PhotoShop ßölümüne A.Mod Adayıyım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HUT ´u Nie Basamak Olarak Görüyorsunuz Bunu Hala AnlamI$ deilim , Hutta HH ye Bir Hizmet $ekli Adam Kendisini DAha Rütbeli Ve DAha Yetkli Bir YErde Görmek istemi$ Orayida CEkip Cevirecegine Inanmi$ Hayirlisi Neyse O Olsun DAyi

BilDiginiz YAda Yeni Ögrenceginiz Üzere En Eski Uploaderlerdenim Rütbe Anlaminda , Mod ADayligi icin Hutu Birakmi$ insanlar Oldu Onlarin YAptigi Bana GÖre DAha Yanli$ti Ama Karari Adminler VE Smodlar vericek Yinede

Erdemliyiz VE Knock Karde$lerime + VErip Burda Hutu Bahane Eden ARkada$lar Kendisini Bir Daha Tartsin Prensip Gösterilerine Gelmez ADaylik konulari ...

+ 1903

Hut'tan çıkıp ModeratörLük ßa$wurusu yapmak doğaL bir$ey=) ßugüne kadar birçok arkada$ımız Huttan ModeratörLüğe Geçti..(Knock ve Erdem gibi...)
Photoshop'tan anLıyorum diyorsun ve ßöLüme ßaktığımda yeterLi oLaßiLeceğini kanıtLamı$sın =)
Sonuç oLarak [+] Diyorum ßen hayırLısı oLsun...

EDİT: Hut yüzünden eksi veren arkada$Lar soruyorum size bundan önceki ba$wuruLarda da eksi kuLLanmı$Lar mı ? Huttan çıkıpta Mod oLanLarda ?? :goz:
[

bölümde cok fazla baskın olmadın henüz..

Hani bi hakimlik yok..böyle çalışmaya devam edersen görev
cok da uzak değil, şimdilik oy vermiorum,nötr..

bence de meteor kardeşimin photoshoplartı 10 numara hakedıyo

Arkadaslar basit bi örnek vericem!!! Ülkemizde demokrasi var değilmi. Sanırım buna kimsenin itirazı yoktur! Ve cumhurbaşkanlarımız bilindiği üzere bakan yada pa$a oluyor... Vede cumhurbaskanı olabilmek hatta ve hatta aday olabilmek için o bulunduğu bakanlık makamını yada rütbesini bırakması gerekir. Vede işin en kötü tarafı eğer seçilemezse bakanlıgındanda rütbesindende olur!!! Yani bunu yapabilmek en basta cesaret ister!!! Bu benm kendi şahsi görüşüm arkadaslar... O zaman kim HuT'a geri dönemeyeceğini bile bile HuT'tan ayrılır!!! Söylenenlerle bunlar birer çelişki deilmidir!!! Ayrıca cesaretinden dolayı arkadaşımızı tebrik ediyorum.

Benden ++1905…

HUT ´u Nie Basamak Olarak Görüyorsunuz Bunu Hala AnlamI$ deilim , Hutta HH ye Bir Hizmet $ekli Adam Kendisini DAha Rütbeli Ve DAha Yetkli Bir YErde Görmek istemi$ Orayida CEkip Cevirecegine Inanmi$ Hayirlisi Neyse O Olsun DAyi

BilDiginiz YAda Yeni Ögrenceginiz Üzere En Eski Uploaderlerdenim Rütbe Anlaminda , Mod ADayligi icin Hutu Birakmi$ insanlar Oldu Onlarin YAptigi Bana GÖre DAha Yanli$ti Ama Karari Adminler VE Smodlar vericek Yinede

Erdemliyiz VE Knock Karde$lerime + VErip Burda Hutu Bahane Eden ARkada$lar Kendisini Bir Daha Tartsin Prensip Gösterilerine Gelmez ADaylik konulari ...

+ 1903

Kesinlikle katılıyorum....HH nin bir parçası olabilmek adına giriyoruz hut a..Ama niye o kdr emek verdiğimiz bir forumda mod a olamıyoruz...Bu hak elimizden alınmamalı bence...Kimseninde basamak olarak gördüğüne inanmıyorum...Daha iyi yerlerde olmak istemiş sadece o kdr....Karar sizin yine ama bence yanlış değerlendiriliio:(

HUT.tan çıkmanın sebebini anladık..

peki neden o zaman huta girdin ki

basamak olarak kullanıyorsun hutu

[-]

edit: ayrıca 21 konun var

bence çok az

ModeratörLük için bir insanın kişiLiğini karakterini bozacağını sanmıyorum..H.U.T basamakmış merdivenmiş Çok saçma geLiyor bana..ayrıca PS böLümünde konudan ziyade PS kuLLanımı hakkında yardıma ihtiyacı olan arkadaslarımıza destek amacLı bir$eyLer verebiLmişmi ona bakmak Lazım..o böLümdede aktif görüyorum kendisi sadece o böLüm değiL forum geneLindede onLine süresi oLarakta çok aktif.. Benden +1 hayırLısı oLsun..

Ayrıca H.U.T'da görevLi oLan Moderatör oLamaz diye bir kuraLda okumadım bu tür söyLentiLer iLe H.U.T'a girmek isteyen arkada$Larımızında vereceği kararLara etki etmemek gerek diye düşünüyorum..

cok erken arkadasim

Sonsuz (-)

Yönetimde olmayı kaldıracak kadar olgun değilsin.

.:CHECHEN cezalı olduğu için benden rica etti. bende aracılık ediyorum.

"Ban lı olan birinin oyu ne kadar dikkate alınır bilinmez ama benden sana + kardeş.Rabbim hakkında hayırlısını kılsın :) "
.:CHECHEN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri