin :durdurun

cehennem_zebanisi: sus cadu yoksa banlıcam ıykkk :durdurun

eftalya : ayy ölürken ne güzel vıcık vıcık ses çıkıyo dimi zht:durdurun:durdurun

cehennem_zebanisi : eftalyaaaaaaaaaaaa

eftalya : ne var yaa almanyada öğrendim bunları :durdurun:durdurun

zeyna :ben kulaklarımıkapadım gözümüde:smile:bişey duyuyoruk

dr.mud : en isini yapıyosun hihi :durdurun ayağında böcük olduğunu bi görse:smile:korkudan ölücek:durdurun:durdurun

zeyna :ama kandırıyodum herşeyi duyuyom yaaa imdattt :durdurun:durdurun

fyonb :hemen ezerim ben.:durdurun:durdurun

zeyna :ıyyy onu öldürdün anladık leşinide bıraktın ama ayağımı niye eziyon ofsssss :confused:

fyonb : napalım yaf

onlar böcek öldürme savaşçılarıydı tüm böcekleri öldürmüşlerdi ama ek sorun her yer ceset doluydu hihi

eftalya : ölldürmesi bizden cesetleri yok etmek sizden :durdurun:durdurun

sonsuzluğa :yaa ben toplarım onlara toplu bi mezar yaptırcam katiller ooyy nası kıydınız :crying::crying::crying:

eftalya : :001_rolleyes::smile::durdurun

.....THE END.....

Dünkü fear factorden sonra bu böcekler vız gelir :p
ıyK hala aklımda

böcekler viz gelir bana :biggrin:varmi baska yerde börtü böcek :sigara:

ıhhhşşş:001_unsure:

ben bi daha o cafeye girmem

acaba cesetleri toplamak için sıpatula mı getirsem? :eek: hayvancağızların üzerinden silindir geçmiş gibi ne istedilerse böceklerden :hadiordan katillerrrr :(

ßizim Cafe'den ßahsetmiyosunuz dimi :glare: Tertemiz Çok Şükür
icon10.gif

oryantal-hamam-bocegi.jpg
Öğğ Böceklere Bakk :)

Orijinal 1.Sınıf Hamamböceği :)
Benim Evimde Hamamböceği Yok Canım Sizin Cafeniz Pis :D

Al sonsuzluğa bi bana bi sana...eftalya bunlar Türk böceği öldürmessin artık di mi...

:durdurun:durdurun:durdurun

Bizim Beğenmediğimiz Böcüklerin Hepsini Çinliler Şapur Şupur Götürüyor :biggrin:

:laugh:

türk böcekleri ise kiyamam oyyyy yazik :biggrin:

:durdurun söz böceklerden acılmı bir vakitte dervişin biri bir haman böceği görür ve yuce yaradan ne gereksız bir hayvandir der niye yarattın diyede sorar uzerinde bir vakit gectikten sonra bizim derviş hastalanarak yatga duser derdine derman bulunamaz yıne başka bir derviş buna hamam böceğini yerse düzelcegini söler tabi bizm dervişte saglık içindir deyip haman böcekelrini bir güzel yer saglıgına kavusur yıne bir gun bizim derviş kutsal toprakalara gitmekte olan bir gemiye biner ve gemi ak denizdeyken bir fırtına çıkar ve gemi battı batacak bir duruma gelir gemidekiler dua edelimde yaradan bizi bagıslasın bu fırtına dursun derler bizim dervişin yanına gelerekd erlerki hocam sen derviş adamsın hele bir birlikte dua edelimde su fırtına dınsın derler bizim derviş canı hamam böceğinden yandıgı için ben allahın işine karsıman der bir kez karsıtım ondada derdime böçek derman oldu kusura bakmayın der böcek kovuculara duyrulur :durdurun

Biz İşin Makarasındayız,
Ne Demişler Sev Yaratılanı Yaradandan Ötürü.
Bu Dünyada Ki Yaratılanlara İbret Nazarı İle Bakıldığında Hiçbirşeyin Boşuna Yaratılmadığı Aşikar.

Geri