philips 190g6fb Adaptorlerini Kaybetim

roennn

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar philips 190g6fb monitorum var evi taşırken adabtorlerını ve kablolarını bı poşedin içine koydum ve bulamıyorum monıtorumun ve subwoofer ın adaptoru yok Teknık servısı aradım 140 mılyon fıyat verdı 1 tanesıne bu parayı vermem dışardan elektirik elektronikcilerden en fazla 20 mılyona alırım ama bana adaptorlerin üstündeki güç özellikleri gerekiyor bu monitore sahıb olan varsa lütfen bu bilgileri versin bana Tesekur ederım

walla usta adanada olsan yardımcı olurdum ama burada değilsin

Saollasın eger sahıp olan vars bana o bılgılerı bulursan verırsen sevınırım volt amper bılgılerını

Arkadaşlar philips 190g6fb monitorum var evi taşırken adabtorlerını ve kablolarını bı poşedin içine koydum ve bulamıyorum monıtorumun ve subwoofer ın adaptoru yok Teknık servısı aradım 140 mılyon fıyat verdı 1 tanesıne bu parayı vermem dışardan elektirik elektronikcilerden en fazla 20 mılyona alırım ama bana adaptorlerin üstündeki güç özellikleri gerekiyor bu monitore sahıb olan varsa lütfen bu bilgileri versin bana Tesekur ederım

selam monıtorler 24,veya 36 voldla calısır yapmaya kalsan veya yaptırsan regule katı falan 80 yuz mılyonu bulur kutusu falan pıyasadan alıcan adaptorler genelde 12 vold ve 13,08 vold dur 5,7,10 amp ler yapılıyo bu voltaj larda yapan yok ancak ozel ve tam regulelı olucak yoksa ekranda salınım yapar renkler karısır falan falan sub bofuru anlamadım onun ıcınde genelde trafoları voltaj reguletorlerı 9v,12 vold olurlar 5,7 amp calısır amp yuksek olsun sorun dıgıl ama vold sabıt olmalı cokme yapmaz cıhazların arkasında yazar genelde votajları ıyı bak bana sorarsan pazarlık et orjınalını al derım kolay gelsın selamlar

Geri