Phara0h & Partizan [ Danimarka Darbesi ]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yakışır arkadaşlarımıza 1 numarasınız teşekkür

tebrikLer dostum Phara0h :)

Cok iyi Bee..RuyaLarima GiriyorDu arTik..Yuruyun Bi de Haritadan SileLim sunLari..hehehe:D

helal walla gerçekten ii olmuş

İndex De TÜrk Bayragİ Olmadİgİ İcİn Sİzİ Kiniyorum :)

analarının a.na kadar yolları var !!
o cocukları !
ellerinize sağlık arkadaşlar

analarının a.na kadar yolları var !!
o cocukları !
ellerinize sağlık arkadaşlar

RoKeT' Alıntı:
Partizan' Alıntı:

MiLLiyetci biri degiLiz :) kiniyabiLirsin..

simdi bu politika falan digceksin ama senin kulandin server bile turk server i net in bile bunun milliyetcikle ne alakasi var :) cuba ha ;) cubaya git ozaman ;)))

Arkadasim Sen Hacking'i ne zannediy0rsun bir siteye Ataturk keLLesi iLe turk bayragi Koymak mi ? Partizan'in Serveri Turk Evet... Ancak Serverin Sahibi MiLLiyetci DegiL.. Ikincisi Partizan Cuba Yazmis Sende Uzaydan Yazmissin.. iLk Once Sen Uzaya Git Sonra Partizana Cuba'ya Gitmesini SoyLe

ALintiya Basarken Tessekkur Ettik Adama..

Phara0h & Partizan kardeslerim ellerinize ve yureklerinize saglik =) kizil selamlar..

Güzel çalışma :)

anlamyrm bi kişiye çamur atmak neden bu kadar kolay olsunki.. iş yap sonra çamur at dostum..
partiz kolay gele

RoKeT' Alıntı:
Arkadasim Sen Hacking'i ne zannediy0rsun bir siteye Ataturk keLLesi iLe turk bayragi Koymak mi ? Partizan'in Serveri Turk Evet... Ancak Serverin Sahibi MiLLiyetci DegiL.. Ikincisi Partizan Cuba Yazmis Sende Uzaydan Yazmissin.. iLk Once Sen Uzaya Git Sonra Partizana Cuba'ya Gitmesini SoyLe

ALintiya Basarken Tessekkur Ettik Adama..

Sen bikere konusmani bil Ataturk kellesi nedemek edebini bil adam gibi konus oke :clap: burda oturdugun yerde su laflari yazman bile o yüce insan sayesindedir :clap:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri