Pentagon'u korkutan hacker

hilas

New member
Reaction score
0
Tüm zamanların en büyük hacker'ı' sayılan İskoç asıllı Gary McKinnon'ın aleyhine dava açılmıştı.

2002'de tutuklanan 40 yaşındaki bilgisayar programcısı, Virginia ve New Jersey'deki federal mahkemelerde açılan davalarda ABD ordusuna yönelik en büyük hack girişiminin sorumlusu olmakla suçlanıyordu. McKinnon'ın, dünyanın en iyi korunan sistemleri olan ABD Savunma Bakanlığı Pentagon, Johnson Uzay Merkezi, Amerikan Havacılık ve Uzay Dairesi NASA'nın yanı sıra ABD kara, deniz ve hava kuvvetlerinin sistemlerine bağlı 97 bilgisayara yasadışı girdiği öne sürülüyor. ABD'li savcılar, McKinnon'un 2 yıl boyunca devam eden hack eylemleriyle, bu sistemlerde 700 bin dolarlık zarara yol açtığını belirtiyordu.

ABD MCKINNON'İ İSTİYOR

McKinnon ise, ABD'nin iddialarını reddederek, kendisinin sadece dünyadışı varlıkların var olup olmadığını araştıran basit bir bilgisayar kullanıcısı olduğunu söyledi. Davada aleyhine karar alınırsa, ABD Adalet Bakanlığı, suçluları iade anlaşması çerçevesinde McKinnon'u ABD'ye getirme talebinde bulunabilir. McKinnon'ın 10 yıla kadar hapis ve yargılandığı suçlamaların her birinden 250 bin dolar para cezasına çarptırılması bekleniyor.

yazık adama oda bizden sayılır abimiz:)

geçen gün birini daha yakalamışlar bir sitede okumuştum valla bu adamlar tehlikeli eline hesap makinası bile vermesinler:D

:mad: abi bu hack gerçekten tehlikeli

eğer o yazanları yaptıysa korkamakta haklılar bence

demekki iyi bir hacker diyilmiş iyibir hacker yakalanmaz:)

adamda iyi karizma vardır hee ama neye yarıcak 10yıl hapiste artık hava atar ben nasa yı hackledim diye hehe

bunlar coşmuş yaw biz daha bi msn kırma peşinden koşarken adamlar amerikaya baş çıkıyo

şimdiye Kadar Onlarca Bilg. Girdim Server Trojenleri Attim Ama Hiç Yakalanmamiştim Gerçek Hacker Yakalanmazzz Ama Adama Helal Olsun Genede Ii Yapmiş, Geçende Bi Yerde Okumuştum Türk Hacker Die O Biraz Türk Olduğunu Belli Etmişş, Ne Güzel Cafelerden Fbi A Gömüyomuş Ama Işte Türklük Burda Gitmiş Bilg. Alip Evde Dvm Etmeye Başlamiş Salak Işte Fbi Birakirmi Aninda Bombalamiş Adam A 6 Yil Hapiss Sakin Işi Bilmeden Işe Girmeyin /////////////{{{{{{{{{scream}}}}}}}}}}}\\\\\\\\\\\\\

DosTum DüNYaNıN ßiR NumaraLı HAckéRi KEVİN MİTNİCK...aDama Suanda élektronik eşya yasak...hapiste suanda..Cep telefonuyla banka hesaplarını ındıren ßir HAcker :):) Web sıtesını vermek ısterdım ama FORUMDA REKLAM yasak!!!

bi biz öğrenemedik şu hack denen olayı :)

helal olsun bide arkasında imza bırakmasaydı aha ii olacaktı ama imzada armasa insan kendini ii hissetmio be :D:D

Arkadaşım sen ii gusel hoş yasmısında ben bunu taminidir.comun haberler bolumunde gibi bir yerde gordugumu hatırlıyorum.

onceki mesajım kaba kactıysa ve foyanı ortaya cıkardıysa kusruma bakmayasın ben yeniyim sizin adetleri bilmiyom.ama zamanla orenirim.

hihihihi yine ben bu sefer bişi demicem merak etmeyin

Geri