Philips external hard disk

OrcunA

New member
Reaction score
0
arkadaşlar bende harici bir hard disk var az önce antivirüs virüs var dedi virüs dediği dosyada .com ile bitiyordu sil dedim sildi fakat şimdi bilgsayarımdan çift tıklayınca birlikte aç çıkıkıyor ve o şekilde açılmıyor yanlız aleti çıkarıp takınca otomatik kullan dan dosyaları görüntüle diyince ulaşabiliyorum bilgielere bunu nasıl düzeltirim lütfen yardım edin

arkadaşım bu son günlerin popüler virüslerinden biri. Bulaştığı C veya D kısımlarının çift tıklamayla açılmasını engelliyor. Bunu ortadan kaldıracak küçük bir program vardı. Şimdi bulur eklerim.

Buldum ve senin için rapide yükledim. Link aşağıda..

http://rapidshare.com/files/141387049/sil.zip.html

Açıklama dosyanın içindedir. Zipli dosyanın şifresi yoktur. Sonucu yazarsan sevinirim.

ya çok garip bu virüs nerden girdi ki sanırım başkasınınn bilgsayarına taktığımda oldu şimdi sağ tıklatıp araçlardan sistem hatası denetlemeye bastım uzun süredir bekliyorum bitsin bakalım yardımın için sağol

bu arada asıl gariplik hard diski mi laptop uma taktım vista var onda tıklayınc açıldı popüler virüs demişin ama vistada çalışmıyo sanırım :D

Olabilir benim gördüklerimin tamamı xp de idi. Bunu öğrendiğim iyi oldu, demek ki Vistada etkin değil. Xp için yazılmış demek ki.
Yaptığın işlemi durdur, hiç gerek yok. Dosyadan sil programını çalıştır ve sonuna kadar bekle o kadar. Kurulum bile gerektirmiyor.

arkdasım sana diskine girmen ıcın basıt bı yontem !!!
baslat / çalıstır a diskının harfını yaz (örnegın d: ) yazdıgım gıbı olcak harfın yanında : ( ıkı nokta olmak zorunda) otomatık kullan gıbı acılır.

vırusten kurtulma yolunda cok basıt
nod 32 yı yuklıceksın bılgısayarı acarken f8 e bas guvenlı modu secıp ac.sonra nod 32 ıle tum dısklerını tarat. % 99 demıyorum %100 sılecektır.
yuzde yuz denenmıs yontem okul laboratuvarında karsılastık :D

1 saniye hemenyardim kardeşim neyi silip açacam anlamadım ama

bakoyoko_ eset smart security i kursam da aynı işi görürmü sonuçta onun içindede nod32 var sanırım

yaptığım işlemde hiçbir şekilde durmuyor anca yarıya geldi

Yüklediğim dosyayı indirip açtıysan içinde sil diye bir program göreceksin. O programın üzerine çift tıkla az bi süre bekle sorunun hallolacak. Nod32 nin sildiği falan yok. Gerekte yok zaten.

dostum o taramayı hala yapıyor ve durduramıyorum iptal tuşu yok ama deneyip sonucunu sana yazacağım sağol yanlız sorun harici hard diskimde usb girişli olanda c üzerinden tıklayınca düzelirmi

hemşerim beni büyük dertten kurtardın lisanslı kasperesky nin bulamadığı vürüsleri buldu temizledi.harici harddiskim de mükemmel bir şekilde çalışmaya başladı

Haricilerde işlem yapar merak etme.

dostum o taramayı hala yapıyor ve durdurtamıyorum iptal tuşu yok ama deneyip sonucunu sana yazacağım sağol yanlız sorun harici hard diskimde usb girişli olanda c üzerinden tıklayınca düzelirmi

Merak etme haricilerde de mükemmel çalışır. İşlemi bitirince bilgisayarı kapatır açar haberin olsun.

hemşerim beni büyük dertten kurtardın lisanslı kasperesky nin bulamadığı vürüsleri buldu temizledi.harici harddiskim de mükemmel bir şekilde çalışmaya başladı

Kime niyet kime kısmet :) İşe yaradığına sevindim.

vay anasını benim hard disk hala öyle adamda çalıştı ama :D nasıl düzeltecez bunu :D

başka bi yöntem yok sanırım en iyisi vistada ben bütün bilglerimi alıp xp de biçimlendir yapmak buda baya zamanımı alacak ama

vay anasını benim hard disk hala öyle adamda çalıştı ama :D nasıl düzeltecez bunu :D

başka bi yöntem yok sanırım en iyisi vistada ben bütün bilglerimi alıp xp de biçimlendir yapmak buda baya zamanımı alacak ama

Dosyada gizliaktifolsun var. Onu denedin mi? Önce onu sonra sil programını çalıştırırmısın. Şimdiye kadar yaklaşık 40 kez aynı sorunda kullanıldı tamamında da başarılı olmuştu. Sende çalışmaması çok ilginç. Var bu işte bir yanlışlık.

Dosyada gizliaktifolsun var. Onu denedin mi? Önce onu sonra sil programını çalıştırırmısın. Şimdiye kadar yaklaşık 40 kez aynı sorunda kullanıldı tamamında da başarılı olmuştu. Sende çalışmaması çok ilginç. Var bu işte bir yanlışlık.

o şekilde de denedim olmadı malesef ufffff

combofix diye bişi buldum onu çalıştırdım düzeldi saolun yardımlarınız için

Geri