Perfect Xp Sp3+ Plus Edition[sp3 Ve Ötesi,700mb]-Sata/raid,Görsellik,Office,Antivirus

eline emeğine sağlık ama ben indirdim yeni aldığım hp dv5 1002et cihaza kuramadım sata lar olmamış galiba bu konuda bana yardımcı olursan sevinirim forumlardan okuduğum şeyleri yaptım kendim xp cd ne sataları entegre ettim olmadı yaaarrrrrrdımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

henüz indirmedim ama anlatılanları okuyunca gerçekten zor ve kaliteli bir iş olduğunu gördüm
sade bir teşekkür yerine güzel bir cevap vermek istedim;
Emeğine bilgine sağlık arayıp bulunamıyacak ,kolay kolay yapmaya çalışılmayacak bir iş çıkartmışsın parayla satsan satılır sen burda bizlerle paylaşmışsın buda çok hoş olmuş.
bundan daha sağlam bi çalışma kısa zamanda çıkmaz heralde ama yeni çalışmalarını bekliyorum...

sağol dostum laptop vistada baya kasılıyor xp deneyelim bakalım...

çok güzel olmuş vista kurulu toshiba laptopuma bunu kurdum gerçektenmükemmel tüm driverleri kurdu sadece modemikurmadı oda artık işe yaramıyor ellerine sağlık mükemmel

sevgili arkadaşlar bu sürümdede viasraid.sys hatası ile karşılaşırmıyız.

lütfen yükleyen arkadaşlar bilgi verirse sevinirim

kardeş Allah razı olsun mükemmel bir çalışma olmuş emeğinin karşılığını mutlaka alırsın dert etme :)

yaklaşık iki aydır pc lerde kullanıyorum ne indirmede ne kurmada hiçbir sorunla karşılaşmadım
ikiay boyuncada teşşekkür etmediğim için özürdiliyorum gerçekten güzel bir çalışma şimdi çok çok teşşekkür ederim.(10 pc ye kurdum sorun yok leptopa denemedim)

ellerine sağlık ama benim monitörü tanımadı normal bir xp cd den tanıttım emeğine sağlık teşekkürler

barış kardeş paylaşımını ben indirmiştim daha doğrusu arkadaşlardan yüklemiştim bir iki hafta öncesine kadar.yalnız ben casper pc kullanıyorum vısta yüklüydü.xp ye çevirmek için yükledim yalnız drıverlarda uyuşmazlık oldu sesde dahil olmak üzere pc de kasma oldu.o yüzden sp2 yüklemek zorunda zorunda kaldım.acaba bu sorunun yada uyuşmazlığın bi çözümü varmı

thank you canım bu senden indirdiğin ikinci katılımsız Xp. artık vista windows 7 leride bekliyoruz :)

tekrar teşekkürler. sorunsuz çalıştığı için :D

Üstad svchost ve wuauclt nedir? neden bu kadar bellek kullanır? Ne yapabilirim?

(bazen çok daha fazla bazen daha az kullanıyor ama genelde ortalama bu)

Not: resimi yükledim ama görünmüyor her nedense. Üzerine tıklayınca oluyor.

wuacult : güncelleme
svchost : Servis başlatma uygulaması.

Bazen fazla kullanabilirler bir şey olmaz.

:clapkardes gercekten emegine saglık yukledim vede cok memlunum

Bu kadar karmaşık emek isteyen çalışmalardqa tabiiki hatalar olabilir ama tüm emklerini paylaşıma sokan bu kardeşime sonsuz teşekkür

süper olmuş, kullanıyorum ama yalnız bir autocad projelerimde sorun yaptı sadece, acayip korktum 2 haftalık emeğimdi zor kurtardım :)

bro birinci link ölmüş onu yenielrsen sevinirim. diğerleri indi o inmiyor. teşekkürler

yeni kurdum ama sayfalardaki resimleri açmıyor bazen sayfaları daha açmıyor resimleri göstermiyor bu hatayı başka alan varmı ve nasıl cözebilirim help meeeeeeeeee

ellerinize sağlık.
süper bir şey ya

kardeşim emeğine sağlık ben geçenlerde bu programa benzer bir program kurdum. ses tanımadı, internete bağlanamadım, birde directx yok dedi.

Bu programda hepsi mevcutmu.?

Geri